National Sports Law Institute Fall Conference ingesteld voor vrijdag 16 oktober

De jaarlijkse valconferentie van het National Sports Law Institute vindt online plaats op Microsoft Teams op vrijdag 16 oktober 2020. De conferentie van dit jaar zal zich richten op perspectieven vanuit een sport De faculteit Club Tijuana Thuisshirt van de wet, en voorzien van AS Roma Thuisshirt faculteitsleden van ons eigen sportrechtprogramma, vele die lid zijn van deze vereniging, samen met een paar andere alums, praten over gebieden binnen hun competentie en verbonden met cursussen die zij op Marquette instrueren. De conferentie loopt van 12 – 17.00 uur.

De deelnemers en discussies zullen als volgt zijn

Professor Jaime McGaver (L’07), directeur Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt van compliance, Marquette University, en professor Jessica Kumke (L’08), Associate Athletic Director for Compliance and Enrollment Services, University of Wisconsin-Milwaukee, die een workshop over NCAA Governance and Compliance instrueren . Ze zullen een paneldiscussie leiden over kwesties in College Athletics-Pandemic Edition met collega Sports Law Program Alumni-

Matt Banker (L’01), Associate Athletic Director – Compliance, University of Louisville,

Teresa Covington (L’20

Craig Pintens (L’01), atletisch directeur, Loyola Marymount University, en

Kevin Prochaska (L’09), Associate Director of Compliance, University of Colorado-Boulder

Professor Paul Anderson (L’95), directeur, sportrechtenprogramma en National Sports Law Institute, Marquette University Law School, die een workshop leert over de impact van genderquity -recht op sport, en zal praten over seksuele intimidatie in universiteitsatletiek, verschuldigd procesrechten en een nieuwe standaard.

Professor Martin J. Greenberg (L’71), Managing Lid, Law Office van Martin J. Greenberg, LLC, adjunct hoogleraar rechten, die een workshop heeft gegeven over het vertegenwoordigen van professionele atleten en coaches voor het grootste deel van de afgelopen 4 decennia (( Ik geef het dit semester samen met hem), zal het hebben over een financiële scheiding-wanneer een trainer zonder reden wordt beëindigd.

Professor Joseph E. Tierney, III (L’66), aandeelhouder, Meissner Tierney Fisher & Nichols S.C., en professor Martin Tierney, partner en groepsco-leider, werknemersvoordelen, Michael Best & Friedrich, LLP, die een sport co-te onderwijzen een sport Industriebelastingsproblemen cursus over het ideaal is de vijand van het goede: de belasting op de interstate van professionele atleten en federale belasting op transacties van spelers.

Professor Jim McKeown, partner en lid, Antitrust Practice Group, Foley & Lardner LLP, die een workshop over sportindustrie-governance co-onderwijst zal praten over hot topics in de toepassing van antitrustwetgeving op sport.

Professor Matthew Mitten, uitvoerend directeur, National Sports Law Institute en lid van het Court of Arbitration for Sport, zal praten over Olympische sportarbitrage.

Volledige details over de conferentie zijn te vinden op de conferentiewebsite. Als u geïnteresseerd bent om met ons mee te doen, registreer u dan online door hier te klikken. De ruimte vult snel vol, dus overweeg zich snel te registreren.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Als Kim het doet …

Breaking News: Kim Kardashian ging 3 keer in 3 dagen naar Yogurtland. Zien?! Als dit is wat nodig is om een ​​buit te behouden waar de Sporting CP Thuisshirt jonge jongens van houden, dan ben ik er ook allemaal in. (bron)

Gistermiddag pakte ik Panera voor de lunch. Ik probeerde hun nieuwe gehakte cobb met avocado (houd het spek vast). Het was goed, maar ik wenste veel meer ei en minder blauwe kaas. Ze hebben de avocado echter aangesloten !!!
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 1

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 12 seconden

Volgende
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Live
00:00
08:21
03:12

Mijn beetje broer of zus voegde zich bij me voor de lunch, omdat mijn moeder een boodschap te doen had, maar ook een sitter broer of zus voor hem nodig had. Ik kocht hem de kalkoensandwich van het kind en het was vies. Het kwam met een plaat van die vreemde “Amerikaanse” kaas op gomachtwitbrood.

Ik heb ook een hap van zijn koekje geprobeerd – het leek alsof het niet helemaal gekookt was? Zijn hun koekjes altijd zo zacht ??

Ze hebben ons tenminste extra brood geboden! Ze hadden moeten begrijpen dat ik tonnen carba -tonnen had alsof AC Milan Thuisshirt het mijn werk is …

Toen werkte ik de middag weg totdat Ben thuiskwam en we liepen naar het avondeten. We hebben een nieuwe Mexicaanse locatie geprobeerd en ik kreeg een vissalade. Het kwam met een “zelfgemaakte” spinazie -tortilla die ook vrij opmerkelijk was.

Op het Walk House zijn we het beste door Yogurtland gepasseerd, en dat Kim op dat moment niet herkende dat het goed is om er elke dag naartoe te gaan. Helaas heb ik het doorgegeven omdat ik er gisteren net ben gegaan

Ik heb later op de avond verrukt in een Cinnamon Chex als dessert …

Vanmorgen werd ik wakker en inspecteerde ik de marathon trainingsroutine die ik al een tijdje had bekeken. Ik heb deze week de plannen van Hal Higdon onderzocht en geloof dat ik overstap kan van het lopende wereldplan naar de zijne. Het lopende wereldplan lijkt een beetje hoog in rommelmijlen voor mijn lichaam (bijvoorbeeld – twee 6 mijl runs na 10 minuten snelheid per week).

Situatie:

Ik loop morgen een halve marathon.

Ik train voor een volledige marathon in november.

Gedachten:

Omdat de helft morgen geen doelrace is en dat ik niet heb getraind om een ​​sterke helft te lopen, is dit niet de prioriteit. Ik zou nog steeds de run van het plan moeten doen, omdat nov veel belangrijker is.

Gelukkig vereiste het plan van Higdon een run van 1 uur 30 minuten met een MGP -afwerking. Ik koos ervoor om de 1:30 te laten werken en mezelf morgen te speed met een sterke marathon doelsnelheid op uitgeputte benen.

Ik liep 10 mijl in iets minder dan 1 uur 30 minuten en ga het de rest van de dag eenvoudig maken.

Eerlijk gezegd ben ik een beetje angstig sinds toen ik de Fontana -helft in juni deed, evenals de SD RNR -helft de volgende dag was ik extreem pijnlijk en psychologisch gestrest voor weken. <- Ik geloof niet dat ik een race heb gereden, want toen was ik zo 'klaar' met rennen! Maar ik heb mijn compressiesokken opgehaald en ik ga mijn best doen. Smoothie in een kom ananas Cottage Cheese Container, geserveerd met een kant van eieren. Ik ben op weg om mijn Olympique Lyonnais Thuisshirt slabbetje te krijgen! Zie je later

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

OC Marathon Training Plan en Race Discount Rate Code

OC Marathon Training Plan en Race Discount Rate Code

Marathon en halve marathon trainingsplan tussenliggende om sneller of PR te worden. Voor hardlopers met een tijddoel. Stamina Traini

Disney World Marathon Training Week 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dope moeilijkheid trainen week 1 nou … Toen ik ervoor koos om me te registreren om de dope moeilijkheid vorige week te runnen, was ik vooral verrassendhoe lang je op lange termijn precies zou moeten zijn, evenals de beste hardloopfilm Q&A

hoe lang je op lange termijn precies zou moeten zijn, evenals de beste hardloopfilm Q&A

Hoe lang zou je lange run precies moeten zijn voor een halve marathon? It Band Sydroom – Hoe lang ging je precies van rennen? RRCA COA

Wat te doen als je race wordt geannuleerd vanwege coronavirus

Wat te doen als je race wordt geannuleerd vanwege coronavirus

Precies hoe u Foward kunt verplaatsen en trainen als uw marathon, halve marathon, 10k, 5k wordt geannuleerd. Coronavirus en hardloopraces groep r

Het allerbeste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Het allerbeste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Precies hoe talloze mijlen ik dit jaar liep. De allerbeste races en runnen suggesties allemaal in één bericht! Inspecteer het totale aantal mijl en Calo

hoe lang je precies zou moeten trainen voor een halve marathon of volledige marathon – Q&A

hoe lang je precies zou moeten trainen voor een halve marathon of volledige marathon – Q&A

Nieuw lopende zorgen van de Story Box van Instagram @Runeatrepeat! Vandaag hebben we het over een nieuwe hardloper -training voor TH

⚡ door Shareaholic

.

Morning Walk and Breakfast in Morro Bay

Rijdt vrijdag naar Morro Bay. Toen Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt vertrok ik voor de race voor zonsopgang zaterdag en keerde terug in het donker na mijn dagwijnproeverij.

Dus ik was erg blij en verrast om dit beeld te zien toen ik zondagochtend wakker werd! Wat?! De oceaan! Die Morro Bay Rock! Heerlijk.
Mijn nieuwste video’s

4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
Standing ABS -training die u thuis kunt doen. Geen kernoefeningen voor apparatuur die u kunt opstaan ​​voor of na een run. Snelle tutorial over 5 trainingbewegingen voor een sterke kern en om je balans aan te vechten.

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 31 seconden

Volgende
Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
04:31

Dus het uitzicht eiste te worden verkend en Ben en ik vertrokken voor een ochtendwandeling naar de rots.

Prachtig doet het niet eens recht. Het was adembenemend.

Er waren nog een paar andere wandelaars eruit, maar het was behoorlijk stil (vooral in vergelijking met OC Beach Ochtenden).

Maar er was het geluid van de vogels en otters die open oesters tegen rotsen kraken. Ik kan het niet. Het was te schattig.

Dit rockt.

Kleine hond op het strand

Sport in mijn rer hoodie …

(Beschikbaar in mijn spreadshirt -winkel)

Een snelle Yelp -review liet Cerezo Osaka Thuisshirt ons weten dat we moesten eten in de koffiepot voor het ontbijt. Het gebied is vrij klein – een mijl naar de rots, nog een halve mijl terug naar het restaurant.

Toen we onze naam in de eigenaar stopten, schonk ons ​​een kopje koffie terwijl we wachtten. De klantenservice op deze plek was A+!

Het was echter maar vijf minuten wachten! Het is een kleine plek waar de lokale bevolking ook van houdt. We zaten naast een gewone en de serveerster vertelde ons: “Je mag naast de jarige gaan zitten!” Dus we hebben een beetje met hem gepraat – hij is 85 en zegt dat hij 6 dagen per week gaat. En toen zijn rekening kwam, zetten ze het op het huis – super lief.

Nieuwe-me-pepers saus!

De haven Benedict is Eggs Benedict met krab en avocado. Ja.

Toen probeerde AS Roma Thuisshirt ik te genieten in de laatste paar minuten van zeebries voordat ik naar huis ging

VRAAG: Heb je een ‘gewone’ plek die je al die tijd eet?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Zestien in Chicago

Een van mijn levensdoelen is om in elke specificatie in de Verenigde Staten te worden uitgevoerd. Ik rende echt in Illinois toen Ben net zo goed als onze roadtrip door het hele land afgelopen zomer, maar vandaag rende ik in Chicago en voelde ik echt alsof ik deze specificeer van de lijst met een knal!

Meghann, Leslie, Emily, Beck, Jenn, Evan, Theodora en ik verzamelde allemaal in de lobby van het hotel voordat iemand anders wakker was om de warme en 16 mijl te verslaan. Meghann en Leslie trainen voor Chicago, een week voor mijn georganiseerde marathon, dus onze trainingsroutines zijn op dit moment in exact dezelfde variëteit. Het werkte fantastisch?
Mijn nieuwste video’s

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Review van het nieuwe boek van Jessica Simpson – Open Book. Zowel de zanger als ondernemer morst zowel trucs als achter de schermen verrast allemaal in haar memoires.

Review of the Audible Book – Jessica Simpson leest het zelf! Bovendien zijn er PERK -melodieën wanneer u de audioversie krijgt!

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 5 seconden

Volgende
Voordat we Strangers Review waren
09:42

Live
00:00
08:21
06:05

Rennen is een van de allerbeste methoden

1.) Ga een nieuwe plek bekijken

en

2.) Begrijp nieuwe vrienden.

Het was fantastisch om met collega -blogschrijvers te praten over Arsenal FC Thuisshirt hardlopen, eten en het leven. We hebben absoluut allemaal een ongelukprogramma op elkaar gekregen, net zo goed als ik het leuk vond.

Pre-Run Ik had wat koffie en TJ’s met pindakaas gevulde pretzels. Omdat ik dit weekend niet op een lange termijn had georganiseerd, had ik geen enkele vooraf geplande brandstof. Ik bracht de pretzels voor snacking en heb gisteravond een Gatorade gekozen voor de run.

Ik moest rustig in de badkamer eten om mijn slaapkamer niet op te staan!

We liepen op het meerpad van het meer recht op het FC Utrecht Thuisshirt water (in situatie “Lakefront” heeft je niet aangeboden). De zon die opkwam en scheen op de stad was prachtig en we stopten voor een foto.

Omdat we de tijd konden doorstaan ​​om te chatten, gingen de 16 mijl super snel voorbij? Ik wil nu echt een achterban van de loopgroep ontdekken.

Ik had echt een training van 16 mijl op mijn schema, maar toen ik besefte dat ik de stad uit zou zijn, dacht ik dat het een verlies zou worden. Ik ben zeer blij dat ik deze groep heb ontdekt om mee te rennen! Ze hielden me op routine en ik had het fantastisch.

Na de run zijn een paar van ons bijen tot jamba-sap. Ik gebruikte om bij deze plek te worden geconsumeerd, maar ben er overheen sinds ik mijn eigen opmerkelijke smoothies begon te maken. Omdat mijn eigen smoothie vanmorgen geen keuze was, was ik meer dan blij om terug te keren naar mijn oorspronkelijke smoothie -liefde.

Toen ging ik op weg naar de douche, omdat ik rook alsof ik 16 mijl in oude, zweterige, gebruikte fitnesscentrumkleding had gelopen. Omdat dat is wat ze waren.

De smoothie hield me een beetje bij totdat ik misschien bij het Healthy Living Summit -ontbijt kwam. Ze hadden een eigen roomkaastafel en je zou misschien een prachtige of hartige mix kunnen doen.

Ik geloof dat dit ook een super schattig concept is voor een brunchviering!

Omdat ik begreep dat Chicago Deep Meal Pizza voor de lunch op het menu stond, probeerde ik het licht te houden met een bagel en wat eieren.

Hoewel ik te laat was voor het ontbijt, was ik in staat om een ​​stoel te pakken naast twee van mijn favoriete blogschrijvers – Anne en Katy! Anne heeft een hoop bezorgdheid voor mij beantwoord en ik waardeer het echt?

Na het ontbijt Chandra en ik moest naar de ruimte gaan om in te pakken en het congreshotel te verlaten. Het gerucht gaat dat het achtervolgd is en er zijn enkele verhalen overheen!

Eindelijk was het tijd voor langverwachte Chicago Deep Meal Pizza! Ik was opgewonden! Ik hou van regionale delicatessen eten als ik reis?

We liepen van het hotel naar het oosten van Gino. Als ik niet ren, loop ik ook graag rond nieuwe locaties. We stopten voor enkele foto’s op de methode wanneer weer.

Gino’s East Pizzeria!

Het decor was super leuk en mensen zijn in staat om hun stempel op de muren van het restaurant te drukken.

De service was echt geweldig en onze ober was ook uiterst nuttig en ook vriendelijk. Over het algemeen was dit een fantastische eetervaring!

Het extra super toegevoegde voordeel was fantastische zaken om het mee te delen. Een groep van ons ging samen de beruchte diepe maaltijdpizza proberen voor de lunch. Ik hou van eten met food -blogschrijvers, omdat ze echt goed eten waarderen en nooit raar naar je kijken als je je camera eruit haalt.

We bestelden een salade in huishoudstijl om te beginnen …

Maar alle focus zou echt moeten liggen op deze opmerkelijke pizza’s. Uiteindelijk kregen we één vegetarische pizza …

En één spinazie pizza. Ze duren ongeveer 45 minuten om te maken, maar het is absoluut het wachten waard!

Ik had een stukje van elk en kan echt niet kiezen welke beter is. De korst is altijd mijn favoriete deel van de pizza geweest, dus dit was een bijzonder opmerkelijke ervaring voor mij. Ik vond het absoluut leuk. Dit was absoluut de allerbeste pizza -ervaring die ik zoue ooit.

De korst was zowel dik als lekker zonder zo goed zwaar te zijn. Er was iets dat bijna een maïsmeelkwaliteit had. Nogmaals, ik vond het leuk.

Na de lunch moesten we terug naar het hotel om onze spullen te krijgen en naar de metro te gaan. Mijn vlucht was om 17:30 uur en ik wilde er vroeg komen om zowel e -mail als andere werkzaken in te halen.

Helaas was de beveiligingslijn super traag en het zou het niet waard zijn om het web te kopen voor de 30 minuten die ik had vertrokken voor mijn vlucht. In plaats daarvan kreeg ik wat ijs en konden ik met mijn knie terwijl ik wachtte. Ik ben vanmorgen pijnlijk van de run! Ik denk erover om na mijn lange runs met ijsbaden te beginnen, maar ik begrijp niet of ik de moed heb. We zullen zien.

Ik heb een salade gekocht voor de vlucht

en bracht wat snacks van mijn swag -tas mee …

Ik ben momenteel aan het bloggen Stade Rennais FC Thuisshirt van 40.000 voet in de lucht. Er zijn een heleboel mensen en ervaringen van dit weekend waar ik over wil samenstellen, maar ik wil niet dat deze publicatie zo lang wordt, dus ik zal het morgen opduiken.

Ik eet deze chocoladeschilferkoekjes en denk erover om een ​​dutje te doen. Ik wil mijn tijdzone niet weggooien, maar ik ben super moe en mijn benen doen pijn van vermoeidheid. De combinatie van rondlopen in slippers altijd nadat ik 16 mijl heb gerund, laat mijn lichaam schreeuwen 🙁

Ik kan niet wachten om naar mijn eigen luchtmatrasbed te komen!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

24 -daagse fitness -uitdaging Gratis verzending en geschenken

Hallo! Hoe gaat het? Ik wilde gewoon inchecken en een paar lil -verkoop en promoties met u delen. Ten eerste, een advocare -uitverkoop! Maar eerst eerst een foto van de schoonheid van Florida. Het strand was gisteren ingepakt (althans vergeleken met hoe het meestal is).

En nu eet ik veel te veel omdat het nog steeds Kerstmis in mijn buik is. Maar als je beter bent dan ik … hier is de informatie over de promotie van Advocare.
Mijn nieuwste video’s

4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
Standing ABS -training die u thuis kunt doen. Geen kernoefeningen Ajax Thuisshirt voor apparatuur die u kunt opstaan ​​voor of na een run. Snelle tutorial over 5 trainingbewegingen voor een sterke kern en om je balans aan te vechten.

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 31 seconden

Volgende
Marathon training dag 2
01:45

Live
00:00
08:21
04:31

Ik deed de 24 -daagse uitdaging een paar maanden geleden en verloor ongeveer 7 pond. Het was een geweldige manier om te ontgiften en weer op het goede spoor te komen met schoon eten zonder een strikt dieet te volgen. De vonkdrank gaf me energie en de vezeldrank hielp me me vol te voelen. Ik was blij met de resultaten.

Pre-order de 24-daagse uitdagingsbundel op dit moment en ontvang gratis verzending en een gratis maaltijdvoorbereidingscontainer en waterfles. Je kunt je uitdaging meteen beginnen of wachten tot 11 januari op de landelijke uitdaging.

Er is een virtuele coach -kalender om je op het goede spoor te houden en je door de stappen te leiden. Het zal je vertellen wanneer je de supplementen en drankjes moet nemen. Het geeft je ook ideeën over wat je voor elke maaltijd moet eten.

Advocare 24 Day Challenge Gratis verzending

Bestel de 24 -daagse uitdaging hier tegen 4 januari om het speciale aanbod te krijgen.

