Wat is de volgende stap voor het Denver Broncos Stadium Under New Ownership

Co-voorzitter van Herrick’s sportwetgevinggroep, Irwin Kishner, sprak met Axios over een potentieel voor een stadion “facelift” voor de Denver Broncos aangedreven door het nieuws van de ” Record setting aankoop van het team ”door Walmart erfgenaam Rob Walton. Het artikel legde uit dat, onder het nieuwe eigendom, de Denver Broncos klaar zijn om de Super Bowl voor het eerst vast te houden. Joe Ellis, de president van het team, heeft gesuggereerd dat een herbouw van de locatie aan de horizon kan zijn.

Irwin Kishner

Het artikel Portugees Voetbalelftal Thuisshirt specificeerde dat “een nieuw huis voor de Broncos waarschijnlijk een intrekbaar dak zou omvatten en $ 2 miljard aan kosten zou overtreffen – bijna vijf keer zoveel als het huidige stadion [.]” Volgens het artikel blijft een open bezorgdheid over wat betreft de bezorgdheid over wat betreft de bezorgdheid over Of het stadion op zijn huidige plaats zou blijven of verhuizen.

Kishner benadrukte dat een topstadion “de buurt verbetert, banen produceert, meer een centraal punt Wolverhampton Wanderers Thuisshirt voor de buurt produceert en nationale erkenning brengt [.]” Hij voegde eraan toe: “Het is een duidelijk voordeel voor elk type stad Dat is Servisch Voetbalelftal Thuisshirt voldoende om een ​​NFL -team te hebben. ‘

Lees hier het volledige artikel in Axios.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *