Bang om niet te rennen

Ik ben doodsbang om niet te rennen. Vanmorgen was ik op het hek over yoga versus rennen voor de oefening van vandaag. Ik heb vanmorgen misschien om 7 uur een yogales gevolgd, maar ik zou niet kunnen rennen. Ik was doodsbang om niet te rennen, dus nam ik een beslissing om ‘s ochtends een eenvoudige 3 mijl te rennen en na het werk vandaag naar een yogales te gaan. Dus ik krijg beide! Maar het is een soort tragisch dat ik het gevoel heb dat ik moet rennen. Ik ben een verslaafde.

Na mijn 3 miler kwam ik terug en strekte me een beetje uit terwijl ik genoot van een infomercial over Sodastream. Ik wil er zo graag! Sodastream -mensen luister je? Elk type machines die u van uw handen moet afstaan?
Mijn meest recente video’s

Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
Face Mask Ideas voor rennen of naar buiten lopen tijdens het uitbraak van coronavirus. Moet je een deal sluiten met masker en de beste keuzes voor hardlopers.

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 15 seconden

Volgende
Marathon training dag 5
04:34

Live
00:00
08:21
07:15

Ik heb Pumpkin Oat Bran gemaakt als ontbijt. Om de een of andere reden was het gewoon oké. Ik geloof dat ik het vanmorgen gewoon niet voelde. Ik ben in een ontbijt sleur. Niets lijkt geweldig als ik ga eten, dus ik maak uiteindelijk een oude stand-by en neem er geen plezier in. Ik ga vandaag brainstormen over enkele nieuwe concepten, dus dit gebeurt morgen niet meer.

Ik ben vandaag extreem extatisch over yoga! Ik ga yoga 2 proberen, dus ik hoop dat het niet zo goed is!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Celestial kruidentournee en weggeefactie van de beste thee

Ik heb vandaag de beste theegiveaus voor je! Ernstig. Het zijn al mijn favoriete thees dingen! Maar laten we het eerst hebben over mijn avonturen bij Celestial Seasonings. Het bedrijf nodigde me uit om hun faciliteit te bezoeken en alle theeën ter wereld ooit te proeven.

Toen ze contact opnamen, was ik echt enthousiast omdat ik al dol ben op hemelse kruiden!
Mijn nieuwste video’s

Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
Gezichtsmaskertips om te rennen of naar buiten te lopen tijdens de uitbraak van coronavirus. Moet je een gezichtsmasker en de beste opties voor hardlopers dragen.

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 15 seconden

Volgende
American Dirt Book Review
12:07

Live
00:00
08:21
07:15

Expositie A: Dit is slechts de helft van de theeën die ik in mijn keuken had toen ze contact met me opnamen …

Mijn naam is Monica en ik ben een theeverslaafde.

Backtrack naar toen ik donderdag in Boulder was, beginnen we vanaf de ochtend. Na het ontbijt gingen we naar de celestiale kruidenfaciliteit.

Het hele bedrijf kwam naar buiten om de bloggers te verwelkomen! Dit was het warmste welkom van mijn leven.

En ik heb eindelijk de slaperige tijd beer ontmoet! Ik zie dit bekende gezicht op mijn favoriete nachtthee vaak

Van daaruit gingen we naar binnen om meer te weten te komen over het bedrijf en de nieuwe topgeheim dingen die ze koken!

De dag begon met een thee -proeverij. Het is net als wijnproeverij, behalve dat je niet slordig wordt. (Ben ik dat gewoon?)

Ik probeerde die ochtend zoiets als 10 theeën en bleef de laatste tijd teruggaan naar mijn persoonlijke favoriet – Sweet Harvest Pumpkin.

Een van hun nieuwe thee -recepten komt zeer binnenkort. Ik wou dat ik het kon delen omdat het mijn favoriete drankje van de dag was! Maar ik laat het je weten wanneer het zeker beschikbaar is.

Het bedrijf werd in 1969 in Colorado opgericht. Nu serveren ze meer dan 1,6 miljard kopjes thee per jaar! Ik ben er vrij zeker van dat ik ongeveer 100.000 daarvan verklaar … geef of neem.

Ik ben geen thee-oristing of zo, dus ik hield echt van de thee-smakende ervaring. We hebben twee verschillende soorten groene thee en een witte thee geprobeerd om te vergelijken. Veel Amerikanen kunnen niet aan boord komen met de typische smaak van groene thee, dus hemelse kruiden mengden het met wit voor een soepelere smaak. (Persoonlijk ben ik een fan van groene thee sinds ik naar China ging en het 3 maaltijden per dag dronk.)

We hebben elk van de afzonderlijke ingrediënten geprobeerd die Lemon Zinger vormen. Het was echt interessant om één component te proeven en vervolgens de thee te proeven. Ik kon echt zien dat elk stuk van vitaal belang was voor de puzzel.

De lunch was geweldig. Ik moet het gewoon vermelden omdat het echt was. Het enige dat ik in de wereld wil, is iemand die me zalm kookt op salade en me cupcakes voedt. bedankt.

Na de lunch zetten we ruimtepakken op om naar een geheime theeboerderij op Venus te vliegen waar ze hun speciale slaperige tijdruimte thee maken.

Dat, of we gingen naar een speciaal deel van de fabriek en moesten speciale pakken en haarnetten aantrekken voor sanitaire doeleinden. (Maar die versie is veel minder opwindend.)

De Celestial Seasonings Tea Factory Tour is een van de meest populaire activiteiten om te doen in Boulder! U kunt hier meer te weten komen over de gratis tournee. (Omdat we aan het bloggen over het evenement waren, hadden we toegang tot bepaalde gebieden die onze witte pakken vereisten – het publiek hoeft zich niet zo te kleden.)

Het meest populaire deel van de theetour is de Mint Room. Hier bewaren ze de munt achter gesloten deuren omdat de geur zo sterk is!

Het was echt geweldig om alle machines te zien zoemen, het samenstellen van de dozen, het mengen van de kruiden, het vullen van en meer.

Heb je ooit de leuke foto’s op de doos opgemerkt? Celestial Seasonings werkt samen met kunstenaars om de doos te illustreren volgens de smaak. Sommige van de originele kunstwerken liggen op de muren in de faciliteit.

Celestial Seasonings Giveaway

Aan het einde van de dag werd mij gevraagd om de cadeaubon van de Tea Shop aan te vallen en een paar items uit te kiezen voor een weggeefactie!

Ik koos voor mijn favoriete Celestial Seasonings -thee – inclusief Sweet Harvest Pumpkin en de beruchte vakantiesmaak – Sugar Cookie Sleigh Ride. Je krijgt ook een elektrische waterkoker om de perfecte thee te maken en een paar andere goodies die ik zelf heb gekozen!

een rafflecopter giveaway

Opmerking: deze reis en post worden gesponsord door Celestial Seasonings. Alle meningen zijn van mijzelf.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

PinDelen

Mail

Delen

Wie ben ik (geen publicatie van de zin van het leven)

Ik ben niet iemand die dutjes neemt of ziek wordt, dus dit hele gevoel van ding begint echt op mijn zenuwen te komen. Ik hoef vandaag nog niet aan het werk te gaan tot 14.00 uur (ik blijf echter laat vanavond) dus halverwege de ochtend toen ik overwoog een dutje te doen, vroeg ik mezelf af: “Wie ben ik nu?!”

Ik heb gehoord dat zwangerschap je super moe maakt en ik haat het om moe te zijn (je zult merken dat ‘Get 8 Hours of Sleep’ een typische maandag mini-goal is). Dus dat gaat zuigen, maar ik dwaal af.
Mijn meest recente video’s

Face Mask Ideas om te rennen en naar buiten te lopen
Gezichtsmasker om te rennen en buiten te lopen tijdens het uitbraak van coronavirus.
Vereist u een masker? Welk masker is het allerbeste voor zowel hardlopers als wandelaars?

Bekijk mijn beste keuze voor een masker.
Plus de aanbevelingen van de CDC over wanneer ze een masker moeten dragen en wat voor soort tijdens de uitbraak van Covid19.
Meer op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 15 seconden

Volgende
Marathon training dag 4
01:21

Live
00:00
08:21
07:15

Ik kon echter niet echt een dutje doen, omdat ik mijn e -mails sinds vrijdag heb verwaarloosd. In plaats daarvan heb ik wat Emergen-C geduwd en ging ik eromheen.

Vlak voor de middag champed ik op een watermeloen en maakte ik lunch.

Ik heb het vandaag veranderd en gemaakt van de pluimvee salade met mayo, veenbessen, noten en milieuvriendelijke ui om mijn salade aan te trekken. Het lijkt droog, dus ik heb meer mayo toegevoegd als dressing. Ja, dat is vies, maar ik had het nodig.

In ander nieuws ontdekte ik dat deze spin gisteravond een web in mijn sportbeha maakte! Geweldig dat ik dit vanmorgen niet te pakken heb gekregen?!?! Interesse Ben: Zorg hiervoor. xoxo Monica

Ik herken dat de titel ‘Who Am I’ -titel het misschien heeft laten lijken dat dit een diepe en zinvolle functie zou worden. Sorry, het zijn gewoon meer foto’s van salades en spinnen. #Failblog

Wacht! Hier is de betekenis van het leven. Ik heb het op internet ontdekt: (ToothPastefordinner.com)

Het is dat of dit … (bron)

Bijgewerkt om dit toe te voegen … (bron)

Tien beleid om mens te zijn

door Cherie Carter-Scott

1.
Je krijgt een lichaam. Misschien vind je het leuk of haat het, maar het is van jou om de hele periode te behouden.

2.
Je zult lessen ontdekken. U bent ingeschreven in een fulltime informele instelling genaamd ‘Life’.

3.
Er zijn geen fouten, alleen lessen. Groei is een proces van proef, fout en experimenten. De “mislukte” experimenten maken evenveel deel uit van het proces als de experimenten die uiteindelijk “werken”.

4.
Lessen worden herhaald totdat ze zijn geleerd. Een les zal aan u worden gepresenteerd in verschillende vormen totdat u het hebt geleerd. Als je het hebt geleerd, kun je doorgaan naar de volgende les.

5.
Leerlessen eindigen niet. Er is geen deel van het leven dat geen lessen bevat. Als je leeft, betekent dit dat er nog steeds lessen moeten worden geleerd.

6.
“Er” is niet veel beter een locatie dan “hier.” Wanneer je “daar” een “hier” is geworden, zul je er gewoon nog een “daar” krijgen die er weer veel beter uitziet dan “hier.”

7.
Andere mensen zijn gewoon spiegels van jou. Je kunt niet leuk vinden of haten aan nog een persoon, tenzij het je iets weerspiegelt dat je leuk vindt of van jezelf haat.

8.
Wat je van je leven maakt, is zoveel als jij. Je hebt alle tools en bronnen die je nodig hebt. Wat je met ze maakt, is zoveel als jij. De optie is van jou.

9.
Uw antwoorden liggen in u. De antwoorden op de zorgen van het leven liggen in jou. Het enige dat u hoeft te doen is kijken, luisteren en vertrouwen.

10.
U zult dit allemaal niet onthouden.

Vraag: Wat is de betekenis van het leven?

Bonusvraag: wat is de remedie voor de typische kou? <- Serieus. ​ ​ Stuur me het werkboek Opslaan Delen is zorgzaam! Deel Tweeten Pin Deel Mail Deel Blijf doorgaan met deze: Eenvoudige ontbijt bakD Potato Recept Eenvoudig ontbijt gebakken aardappelrecept Eenvoudig ontbijt gebakken aardappelrecept Aardappelen zijn een heerlijke, voedingsstof-dichte groente en een uitstekende keuze om uw wo te voeden 3 zorgen en vakantiekaartlijst 3 zorgen en vakantiekaartlijst Ik wil je toevoegen aan mijn vakantiekaartlijst! Als u geïnteresseerd bent, moet u dit formulier totaal. Opmerking: dit is een nieuwe lijst. Fijnste ondergoed voor hardlopen Fijnste ondergoed voor hardlopen Lijst van het allerbeste ondergoed voor hardlopers. Q&A uitvoeren van Instagram. Nationale hondendag met Diego Appreciatie Post De allerbeste podcasts ronden op en werken met ondergoed podcast 95 De allerbeste podcasts ronden op en werken met ondergoed podcast 95 De allerbeste podcasts waar ik nu naar luister - een lijst van mijn favorieten in elke classificatie en een beetje over hen. Ik ben een Januari Q&A van Instagram Januari Q&A van Instagram Hoe lang rust je precies na een marathon of halve marathon. Ideeën om loopband minder saai te maken. Wat is je volgende Mar De beste mascara, droge shampoo en andere zorgen van deze week De beste mascara, droge shampoo en andere zorgen van deze week De beste mascara voor lange dikke wimpers. De beste droge shampoo voor lopers. Nieuwe zorgen en antwoorden van Instagram -verhaal ⚡ door Shareaholic .

Five fun Friday

pleased Friday!

This morning our boot camp took a little power walk – it was fun! It’s much simpler to get to chat with the ladies when we’re walking I wanted to get in 3 miles after camp, but my Garmin won’t turn on?! So, I went out for a bit without it but turned back early because I had to pee. Zsm. #RunFail
MY newest VIDEOS

Face Mask suggestions for Running and walking Outside
Gezichtsmasker om te rennen en naar buiten te lopen tijdens het uitbraak van coronavirus.
Moet je een masker dragen? Welk masker is het beste voor hardlopers en wandelaars?

Bekijk mijn beste keuze voor een masker.
Plus de aanbevelingen van de CDC over wanneer een masker en wat voor soort tijdens de uitbraak van Covid19 te dragen.
Meer op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 15 seconden

Volgende
High Achiever – good listen book Review
06:12

Live
00:00
08:21
07:15

1. I added Cottage Cheese to my pumpkin pancakes and they came out huge! liefde liefde liefde.

2. fit gift idea – times are tough, so I love this no cost gift idea!

ACE shared a discount coupon book with exercise or health related activities on their website. I say take the idea and make it your own!

Even if you aren’t a trainer making discount coupons to spend some time with a friend or family member is a great idea…

“Take a one hour walk” – name the time and place, we’ll walk it out!

“Be your yoga buddy” – I’ll choose you to yoga!

“One week accountability partner” – I will email you every evening for a week to check in on your progress towards working out/running/clean eating…

3. I kinda love this funny pointer to stop complaining about your body and just delight in it the way it is. I’ve said before (about my own body) – This may be as good as it gets! and that’s alright  

4. because I cut my run short I have energy that I need to burn off!!! maybe some salsa dancing is in order?

I’m sad I’ll never have moves as good as this dog…

5.  flashback Friday fun – Michael and I on Christmas! Heck yeah that’s a Teddy Ruxpin

Question: What would you like in your discount coupon book?

I wouldn’t mind a massage from Ben 

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Pin

Delen

Mail

Delen

keep choosing these:

The supreme Runner holiday gift guide 2020

The supreme Runner holiday gift guide 2020

The supreme gift guide for Runners 2020 List. ideas for every type of runner. Gear, Watches, fun mugs and more

Marathon Training Week 4 Running, Eten en lezen Updates

Marathon Training Week 4 Running, Eten en lezen Updates

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Challenge Training Update. Voedseldagboek en boeken om naar te luisteren tijdens het rennen

how to Do a flat Runner and how to get much more Instagram followers – fun Run challenge Day 9

how to Do a flat Runner and how to get much more Instagram followers – fun Run challenge Day 9

how to get much more followers on Instagram with this fun RUN photo A Day Challenge. how to do a flat Runner and what hashtag

The supreme list of RUNNING goals for the new year

The supreme list of RUNNING goals for the new year

The supreme list of Running goals for 2022. new Year Run goals Workbook totally free guide to set your best running goals yet!

Running Journal calendar – July 2020 totally free printableRunning Journal Calendar – juli 2020 Helemaal gratis afdrukbaar

Workout -kalender uitvoeren. volledig gratis afdrukbare running jourmal voor juli 2020. Running schemaplanner voor lopers van alle leve

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn ochtendroutine op een rustdag van rennen. Wat ik doe, wat ik eet op een rustdag en andere BTS zonder hardloopdag

⚡ door Shareaholic

.

Las vegas Food and Paris hotel photos from the half Marathon weekend

Hello! I just ran the rock N Roll Las vegas half Marathon and have so many tips, pics and fun to recap! I’m going to start with the race expo and hotel – and I’ll be back soon with the run, what I ate and other thoughts on the race known as strip At night [#StripAtNight or #RnRLV on Instagram].

Did you run it? laat het me weten!
Mijn nieuwste video’s

Marathon training Day 2
Marathon training journal day 2. RunEatRepeat.com

Meer video’s

0 seconds of 1 minute, 45 seconds

Volgende
Mijn lieve partner in de Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Live
00:00
08:21
01:45

[ This post is about the travel side of my race weekend. Running and nutrition tips are coming soon – plus a video. If you want more on that now check out my instagram @RunEatRepeat ]

Oké…

now let’s talk travel, hotel, logistics and food in Las Vegas.

Traveling to Las Vegas:

I flew from Orange county to Las vegas easy peasy. It’s a 1 hour flight or a 4 hour drive (depending on traffic). 

I’ve done both the drive and flight many times before – going to vegas is a common road trip when you live in southern California. flying vs. Driving depend on who I’m traveling with. There are pros and cons to both. sometimes the timing of driving vs. flying is about the same with the logistics of getting to the airport/security/etc. but leaving out of the OC airport aka John Wayne is close and fast compared to LAX so it was great.

Packing for the Race:

Packing for Las vegas and packing for a half marathon… since it was trip for RUN and fun stuff I had to make sure I had everything I needed for the race plus stuff to go out.

Usually when I travel for a race I keep it simple with comfy, casual clothes. but Las vegas sometimes requires un-comfy shoes and 4 different kinds of eyeliner.

What I packed for the race (clockwise):

Brooks happy pace bag – used as my purse for the plane // floral body suit // belt // comfy jacket // gallon sized bag with running essentials // running shoes // comfy clothes // nude heels // all packed in my pink carry on for short trips.

* check out my Race Day packing list for more on how to pack for a destination race *

When I got to Las vegas I went to the hotel to drop off my stuff before hitting up the expo.

I stayed at the Paris hotel & Casino on the Strip. It’s a super fun hotel right in the center of the strip – prime location for almost anything you want to do!

The room was conventional – big bed, desk, sitting area, mini-fridge, iron, hair dryer, shower & tub (my last few hotels have only had a shower and I brought Epson salts for a bath – it’s a terrific post-race recovery practice).

Race Tip: Unpack when you get to where you’re staying before going to the expo.

Lay out what you’ll wear for the run and from head to toe check that you have everything. This way if you forgot anything you can try to get it at the expo.

A lot of people lay out their “Flat Runner” before a race and share it on Facebook and / or  Instagram.

What is a flat Runner?

Flat Runner = Running gear laid out from head to toe before a race or run. It looks like a runner laying flat on the ground (or whatever you laid your clothes on). 

You don’t have to wait until the night before to do this and it gives you the chance to make sure you have everything…

The rock N Roll Race expos are always pretty big and exciting!

And Brooks is a main sponsor of the RnR Race series so they have an entire store of running shoes, running gear and stuff with the race location/name on it. I’m a big fan of Brooks so I loved this!

The tie-die rainbow shoes are still one of my favorites and I saw them everywhere!

*It looks like they’re not selling those anymore but there are a lot of fun designs on the Brooks launch 6 here. *

Hello and the Night-Life Gear! Make sure you have running gear that’s visible in low light and dark conditions – be safe!

After the expo I took my stuff back to the hotel then it was time to enjoy Las Vegas! There’s so much to do and see and eat in Vegas!!

The Paris hotel has a ton of outstanding food and drink options. (So many of the hotels do – there are tons of options!)

You can sit outside for dinner and watch tons of people pass by – everyone’s in a fun mood. I’ve had a lot of delicious food in Las vegas on past trips – it’s definitely another reason to visit.

Love when the garnish is edible! My fancy drink had an edible flower in it!!

There’s a restaurant in the Las vegas Eiffel Tower too!

They have fancy cocktails and an outstanding view of the strip.

This cocktail has egg white in it – that means it’s healthy, right?

It’s basically a smoothie… 

Fun fact: I’ve never been to a big Las vegas show like Cirque de Sole or Britney Spears or J Lo… I’ve visited vegas so many times I’m kinda surprised.

De volgende keer. Kan zijn.

Tell me if there’s a must SEE show I have to get tickets for next time.

Speaking of next time…

The race andWat ik at op de racedag voordat de Half Marathon Post daarna komt!

Vraag: Ben je in Las Vegas geweest?

Wat is je favoriete ding om daar te doen ??

Meer willen? Bekijk deze berichten voor meer tips en info:

Wat ik at voor de RNR Las Vegas Half Marathon

Half marathon trainingsplan en verpakkingslijst

Last Minute Race Day Tips – Post & Podcast Episode 21

Reistips voor het runnen van een internationale marathon of een halve race

Rock n Roll Arizona kortingscode:

Bespaar $ 15 op de helft of volledige marathon of $ 7 op de 5K of 10K met deze codes!

Stuur me het werkboek

4Save

Delen is zorgzaam!

4

Pin

Deel

Tweeten

Deel

Mail

Deel

(Ik ga eten) 365 Aardbeien

Hallo van Ventura, Californië !!!

Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 1

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 12 seconden

Volgende
Reis Jane Review
08:01

Live
00:00
08:21
03:12

Laat ACF Fiorentina Thuisshirt me eerst de alledaagse details van mijn Australisch Voetbalelftal Thuisshirt ochtend delen … Ik rende. evenals aten.

En daarom heb ik deze blogrun genoemd, Eat, Herhaal. Mijn volgende blog wordt Captain-Owvious Dot Com genoemd.

In het bijzonder heb ik een watermeloen gegeten.

En Reese’s PB Cups Paasstijl.

Toen sprong ik in de auto’s en vrachtwagen en ging ik naar het noorden naar Ventura.

Verkeer was verschrikkelijk. Maar ik kom hier in het mooie Californië online, dus ik weet zeker dat je je niet arm voor me voelt.

Maar – laat me je dit vragen … als ik in mijn broek had geplast, omdat het webverkeer zo slecht was – zou je je dan arm voor me hebben gevoeld?

Omdat het dichtbij was.

Hoe dan ook.

Zowel vier uur als 100 mijl later heb ik het gehaald!

Ik ben net ten noorden van Los Angeles voor een evenement met de California Strawberry Council! Ik ben best opgewonden omdat:

A.) Ik hou van aardbeien.

B.) Mijn nieuwe bijnaam is een shortcake volgens vreemden in China.

C.) Ik wil een watermeloenboer zijn, dus ik hoop dat dit me een paar dingen zal instrueren.

Bovendien noemen ze dit evenement 365 dagen aardbeien. Helaas heb ik dat bekeken als 365 aardbeien om te eten, maar ik hoop dat ze me aansluiten omdat het een doel is waar ik naartoe werk.

De evenementen van vanavond begonnen met een Strawberry Basil Mojito. Inderdaad alsjeblieft.

Mijn date voor de avond was de mooie Anne – met wie ik net rondhing bij de LA Marathon. Ze is mijn nieuwe voorkeurspiepgeluid.

Strawberry Gazpacho.

Mijn bord met spinazie en aardbeiensalade, kip, zalm en meer!

Dit was de enige verwijderopname die ik kreeg van de FC Porto Thuisshirt met chocolade bedekte aardbeien voordat ik de videocamera in mijn handtas gooide en dit bord aanviel.

Morgen touren we zowel op een aardbeienboerderij als dan, ik ga het proberen en eten 365 van hen !!! Wed je dat ik de prijs won voor veel strawbs die in één dag worden gegeten ??!?!

Vraag: Hoe talloze aardbeien zouden je precies eten?

Geef me een bepaald nummer, geen hek zittend op deze extreem essentiële peiling !!!

Nogal sorta -gerelateerd: voor de timing van dit evenement en de Cesar Chavez -film die dit weekend uitkomt, ben ik buitengewoon enthousiast en benieuwd naar een boerderij in CA zelf. Bovendien moet ik precies ontdekken hoe deze dingen worden uitgevoerd, zodat ik binnenkort mijn eigen watermeloenboerderij kan openen … watermeloenoogst, eten, herhalen.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Sushi het is !!!

Ik heb vandaag mijn lunch ingepakt (zoals gewoonlijk), maar echt gewenste sushi voor de lunch. Ik geloofde en geloofde erover totdat ik toestak en liep naast gigantisch naar gigantisch voor een winkel die sushi kreeg (ik online op de rand). Het was niets bijzonders, maar voldeed aan het verlangen. Ik heb California Rolls (misschien een CA -verlangen?).

Om de maaltijd af te ronden had ik een aantal kleine tomaten en broccoli voor vegetarische en volheid kracht.
Mijn meest recente video’s

Golden Retriever neemt zijn pillen niet!

Meer video’s

0 seconden van 2 minuten, 19 seconden

Volgende
Mijn charmante andere helft in de Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Live
00:00
08:21
02:19

Vandaag is een totaal verbluffende dag. Ik heb een aanzienlijk venster dat me een uitstekend uitzicht geeft op alle bomen en hun levendige bladeren? Ik probeer echt te genieten van de herfst, aangezien ik het nog nooit in Californië heb meegemaakt.

Het is zo dicht bij vrijdag! Ben en ik vereisten om dit weekend een aantal Halloween -kostuums bij elkaar te krijgen voor een feest! Ik ben gedeeltelijk voor roodharige karakters?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Post Race Saturday-Burritos en Funnel Cake

Zaterdagavond hebben we ons tevreden gesteld met een aantal goede vrienden op een nabijgelegen Oktoberfest. Voordat we vertrokken, snackte ik op een aantal wortels, omdat ik de hele dag geen groenten had gegeten!

En enkele pita -chips.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 2
Marathon Training Journal Day 2. runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 45 seconden

Volgende
Onorthodox boek en Netflix -evaluatie
07:28

Live
00:00
08:21
01:45

Voor het avondeten heb ik een hele Chipotle Burrito aangewakkerd … eigenlijk was dit mijn allereerste Chipotle Burrito (ik heb de kom alleen eerder geprobeerd) en verwachtte dat het mijn leven zou aanpassen, dat deed het niet. Ik veronderstel dat je niet kunt strijden met de Burrito’s van de Pepe van Pico (mijn geboortestad).

Je begrijpt wat er raar is … Ik heb de hele burrito gegeten, plus een paar frietjes van Ben en was niet overdreven vol (je begrijpt het gevoel dat je meestal hebt na het eten van een hele burrito!). Nee, was helemaal niet zo goed vol. Begrijp me niet verkeerd, ik was vol, maar gewoon handig vol. Ik maakte me een beetje bezorgd, zoals, is mijn buik uitgerekt, ook veel eten of wat? Ik veronderstel dat mijn lichaam geloofde dat het voedselbedrag in orde was?!

Omdat het Oktoberfest was, maar ik was niet aan het drinken, voelde ik de vereiste om te bestaan ​​voor die verloren alcoholcalorieën op Ben’s friet en deze trechtercake.

Voordat we vertrokken, probeerde ik deze chips ook dat echte noorden naar mij stuurde voor Belize. Ik geloofde dat ze goed waren! Maar Ben (die van Cranberry houdt) wenste een cracker die veel zout was dan zoet. Inspecteer die Cranberry -stukken!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Travel idea reality

I’m home! Ik ben uitgeput. I’m trying to blog in complete sentences and it’s a challenge. Laten we bij het begin beginnen…

We woke up at 4am to get to the airport for our first flight. I made an egg sandwich to eat for breakfast as some point.
Mijn meest recente video’s

Voordat we Strangers Review waren
Voordat we Strangers waren door Renee Carlino Book Review.
Snelle gedachten en aanbevelingen voor audioboeken. The story, narrator, review and a lot more on the A good listen series.

Meer video’s

0 seconden van 9 minuten, 42 seconden

Volgende
American dirt book review
12:07

Live
00:00
08:21
09:42

Travel tip: You can opt out of the naked scanner for a pat down. They’re not  bad and actually make me feel better than that controversial x-ray machine.

Travel tip: try to eat the grossest smelling foods you can so no one tries to strike up a conversation with you.

Travel idea reality: Strangers ask why you’re taking pictures of said food and end up becoming your new best friend. good thing no one can have too lots of friends (especially the girl with 2 total).

Rest of breakfast – cherries! They were incredibly cheap in Florida and I stocked up (by eating 6 pounds in 24 hours).

Travel tip: get a massive Dunkin Donuts iced coffee.

Travel idea reality: get up to pee 3 times during a 1.5 hour flight.

We made it to Atlanta with a few hours to kill so I walked around in a worn out stupor. I ended up saving my lunch for the plane (see smelly food travel tip).

Travel tip: Bring a cute person along to lean on so you can sleep.

Travel idea reality: Wake up to find you’re leaning into the aisle, have thrown your neck pillow 3 rows down and have drool stains on your shirt.

Travel tip: pack P&J for a snack.

Travel idea reality: I packed my PB&J in a paper towel and put it in a baggie with cashews and peanuts. It made the nuts soggy Fail.

Our fridge was incredibly bare when we got home…

So after a great 3 mile walk to decompress we hit up the grocery store. veel beter!

Ik ben uitgeput. Tot ziens

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Pin

Delen

Mail

Delen

Blijf hiervoor kiezen:

travel ideas and stories from San Francisco vacation

travel ideas and stories from San Francisco vacation

travel ideas from San Francisco. travel confessions from my summer holiday and favorite places in San Francisco Californ

Q&A – Feb round 2

Q&A – Feb round 2

Your questions from February – round 2! Let’s talk about… If you could travel to one place in the world, where would it

Hoe maak je een betere kom met graan- gezonde ontbijttips!

Hoe maak je een betere kom met graan- gezonde ontbijttips!

Hoe maak je een gezondere kom ontbijtgranen. Maak een snel ontbijt dat goed voor je is en je volhoudt tot de lunch met TH

travel Jane review for Runners

travel Jane review for Runners

travel Jane review for Runners. I tried it and am sharing tips! easy to use portable urinal bag that’s disposable. Bathr

Q&A April 2020 Number 1

Q&A April 2020 Number 1

Your questions from @RunEatRepeat Instagram stories for April 2020 – # 1. We’re talking running, what I eat for breakfasCricket chips-try cricket-eiwit in chips video

Cricket chips-try cricket-eiwit in chips video

Chips gemaakt van krekels. Eat Bugs Protein Chips Review. Ik probeer cricketchips gemaakt met cricket -eiwitpoeder – het ‘

⚡ door Shareaholic

.