Hoe de Run-Commut

woon-werkverkeer te nagelen. Het is een woord dat er maar weinig mensen enthousiast over worden. Het roept lange rijen op bij de bushalte, lange files bij tolcabines, en lange, meestal zweterige stukken van staan op drukke metrolijnen of treinen.

Toch voeg het woord “fiets” of “ren” toe voor Sport Club Internacional Thuisshirt uw woon -werkverkeer en merk op hoe mogelijkheden zich openen. Hier leest u hoe u uzelf niet kunt doen, van traditionele middelen om aan het werk te gaan en in plaats daarvan zelfrijdende transit te verkennen, waardoor Fitbit-stappen in de voortgang worden opgehaald.

Ik ben fietsen en rennen naar mijn werk sinds ik afstudeerde van de universiteit, en onderweg heb ik alles ervaren Everton FC Thuisshirt wat deze alternatieve vervoermiddelen te bieden hebben.

In mijn geboortestad San Francisco heb Tigres UANL Thuisshirt ik nog nooit zoveel mensen zien werken als ik de afgelopen jaren heb gedaan. Misschien maakt het deel uit van een algehele piek in het rennen, of misschien is het een teken van toenemende aantallen drukke professionals die proberen hun halve marathon en marathontraining te persen, op elke manier die ze kunnen in hun gecomprimeerde schema’s. Of misschien zijn het gewoon meer mensen die meer mensen zien doen.

Wat de reden ook is, rennen is een geweldige en eenvoudige manier om een extra 3, 5 of 10 mijl in je dag te loggen – terwijl je het wachten, verveling, frustratie en algemeen ongemak van auto’s, treinen en bussen vermijdt. Om nog maar te zwijgen over het helpen van de omgeving en jezelf een kleine hoofdruimte geven om je dag te achterhalen op weg naar kantoor, of decomprimeren als je naar huis gaat.

Hoe te beginnen

1. Doe een testrun
Als je nog nooit naar je kantoor bent rennen, is het een goed idee om een proefrun te maken voordat je begint. Google Maps en MapMyrun zijn slechts enkele van de vele geweldige tools om de beste routes te vinden, afstanden te berekenen en tijden te schatten.

2. Pak je spullen in
Je zult waarschijnlijk nog een paar dingen bij je moeten dragen dan op je recreatieve runs. Als u uw handbagage voor sleutels, telefoon en budget kunt houden, dan is een heuptasje waarschijnlijk voldoende.

Als je een extra set kleding, laptop, toiletartikelen of andere items moet dragen, heb je een rugzak nodig. Hier zijn enkele van onze favorieten. Zoek naar pakketten gemaakt met ultralicht materiaal en heb riemen die zich in de borst of taille wikkelen, zodat uw pakket niet op en neer stuitert wanneer u rent.

3. Verpak licht
Probeer ook niet meer dan een paar pond te dragen, omdat het u waarschijnlijk na een paar blokken zal weegt.

4. Pak vooruit
Pak je run -rugzak van tevoren in, omdat er niets ergers is dan iets vitaals thuis of op kantoor vergeten. Overweeg een aparte set huissleutels en toiletartikelen gewijd aan uw Run Commute Pack, zodat u uw essentie niet constant van tas naar tas hoeft over te dragen.

Je bereikt run reist nirvana sneller als je een pakket hebt dat klaar is om “te pakken en te gaan”.

5. Plan vooruit, veiligheid eerst
Het geweldige van Run Commuting is dat je het in allerlei weer kunt doen, op voorwaarde dat je een paar voorzorgsmaatregelen neemt. Als u elektronica draagt, wilt u ze in een Ziploc -tas en/of Otterbox/Case houden en alles in een waterdicht pakket beschermen. Voeg ook reflecterende tape toe of ontvang een reflecterend pakket als je van plan bent om ‘s nachts of in de vroege uurtjes te rennen. Vergeet niet om beide kanten op te kijken en extra voorzichtig te zijn bij het oversteken van wegen, omdat u de straten deelt tijdens uren met veel verkeer.

Jenn Pattee is een competitieve ultrarunner, outdoor fitness Maven en meedogenloze achtervolger van speeltijd. Ze richtte de basistraining van San Francisco in 2008 op. Elke ochtend en avond nemen zij en haar team van instructeurs groepen toegewijde amateuratleten door pittoreske trailruns en innovatieve cross-trainingsroutines die zijn ontworpen om uithoudingsvermogen, flexibiliteit, kernsterkte en snelheid te vergroten. Ze schreef onlangs over 5 nuttige redenen om te rennen.

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U moet deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine beginnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *