$ 30.000 aan schadevergoeding geëvalueerd voor UFC 207 piraterij

Redenen voor het vonnis zijn net gepubliceerd door de Amerikaanse rechtbank D. South Carolina, Spartanburg Division die schadevergoeding van $ 30.000 beoordeelde voor de industriële piraterij van UFC 207.

In de recente situatie (Joe Hand Promotions, Inc v. Waymore’s Bar en Grill) toonde de beschuldigde UFC 207 in hun vestiging zonder de industriële sub-licensing-kosten te betalen om dit te doen. De eiser verwierf het standaardoordeel met $ 5.000 die werd toegekend in wettelijke schade, evenals een nog $ 25.000 aan verbeterde schade.

Bij het bereiken van deze beoordelingen bood districtsrechter Mary Lewis het naleving met redenen:

Bij voorzichtig overweging van het verzoek van de eiser om een ​​standaardoordeel (verzoek) in te voeren, het bijbehorende memorandum van punten en autoriteiten ter ondersteuning daarvan, evenals bewijsmateriaal, de pleidooien in het dossier, evenals de juiste autoriteiten, concludeert de rechtbank dat eiser heeft erkend SL Benfica Thuisshirt Het is een benadeelde viering onder 47 U.S.C. §§ 553 evenals 605 en erkent de verkiezingen van eiser om wettelijke schade te vragen. De rechtbank concludeert ook dat het bevoegd is over het Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt onderwerp en feesten voor deze actie; dat beklaagden niet reageerden of anderszins beschermen zoals aangeboden door de federale richtlijnen van de burgerlijke rechtsvordering die voldoen aan de juiste dienst; dat de aantijgingen in de oorspronkelijke klacht van de eiser worden geacht dat ze tegen beklaagden worden toegelaten; Dat beklaagden het gesloten circuit, Ultimate Combating Championship® 207: Nunes v. Rousey, exposeerden, inclusief alle undercard -aanvallen, evenals de hele televisie -uitzending, georganiseerd voor 30 december 2016 (uitzending), zonder autorisatie van eiser; evenals de acties van gedaagden waren opzettelijk evenals voor functies van direct of indirect industrieel voordeel of persoonlijk monetair winst. Daarom zijn extra schade vereist in deze actie.

Het is om die reden besteld, zowel beoordeeld als beslist:

1. Dat vonnis is standaard in het voordeel van eiseres en tegen beklaagden ingegaan.

2. Die eiser heeft wettelijke schadevergoeding opgelegd op grond van 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (i) (ii) van gedaagden voor een bedrag van $ 5.000,00.

3. Die eiser heeft extra schade hersteld op basis van 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (ii) van gedaagden voor een bedrag van $ 25.000,00.

4. Die eiser heeft de kosten van advocaten van gedaagden herhaald voor een bedrag van $ 1.500,00, evenals de kosten voor een bedrag van $ 500,00 met betrekking tot de vervolging van deze kwestie.

5. Die eiser, in het geval dat gedaagden niet meer werken om het vonnis te betalen, heeft recht op verstandige advocaten voor zowel post-trial en appellate services.

6. De rechtbank hanteert ook gedaagden om Montpellier HSC Thuisshirt ooit een ongeoorloofd programma te onderschatten of te tonen ter inflractie van de Federal Communications Act.

7. De rechtbank kent eveneens de kosten van eiseres en de rentevoet na de uitspraak toe op de hierin toegekende bedragen op grond van 28 U.S.C. § 1961 vanaf de datum van dit vonnis tot betaald.

8. Alle schrijvingen en processen voor de handhaving en het verzamelen van dit oordeel kunnen zich zo nodig hebben. In verband met elk type uitvoeringswrak in dit geval, stuurt de rechtbank de Marshals -dienst van de United States om elk type impliceert of redelijk vereist om dit vonnis te bevredigen.

9. Dit oordeel is een definitief oordeel.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

UFC 201 piraterij leidt tot $ 30.000 schade Awardoctober 29, 2017in “Piraterij”
$ 25.000 schade toegekend voor UFC 183 piraterij 16, 2017in “Piraterij”
Piraterij van UFC 119 leidt tot $ 4.800 schade Assessmentfebruari 10, 2016in “Piraterij”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *