Blogher Sluiting Receptie en Sunday Set Up

Gistermiddag Manchester United Thuisshirt gingen we naar Amie’s Room. Ze had een suite bij de Fairmont Olympic en dat was feest centraal. Je kunt zien waarom …

Ik had een klein glas wit – het was goed!
Mijn meest recente video’s

Hoe u de onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
Snelle tutorial van het onderlichaam voor hardlopers trainen een bewegingen. Dit bevat:
Sumo squat
Reverse Lunge – Juist
Reverse Lunge – Links
Laterale lunge – ideaal
Laterale lunge Saoedi-Arabisch Voetbalelftal Thuisshirt – links

Ontvang nu de trainingskalender van deze maand voor hardlopers op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 9 seconden

Volgende
Face maskerideeën om te rennen en naar buiten te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
03:09

Op dit punt had ik honger en genoot ik van een stuk koekje en wat crackers met kaas.

Amie werkt met Organic Valley en ze hebben zelfs de kamer gevuld met chocolademelk. Ik moet hiermee vanmorgen zijn getanken na mijn run

We zijn uiteindelijk verdwaald in een gesprek totdat iemand zich realiseerde dat het bijna 19.00 uur was en we gingen op weg naar de Receptie van het bloggen van de blogher.

Het werd gehouden in Sodo Park – deze ongelooflijke rustieke locatie!

We zeiden allemaal dat dit de beste trouwlocatie zou zijn!

Ik werd ongelooflijk extatisch over de zoete aardappelkrabkoekjes – twee van mijn favoriete dingen!

Ik heb nog nooit grutten gehad en als ze allemaal zo smaken – ik ben verliefd.

Het feest werd georganiseerd door Ree Drummond, Jaden Hair en Elise Bauer. Eh, ik was behoorlijk extatisch omdat ik binnen 100 meter van de pioniersvrouw was. Ik moet haar een “rood haar niet schelen” shirt hebben gegeven.

Oké, ik heb echt niet zo’n T -shirt, maar ik wou dat ik dat deed.

We vermengden ons en kwamen uiteindelijk Jenna tegen van Eat Live Run. (Bron: Tina)

Helaas River Plate Thuisshirt ben ik een zwerver en we zijn er vrij vroeg weggegaan.

Terug in de kamer en ik pakten onze spullen in en ik realiseerde me dat ik niet in staat zou zijn om in deze doos met Graham -crackers te passen. Dus ik zei tegen haar: “We moeten deze vanavond allemaal eten.”

Tina kwam door en samen kwamen we door een roedel van hen. Dat is waar vrienden voor zijn, toch?

We hadden een wake -up call van 5 uur en waren om 5:30 uur op de shuttle. Ik had de beste tijd op de conferentie! Triest om naar huis te gaan, maar extatisch om Ben en mijn fam te zien …

Dag Seattle!

Hallo shuttle!

Tegen de tijd dat we door de veiligheid kwamen, had ik honger. Tina en ik bleven bij elkaar voor het ontbijt en dachten dat deze lange lijn een goed teken was

Ik heb een sandwich van een eier op een multi-korrel bagel

Met ketchup natuurlijk!

Helaas moest Tina naar haar terminal gaan, dus we gingen uit elkaar.

Ik vermaakte me op de vlucht met WiFi, A $ 3,00 peer en Dara Torres

De vlucht was slechts ongeveer 2,4 uur en was voorbij voordat ik het wist! Ik ben zo blij dat dit een reis aan de westkust was en ik hoefde niet te maken te hebben met 5 uur durende vluchten of jetlag!

Toen ik rond twaalf middag thuiskwam, ontdekte ik dat onze koelkast kaal was en mijn maag mopperde. Ik pakte een handvol amandelen en sloeg TJ’s op

Ik gooide een snelle salade lunch samen

En brak in de chocolade van de Fran die ik op het vliegveld kreeg. Blijkbaar is dit een “must-try” van Seattle.

Ik wilde op dit moment een dutje doen, maar ik had er een veel belangrijker om te doen …

Watermeloen run!

Ja, ik heb Costco voor Essentials geraakt

Ik ben zo blij dat ik mijn vlucht heb gepland om vroeg genoeg thuis te komen om mezelf klaar te maken voor de week.

Zondag opgezet – mezelf opzetten voor een goede week!

Boodschappen doen – klaar!

Reinigen – nogal!

Diners:

Maandag: Tempeh roerbak

Dinsdag: restjes

Woensdag: kip en zoete aardappelen

Donderdag: Grill Chicken and Salades

Vrijdag: Engelse muffinpizza’s

Oefening:

Maandag: rennen

Dinsdag: tempo, kracht

Woensdag: vroege klas

Donderdag: Yoga

Vrijdag: lange run

Nu geniet ik van de echte huisvrouwen en ontspannen. Het is goed om thuis te zijn.

Vraag: Hoe heb je jezelf opgezet voor een goede week?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Sportadvocaat Marissa Meli promoveerde tot Associate General Counsel of Green Bay Packers

Marissa Meli is gepromoveerd om de algemene raadsman van de Green Bay Packers te associëren. Meli, een inwoner van Wisconsin, trad bijna vijf jaar geleden toe tot de Packers als Counsel van het team van het team. Daarvoor bracht ze twee jaar door als advocaat bij het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Meli ontving haar JD aan de University of Illinois College of Law in 2014, waar ze Magna Cum Laude afstudeerde

In haar korte carrière heeft ze de lof van ED -beleid, de Chief Operating Officer van de Packers en algemeen raadsman, verdiend.

“Marissa is een enorme toevoeging geweest Real Madrid Thuisshirt aan het juridische team van Green Bay Packers,” vertelde Policy een paar jaar geleden aan de media. “Als een inwoner van Green Bay heeft ze een diep begrip van wat de Packers voor de gemeenschap betekenen als het enige publiek van Pools Voetbalelftal Thuisshirt de NFL’s alleen in bezit. Dat unieke perspectief dient als een uitstekende aanvulling op haar scherpe juridische geest die werd aangescherpt door een uitstekend rechtenonderwijs aan de Universiteit SS Lazio Thuisshirt van Illinois en waardevolle vroege professionele ervaring. Ze brengt een perfecte vaardigheden op voor onze interessante mix van juridisch werk. ”

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Wil je de (uitverkochte) Disneyland Half Marathon runnen?

Ik heb twee zeer geweldige races in Orange County om vandaag met je te delen, inclusief een manier waarop je de Disneyland 10K en Half Marathon in september kunt uitvoeren. Ik heb vorig jaar de Disney -helft gerund en de 10K! Laten we eerst praten over eten.

Ik ben vol geobsedeerd door de gluten van Toufayan totaal gratis pita -chips. Ze zijn gekruid en knapperig zonder te moeilijk te zijn. Ik weet niet hoe ik ze moet beschrijven, maar ja. Geef ze een tijdje.
Mijn nieuwste video’s

Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
Gezichtsmasker suggesties voor rennen of naar buiten lopen tijdens het uitbraak van coronavirus. Moet je een gezichtsmasker en de beste opties voor hardlopers dragen.

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 15 seconden

Volgende
Hoe u de onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
03:09

Live
00:00
08:21
07:15

Ik had de zeezoutversie met lunch en daarna een deel van de gezouten karamel als dessert.

Gisteravond heb ik een watermeloen gekocht voor dessertgeluk. Ik heb het rond 20.00 uur gesneden Borussia Monchengladbach Thuisshirt en het was volledig om 8 uur ‘s ochtends weg.

Moet ik me voor mezelf schamen? Ik heb geen zelfbeheersing wanneer het Paris Saint-Germain Thuisshirt watermeloen betreft. Maar het maakt me zo blij!

En nu nip ik aan deze lage calorie -energiedrank die Sambazon me heeft gestuurd om het te proberen. Ik vind het erg leuk. Het smaakt naar sprankelend sap (geen medicijnen zoals sommige energiedranken).

Run Disneyland en rond Orange County voor de remedie

Gisteren sloegen twee verschillende racecontacten me op over geweldige wegraces in Orange County – de Disneyland Half Marathon Palmeiras Thuisshirt en de race voor de Cure 5K.

De Disneyland Half Marathon en 10K is uitverkocht (race is 5/6 september). Je kunt een slabbetje krijgen voor beide races door met alle 4 kinderen te werken. Om een ​​slabbetje te krijgen, moet je $ 750 dollar fondsen en dat krijgt je: de slabbetjes voor, 1 themapark ticket, shirt, trainingstips, voedingssuggesties en meer.

De Susan G Komen Race for the Cure is een 5K op 27 september op Fashion Island in Newport Beach, CA.

Vraag: Moet ik me schamen voor het eten van een hele watermeloen binnen 12 uur?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

6 manieren waarop uw Fitbit Tracker de beste perimenopauze -partner

is naast de zwangerschap, is het moeilijk om te bedenken dat de lichamen van een andere keer veel meer veranderingen doormaken dan tijdens de perimenopauze. De menopauze – die markeert wanneer een vrouw veel meer dan een jaar met menstruatie is gestopt – krijgt veel aandacht, maar het is eigenlijk perimenopauze – de drie tot vijf jaar vóór de menopauze – dat symptomen beginnen. Tijdens deze overgang stopt de eierstokken van een vrouw met het produceren van hormonen zoals ze ooit deden, wat onder andere onregelmatige periodes, hete flitsen en nachtelijk zweten kan veroorzaken.

“De eierstokken werken nog steeds, maar het is heel inconsistent”, zegt Sheila Chhutani, M.D., een door de raad gecertificeerde doctor in de verloskunde en gynaecologie bij GYN/OB Associates in Dallas, Texas. “Dus symptomen kunnen komen en dan verdwijnen. Het is een soort eb en stroomt. ‘

Perimenopauze, die voor veel vrouwen in het midden van de late jaren veertig begint (de gemiddelde leeftijd van de menopauze is 51, zegt Chhutani), is een natuurlijk en normaal onderdeel van veroudering. Maar dat maakt het niet eenvoudiger om voor de symptomen te zorgen. Hieronder kan een handvol manieren waarop uw Fitbit Tracker u kan helpen wijzigingen bij te houden en door experts goedgekeurde aanbevelingen te doen.

6 manieren om op de hoogte te blijven van de symptomen van de perimenopauze

Momenteel in perimenopauze of die tijd nadert? Wees proactief in uw streven naar duurzame gezondheid en gezondheid en welzijn met deze Fitbit Tracker -tips.

Houd uw hartslag in de gaten.
Afhankelijk van hoe veel hoe flitsen je ervaart, merk je misschien veel meer hartslagschommelingen op die gebruikelijk zijn. “Hete flitsen kunnen van 30 seconden tot een paar minuten duren”, zegt Chhutani. “In principe wat er gebeurt is dat de aderen openen en je hebt deze warmte van hitte in de huid. Daarom voel je je erg heet en kan je beginnen te zweten. Wanneer die schepen verwijden, kan je hart een beetje versnellen in kopen om het bloed voort te zetten. ”

Fitbit Alta HR, Charge HR, Charge 2, Blaze en Surge komen met hartslagvolgingsmogelijkheden. Om dagelijkse hartslaggegevens te zien, klikt u op de hartslagtegel Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt op uw Fitbit -dashboard en klik vervolgens op elke dag. [Lees voor veel meer informatie wat moet ik weten over mijn hartslaggegevens?]

Controleer uw slaap.
“Afhankelijk van hoe vaak een vrouw symptomen heeft, wordt ze misschien een tot vijf keer per nacht wakker vanwege hete flitsen, of omdat ze zweterig is dan koud en de behoefte voelt om haar kleren te veranderen,” zegt Chhutani. “Je krijgt waarschijnlijk niet zoveel diepe slaap, wat dan overdag wat stemmingsveranderingen en prikkelbaarheid veroorzaakt, omdat je geen passende rust krijgt.” [Als u een Fitbit Alta HR, Fitbit Charge 2 of Fitbit Blaze bezit, heeft u toegang tot slaapstadia, een nieuwe functie die volgt hoe lang u wakker of in lichte, diepe en snelle oogbeweging (REM) slaapt. Zie Rem, Light, Dep voor veel meer informatie: hoeveel van elke slaapfase krijg je?]

Als je vaak wakker wordt en je vermoeid voelt, kan een dutje helpen, zegt Chhutani. Maar om het probleem echt op te lossen, moet u de symptomen aanpakken. Chhutani stelt voor om uw slaap zorgen te maken voor uw arts om te bespreken of zoiets als hormoonvervangingstherapie misschien ideaal voor u is.

Stel een trainingsdoel in.
Het volgen van de richtlijnen voor fysieke activiteit van de CDC wordt zelfs een stuk cruciaaler naarmate je ouder wordt-vooral de aanbeveling van het centrum om krachttraining te doen op twee of nog veel meer dagen van de week. Er zijn twee grote redenen waarom.

“De botmassa van een vrouw piekt halverwege de jaren dertig, en dan is het een langzame achteruitgang totdat ze de menopauze bereikt”, zegt Chhutani. “Menopauzale vrouwen lopen veel meer risico op osteoporose en dunner wordende botten, dus nummer één, dat is waar de gewichtstraining Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt binnenkomt – sterke spieren hebben die zwakkere botten ondersteunen, is gunstig.”

Samen met botverlies verliezen perimenopauzale en menopauzale vrouwen ook een spierspanning, die vervolgens hun metabolisme vermindert, zegt Chhutani. “Je kunt dezelfde hoeveelheid voedsel eten en beginnen te voelen alsof je van gewicht krijgt, zelfs als je niet veel bent veranderd”, zegt ze. “Naast cardio raad ik echt wat gewichtstraining aan om je spiermassa op te houden.”

Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Bekijk het tabblad Ondersteuning in uw Fitbit -app. Daar vindt u FitStar -trainingsaanbevelingen op basis van uw activiteitsgeschiedenis. Als u op één klikt, gaat u naar de FitStar Personal Trainer -app, die lichaamsgewicht trainingen heeft – zoals carrosseriebalans en in zestien passen – voor elk fitnessniveau. Bezit een Fitbit Blaze? U kunt deze video’s rechtstreeks op uw apparaat bekijken.

Handhaaf uw motivatie
Het kennen van oefeningen is cruciaal is één ding. Het is eigenlijk een ander doen – vooral tijdens de perimenopauze, wanneer afnemende motivatie gebruikelijk kan zijn. “Vooral als je ‘s nachts veel meer symptomen hebt, ben je veel prikkelbaarder, ben je moe, veel vermoeider, en dus zul je niet zin hebben om te sporten”, zegt Chhutani.

Wat kan helpen? andere mensen. Chhutani beveelt aan zich aan te melden voor een oefenklasse of een trainingsmaatje te ontmoeten. “Het is een accountabilitY -ding, ‘zegt Chhutani. “Het is” Hé, ik ga je morgen zien “, in plaats AZ Alkmaar Thuisshirt van wanneer je iets alleen doet, en je zo bent:” Om ermee te hangen. Ik ga dat vandaag niet doen. ”

Log je eten in.
Het bijhouden van wat en hoeveel je eet, kan op verschillende manieren helpen. Ten eerste, als u een van die vrouwen bent die tijdens de perimenopauze aankomt, kan het verminderen van uw dagelijkse calorie -inname u helpen uw gewicht onder controle te houden. [Voor nog veel meer informatie over het uitzoeken van uw persoonlijke caloriebehoeften, kijk dan hoe veel calorieën u echt nodig hebben?] Als uw beste inspanningen niet succesvol verifiëren, spoort Chhutani u aan om uw arts te zien. Vrouwen zijn veel meer vatbaar voor schildklieraandoeningen, wat een veel voorkomende oorzaak is van gewichtstoename.

Een andere reden om uw voedsel te volgen, is om ervoor te zorgen dat u voldoende essentiële voedingsstoffen krijgt. “Naarmate je ouder wordt, zullen je calciumbehoeften een beetje toenemen”, zegt Chhutani. “En het is beter om het door uw dieet te krijgen in plaats van een supplement.” Donkere bladachtige groene groenten zijn een geweldige bron – controleer deze 6 ideeën voor smakelijke greens.

Chhutani beveelt ook aan om ervoor te zorgen dat uw vitamine D -niveaus normaal zijn. Zalm en andere vette vissen zijn een goede bron van vitamine D, maar je moet ook elke dag ongeveer 10 minuten zon opzuigen – gratis. “Het krijgen van veel meer calcium en vitamine D gaat het botverlies verminderen”, zegt Chhutani. [Zie voor nog veel meer informatie over het loggen van voedsel hoe u uw eten kunt volgen met Fitbit.]

Blijf gehydrateerd.
Met perimenopauze kan een extra hydratatie -uitdaging komen. “Je wilt ervoor zorgen dat je de vloeistof vervangt die je niet alleen verliest door sporten, maar ook van het nachtelijk zweet of hete flitsen die je hebt”, zegt Chhutani. “Als je dorst hebt, ben je misschien al uitgedroogd, dus je wilt er een routine van maken om de hele dag water te drinken.”

U kunt een dagelijks hydratatiedoel stellen en uw voortgangs ideaal volgen vanuit de watertegel op uw Fitbit -dashboard. [Lees voor nog veel meer informatie hoe u een doel van het waterverbruik kunt instellen en uw inname kunt registreren.] “Ik vertel vrouwen dat u weet dat u gehydrateerd bent wanneer uw urine lichtgeel is om in kleur te worden vrijgemaakt,” zegt Chhutani. “Als het donker is of als je er veel meer een geur aan merkt dan normaal, dan ben je waarschijnlijk niet gehydrateerd genoeg.”

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U mag deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine starten.

Danielle Kosecki

Senior Health and Fitness Editor Danielle Kosecki is een bekroonde journalist die al veel meer dan 10 jaar gezondheid en fitness heeft behandeld. Ze is geschreven voor onder andere glamour, meer, preventie en fietstijdschriften en is de redacteur van het Big Big Book of Training. Danielle, een inwoner van New York, woont nu in de Bay Area, waar ze Wintertime helemaal niet mist.

NCAA DI Council bereidt zich voor op Nil Chaos

Vorige week bespraken de Divisie I Raadsleden de naam, het beeld en gelijkenisvoorstellen die momenteel in het systeem zijn, inclusief de efficiënte datum en een potentiële Club Tijuana Thuisshirt adoptieplan.

Op voorwaarde dat het haalbaar is om dit te doen, wordt van de raad verwacht dat hij optreden in wetgevende voorstellen met betrekking tot Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt naam, beeld en gelijkenis tijdens de vergadering van 22-23 juni. Het hebben van de voorschriften in locatie vóór 1 juli zou een hogere consistentie in de naam bieden, zowel beeld als gelijkenis kansen die aan student-atleten nationaal worden aangeboden, aangezien de wetgeving opgeeft, zijn op of rond 1 juli efficiënt.

De raad heeft algemene steun uitgesproken voor het wijzigen van de efficiënte datum van de voorstellen van 1 augustus 2021 tot 1 juli 2021, of onmiddellijk als er na 1 FC Porto Thuisshirt juli actie wordt ondernomen.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Het leven is niet perfect

wow. Hoe heb ik twintig jaar lang op deze aarde gelopen (wanneer ben ik begonnen met wandelen, mam?) En dat is zojuist ontdekt?

Ik ben super gestrest geweest over het verwaarlozen van RER, mijn e -mail, mijn honden? en zoveel meer. Ik ben gefrustreerd over mijn woon -werkverkeer van meer dan 2 uur. Ik had vandaag bijna een storing tijdens de lunch omdat ik niet het gevoel had dat ik tijd had om de bank te bereiken en over 30 minuten te eten.
Mijn nieuwste video’s

Leren van een slechte run
Slechte runs gebeuren – hier is hoe ik er voorbij ben verhuisd en heb geleerd van mijn volgende run. Tip om u te helpen een betere hardloper te worden door een neutrale waarnemer van uw trainingen te zijn.

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 48 seconden

Volgende
Mijn lieve vrouw in de Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Live
00:00
08:21
03:48

Overweldigend.

Maar het leven is niet perfect.

Ik kan het nu niet goed doen, ik heb gewoon geen tijd. Maar ik kan mijn best doen. En ik kan ervoor kiezen om er niet over te benadrukken, omdat Welsh Voetbalelftal Thuisshirt dat de situatie niet helpt.

? De komende twee weken Frans Voetbalelftal Thuisshirt heb ik slechts een klein raam tussen diner en bed om te bloggen. Ik kan niet verwachten dat Pulitzer Prize winnende dingen daaruit zullen voortkomen (en jij ook niet of zul je helaas teleurgesteld zijn).

? Maar ik kan proberen het echt te houden met mijn runs, eten en grappen. Oké, ik kan geen grappen beloven, maar ik kan runs en eten beloven. Bloggers kunnen geen kiezers zijn.

? De komende twee weken heb ik geen tijd om te trainen Liverpool FC Thuisshirt voor de triatlon.

? Maar ik kan een duik nemen in het ijsbad van mijn moeder en misschien een yogales vinden om van deze stress af te komen

Vanmorgen moest ik een zwemmen of een draaiende les doen, maar ik ben niet dicht bij mijn sportschool/er is geen spinnen in de ochtend. Uiteindelijk maakte ik gewoon een wandeling, maar dat liet me gestrest over het verwaarlozen van mijn training.

Ik moet de komende twee weken van training volgens mijn locatie plannen totdat we verhuizen.

Na mijn wandeling kopieerde ik Ben en maakte een eierbroodje voor het ontbijt. Ik hou ervan om spinazie in mijn eieren te stoppen en een vegetarische serviende eerste dingen te knock -out.

Met een appelbanana aan de zijkant. Deze kwamen de boom van mijn buurman!

De lunch was eerder genoemde paniekaanval/ rende naar de bank/ lunchen snel. Ik pakte AB & J, Yoghurt en Veggies. Makkelijk te eten onderweg!

Nou, behalve dit … waarvan ik heb besloten dat ik mijn 2e favoriete Griekse yoghurt is na Chobani Pineapple !!!

Maar ik moest een cola dieed verdienen en belandde op de enige plaats zonder een lijn – een Chinese plaats.

Maar als je een Monica een cola light geeft, wil ze dat wat groenten erbij gaan …

En als ze een container vol zoute groenten eet, heeft ze nog een cola dieet nodig …

Zij hoe dat werkt;)

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Champion Workout Gear Giveaway

Ik geloof dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat niemand me weer met mijn kleren uit wil zien Kawasaki Frontale Thuisshirt op RER. Toen Champion echter contact met me opnam om hun nieuwe Max Support Sports BH te evalueren, wilde ik het niet afwijzen … Ik heb de laatste tijd veel sportbeha’s beoordeeld en kan het ook nog een keer doen, toch? Bovendien doe ik dit alleen om mezelf bij de instelling te brengen

Mijn nieuwste video’s

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Review van het nieuwe boek van Jessica Simpson – Open Book. Zowel de zanger als ondernemer morst zowel trucs als achter de schermen verrast allemaal in haar memoires.

Review of the Audible Book – Jessica Simpson leest het zelf! Bovendien zijn er beloningsmelodieën wanneer u de audioversie krijgt!

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 5 seconden

Volgende
Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
06:05

Dit is de Champion Sports BH – pronken. Ik heb het vandaag voor een 4 miler gebruikt, evenals een Jillian -sessie vorige week en vond het echt leuk. Mijn favoriete Urawa Red Diamonds Thuisshirt onderdeel is de voorste veranderbanden – het moeten afnemen om zich aan te passen is Braziliaans Voetbalelftal Thuisshirt vervelend, toch?

Ze stuurden eveneens een gele opslagtanktop en track jas. Ik hou van liefde als geel in mijn leven.

Trainingsuitrusting weggeefactie

Je kunt vandaag al deze kampioenuitrusting winnen op RER!

Om binnen te komen: laat een reactie achter en antwoord:

“Welke kleur top gebruik je vandaag?”

Eén woord antwoorden zijn prima.

Open voor bewoners van de VS. Sluit zondag 28-01-13 20.00 uur PST. Alle meningen zijn van mijzelf.

Bonus: Gratis verzendingsparren in mijn spreadshirt -winkel vanaf nu tot 30 april!

Gratis verzending voor alle bestellingen die worden uitgecheckt met minimaal 1 sportkledingproduct

Couponcode: fit2013

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Te veel pizza

Ik was tot ongeveer 13.00 uur bij Starbucks toen ik ervoor koos om te breken voor de lunch. Maar ik had de auto niet, dus mijn opties waren erg beperkt. Portugees Voetbalelftal Thuisshirt Ik voelde geen STARBUCKS -eiersandwich, dus koos ik ervoor om naast de deur te gaan en een grote oude deli -sub van Ralphs te krijgen.

Ik vind het niet leuk om meteen vegetarische broodjes te doen, omdat ze me 5 minuten niet vol houden, maar ze waren uit tonijn. Mislukking.
Mijn nieuwste video’s

Wat ik eet in een dag – Runner -editie
Wat ik in een dag at. Voedseldagboek van een hardloper die momenteel niet traint voor een marathon of halve marathon. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus tips.

Meer video’s

0 seconden van 14 minuten, 26 seconden

Volgende
Gezichtsmasker suggesties om te rennen en naar buiten te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
14:26

Ik eindigde met de eiersalade en tonnen groenten! De man ging een beetje overboord met de mosterd en hij was overweldigend. Oh nou ja.

Zodra ik de betrokken Sandwich Ben kocht, schakelde de auto uit en heb ik een paar uur doorgebracht met boodschappen.

Toen ik thuiskwam, had ik uit het niets honger en verslond ik een appel, sinaasappel en wat PB -pretzels. Ik had geen 2 stukjes fruit nodig, maar het gebeurde.

Ik heb eindelijk ontdekt wat ik doe voor de Foodbuzz Foodie Gift Exchange. Ik ben nogal verdrietig dat het niet grappig is, maar al mijn grappige ideeën waren borderline offensief nutteloos en ik wilde niet dat iemand zou zijn als: “Geweldig, wat ga ik eindigen met dit stuk onzin …”

Rond 19.00 uur ging ik eten, maar kreeg een telefoontje van Ben dat hij een lift naar huis nodig had. Toen ik eindelijk thuiskwam, gooide ik een Costco Take en bak pizza in de oven ($ 3 korting deze week!) En maakte snelle salades.

Wat betreft de titel: ik weet wat je denkt – kan er echt teveel pizza zijn? Ja, helaas was er vandaag.

Ik had bij 2 stukken moeten stoppen, want na 3 stukken pizza en een vitatop (en misschien een hap of twee van Ben’s ijs) had ik het gevoel dat ik zou ontploffen. Dit is nu mijn belangrijkste probleem nu – stoppen voordat ik vol ben, omdat ik altijd voorbij volheid eet en me rot voel. Dat is mijn nieuwe project voor de maand?

Dit is hoe ik me voel:

www.nataliedee.com

Waar is mijn enorme shirt?!

Winnaar van de Subway Very Fan Giveaway: Ella – stuur me een e -mail naar je info!

Ik ben erg bij je op de Laila Ali/roze bokshandschoenen juxtapositie. Ik heb het gevoel dat het een goede weergave van mij is, tomboyish en girly in één keer. Ik vind je blog leuk en tweede de opmerking van de bovenstaande lezer dat het zo zo verfrissend en echt is, maar ik denk ook dat je moet veranderen en ontwikkelt hoe Olympique Marseille Thuisshirt je je ook het beste voelt voor jou .

Morgenochtend ga ik naar San Francisco voor Foodbuzz! Als je gaat, vertel me alsjeblieft “Word Up!”. Als je niet Real Madrid Thuisshirt gaat, volg dan door RER en kijk wat er naar beneden gaat?

Ik hoop dat mijn vlucht wifi heeft …

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Ik heb een nieuw huisdier !!!

Hallo! Ik ben in een dierentuin. Er zijn zo veel dieren hier in Florida, het is als een hele nieuwe wereld. Eerst zijn er de normale dieren … Ben’s familie heeft verschillende honden en een kat. En een hondenhond die elke dag een paar uur rondhangt om elke dag een paar uur rond te hangen. Het is grappig en willekeurig.

Dit is beer. Hij is serieus de schattigste hond. Maar hij zou waarschijnlijk niet ongelooflijk hoog scoren op de IQ -test voor huisdierhonden. Nadat ik deze foto had gemaakt, blafte hij naar mijn telefoon omdat het hem in paniek raakte.
Mijn meest recente Welsh Voetbalelftal Thuisshirt video’s

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Meer video’s

0 seconden van 12 minuten, 7 seconden

Volgende
Covid 19 antilichaamtest
05:19

Live
00:00
08:21
12:07

Barney ziet eruit als een dakloze hond. Ze hebben hem ongeveer twee jaar geleden uit het asiel gebracht. Hij is slim, maar lijkt weer een beetje op een rata.

Ik hou van Miller van Next Door omdat hij zoooo groot is en altijd een knuffeldier heeft.

Hij en Bear zijn beste vrienden. En dat is Rufus in de onderste ideale hoek. Hij is doodsbang voor stormen en donder, wat aangeeft dat hij niet is gemaakt om in Florida te wonen, zoals ik.

George is een oranje kat die waarschijnlijk twee keer zo groot is als Vegas! Ik hou van grote katten en ik kan niet liegen. Hij en beren zijn vrienden, maar de andere honden willen hem gewoon vangen.

En tot slot heb ik vandaag een nieuw huisdier! Ik maakte een wandeling in de regen en vond een kleine kleine kikker. Hij is zo klein dat ik in het begin dacht dat het een bug was! Er sprongen er een aantal over het trottoir. Ik zal hem de kikker noemen.

Voor het geval hij een prins was …

In Food News ben ik blij dat Ben’s fam me niet echt (naar mijn gezicht) beoordeelt over mijn specifieke voedselgewoonten. Als ik hier maar een dag of twee was, zou ik gewoon eten wat ze eten (lees hierover in mijn integratieve voedingsboek en wil binnenkort verfijnd). Maar gezien het feit dat ik hier altijd een week of nog veel meer ben, ga ik naar de winkel en krijg ik een heleboel dingen.

Daarnaast werd mij gevraagd om te delen hoe ik groenten kook.

Ik heb Brussel -spruiten voor hen geroosterd tijdens een eerder bezoek. En deze keer heb Gremio Thuisshirt ik groene bonen gebakken, een beetje zoals ik groenboon frietjes maak. Ze proberen gezonder te worden en ik ben heel blij dat mijn neushersenen worden geplukt.

Eerlijk gezegd ben ik een manier om zelf betrokken te zijn om te beoordelen wat andere mensen eten (wat goed is als je mijn vriend wilt zijn en de hele dag hete cheetos wilt eten, vind je het) maar ik vind het leuk als iemand me vragen stelt over gezond eten, aangezien ik dat ik hou ervan erover te praten!

Vanmorgen was mijn run ruw. Ik ben zo niet gewend aan luchtvochtigheid! Ik heb 10 mijl gedaan met wat walkpauzes.

En gezien het feit dat ik geen spray sunblock heb, moest ik lotion sunblock verspreiden in het deel van mijn haar. Luxe.

Ik ben echter dol op de uitzichten!

Vraag: Wat is je favoriete groente en hoe bereid je het voor?

Ik heb nieuwe ideeën nodig!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf hiervoor kiezen:

Valentijnsdag voor lopers – Grappige memes voor Instagram

Valentijnsdag voor lopers – Grappige memes voor Instagram

Valentijnsdag memes voor lopers. Grappige kaarten voor 14 februari voor je hardloopmaatje of partner. Deel op Instagram A

Golden Retriever neemt zijn medicijn niet aan

Golden Retriever neemt zijn medicijn niet aan

Golden Retriever zal zijn pillen niet opeten. Probeerde zijn medicijn in een hotdog te stoppen, kip en hij wist het! Hij zal niet eens de

Stuur noods en voedselvakanties voor week van 6 oktober

Stuur noods en voedselvakanties voor week van 6 oktober

Dat is heet. Vandaag is National Noodle Day! Nu ben ik naar hunkg ramen !! De voedselvakanties voor deze week zijn: Sun – National No

Mijn huisdierhond moet haves om te wandelen of te rennen met uw pup

Mijn huisdierhond moet haves om te wandelen of te rennen met uw pup

Hondenhond lopen moet haves. Je hebt om mijn uitrustingsideeën gevraagd om met je huisdierhond te rennen – hier is een lijst met mijn favoriete riem, col

Rennen op Marco Island Florida 2021

Rennen op Marco Island Florida 2021

Waar te lopen op Marco Island Florida. Running ideeën voor reizen en strandtochten in de zomer. Florida Run Blog en

Instagram Live-Q & A-sessie en ander plezier op de vlucht!

Instagram Live-Q Deens Voetbalelftal Thuisshirt & A-sessie en ander plezier op de vlucht!

Hallo! Hoe gaat het? Ik wilde gewoon inchecken en zeggen hallo … Hallo! en update je over de huidige hardlopen en eten gaande

⚡ door Shareaholic

.

In West Philadelphia…

Hallo van Philadelphia! Ik weet niet zeker of ik in West Philadelphia ben, maar ik kan de frisse prins van Bel-Air-stijl uit mijn hoofd krijgen …

Nu kunt u het ook in uw hoofd laten vasthouden als u op deze video klikt?
Mijn nieuwste video’s

Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
Gezichtsmasker suggesties voor rennen of naar buiten lopen tijdens het uitbraak van coronavirus. Moet je een deal sluiten met masker en de beste keuzes voor hardlopers.

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 15 seconden

Volgende
High Achiever – Great Listen Book Review
06:12

Live
00:00
08:21
07:15

Mijn excuses. Of – je bent welkom.

We zijn gisteravond begonnen met de nieuwe Gather -evenementen met een receptie van gemengde drank. Ik had geen enkele vorm van de andere blogschrijvers persoonlijk tevreden gesteld, dus het was goed om ten slotte ‘hallo’ persoonlijk te vermelden!

Ik dronk veel wijn. Ik heb een stressvolle week gehad met het Tigres UANL Thuisshirt ontdekken dat ik bewegen en dan ben te proberen te proberen en de verhuizing te organiseren. Zeg dank aan Jezus voor wijn.

(Er zijn ook voorgerechten doorgegeven waar ik het leuk vond, maar maakten geen foto’s van.)

Ik heb geen foto’s van alle wijn gemaakt, maar ik weet zeker dat je hier op me op rekent.

Het eten was, net als het bedrijf, geweldig. Het is het allerbeste Santos Laguna Thuisshirt om te eten met schrijvers van Food Blog, omdat iedereen van eten houdt, nieuwe dingen probeert en bereid is om te delen! Bovendien ben ik niet de enige met een videocamera om eruit te komen.

We zijn begonnen met voorgerechten Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt

Citroen geurende hummus met knoflook naanbrood. Zowel de hummus als het brood waren heerlijk. Ik geloof dat dit mijn favoriete voorgerecht was.

Geroosterde groenteschotel

Zeevruchten! Dit was echter ook eng/te veel werk voor mij, dus ik passeerde.

Plus het kaasplaat – we hebben echt alle voorgerechten op het menu. We zijn echt.

Ik kocht de gesplitste erwtensoep die zo was verstrekt …

En toen goot de ober de soep erin aan de tafel. Het was extreem behoorlijk? Ik hou van een geweldige presentatie.

Ik heb de kreeft -taco’s gesplitst met Jenna. De tortilla was een beetje vettig, maar de binnenkant was lekker. Ik hou van kreeft!

En ik kocht de Gnocchi – die ik nog nooit eerder bij een restaurant heb gekocht. Laat me je vertellen – dit was veel beter dan de bevroren gnocchi van TJ. Ik verplicht om er meer uit te komen (van TJ’s).

Hoewel ik het gevulde dessert was, klonk het dessert zo goed om te laten liggen, vooral toen ik vroeg naar de Apple -beignets en de ober ze uitlegde als de allerbeste donuts van je leven.

Verkocht!

Ik heb ervoor gekozen om ze te laten dienen met chocolade -ijs in plaats van vanille, omdat ik sterk geloof dat het dessert chocolade moet omvatten.

Sorry, mijn beschrijvingen zijn nogal kort – ik ben te laat voor het ontbijt! Tot ziens en herinner je …

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Hummus Recept Round Up voor de beste concepten National Hummus Day

Hummus Recept Round Up voor de beste concepten National Hummus Day

Hallo! Het is National Hummus Day! Hummus is nog steeds een van mijn top 5 preferente voedingsmiddelen [bonuspunten als je alle 4 van de O begrijpt

precies hoe je een slechte oefenhack kunt stoppen – 126

precies hoe je een slechte oefenhack kunt stoppen – 126

Techniek om te stoppen met eten, eetbuien of nog een slechte gewoonte. de allerbeste intuïtieve eet suggestie om u te helpen het dieetplan te dumpen

De truc stretch voor strakke hamstrings

De truc stretch voor strakke hamstrings

Precies hoe je je hamstrings voor hardlopers kunt strekken. truc naar strEtch strakke hamstrings na een run. Been stretch tutorial

Wat ik vandaag heb gegeten Food Diary – Marathon Training Week 4

Wat ik vandaag heb gegeten Food Diary – Marathon Training Week 4

Wat ik in een dag eet. Food Diary Running Blog Training Week 4. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus notities over

Run Disney Race Statement 2021

Run Disney Race Statement 2021

Het Run Disney -team heeft hun allereerste persoonlijk race onthuld dat in 2021 wordt gehouden. De Rode Wine en Dine Half Marathon Weekend

Wat ik at bij Epcot na de rode wijn en dineren halve marathon

Wat ik at bij Epcot na de rode wijn en dineren halve marathon

Wat ik at tijdens het Run Disney Half Marathon Weekend. Voedseldagboek samenvatting van mijn dieetplan tijdens het reizen naar Half Marathon Run

⚡ door Shareaholic

.