Leesa matraskorting

Herinner je je mijn geweldige Leesa -matras? Nou, het bedrijf heeft nu een geweldige promotie …

Ze hebben momenteel een vakantieverkoop van vandaag tot en met maandag 1/4. De promotie zal een korting van $ 75 zijn op een Leesa -matras met een $ 25 target cadeaubon met elke gekochte matras!

Vraag: Ben je dol op coupons?

Ik doe.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Hoe u verantwoordelijk kunt blijven met een virtuele hardloopuitdaging – Grappige lopende memes

Hoe u verantwoordelijk kunt blijven met een virtuele Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt hardloopuitdaging – Grappige lopende memes

Beste grappige lopende memes op Instagram @Runeatrepeat Hoe verantwoording te blijven op een virtuele hardloopuitdaging en

Run Fit Challenge Week 1 – Live Q&A

Run Fit Challenge Week 1 – Live Q&A

Run Fit Challenge Live Facebook Q & A -sessie. Week 1 vragen over hardlopen en gewichtsverlies. Hartslagtraining en

stapel op de Sao Paulo FC Thuisshirt Miles Run Bet Challenge 2018

stapel op de Miles Run Bet Challenge 2018

30 -daagse run -uitdaging. Stapel op de Miles Challenge met Run Bet! Ren 4 dagen per week gedurende een miniumum van 30 minuten. sluit je aan bij de

Is chocolademelk het beste hersteldrank met Jason Karp Podcast 112

Is chocolademelk het beste hersteldrank met Jason Karp Podcast 112

Wat moet je eten en drinken na een run of training? Is chocolademelk een goed hersteldrank voor lopers? praten met een

Virtual Running Challenge – Dag 3

Virtual Running Challenge – Dag 3

Stapel op de Miles Virtual Running Challenge Day 3 Inchecken. Drukbare 50 mijl, 100 mijl of 200 mijl tracker.

Stapel op de Miles 2021 – Free Running Challenge

Stapel op de Miles 2021 – Free Running Challenge

Free Running Challenge 2021. Stapel op de kilometers voor lopers van alle niveaus. Koop de afdrukbare kalender en maaltijdplanner

⚡ door Shareaholic

.

Morning Bootcamp #Proof

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf Kashima Antlers Thuisshirt deze kiezen:

Marathon training dag 2

Marathon training dag 2

Een marathon trainingsdag 2. Update voor fysieke fitness -dagboek en wat ik eet tijdens het trainen voor een marathon. Restdag Runn

Running speurtocht

Running speurtocht

Ter ere van de National Scavenger Search Day produceerde ik deze lopende speurtocht! Houd deze dingen in de gaten

Marathon training dag 4

Marathon training dag 4

Marathon training video -update. Blog uitvoeren. Runnen Journal Inspecteer in. Precies hoe training gaat, net zo goed als wat ik eet terwijl ik eet

Marathon training inspecteren in – dag 3

Marathon training inspecteren in – dag 3

Marathon Training Dag 3. Video -dagboek inspecteren in. Running Journal. Voer blogtraining updates uit en wat ik eet, runner die

Marathon training dag 5

Marathon training dag 5

Marathon Training Dag 5 na de run inspecteren. Dit is mijn Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt dagelijkse hardloopjournal met video-updates. Het Valencia Thuisshirt is niets bijzonders, alleen

Instagram foto een dagproblemen voor hardlopers

Instagram foto een dagproblemen voor hardlopers

Precies hoe je de foto een dagproblemen kunt maken met @Runeatrepeat op Instagram. Suggesties en technieken om plezier te hebben en fit te worden

⚡ door Shareaholic

.

12 meest voorkomende wegversperringen naar spiergroei ~ Deel 2

door Mike Arnold

Als je deel #1 leest, kon je de degelijkheid van je huidige programma bevestigen, of je realiseerde je dat je een aantal grote fouten hebt gemaakt die moesten worden gecorrigeerd. In deel #2 zullen we de top 12 meest voorkomende wegversperringen voor spiergroei afronden door onderwerpen aan te raken die elke BB’r grondig bewust moet zijn. Dat gezegd hebbende, laten we verder gaan waar we zijn gebleven …

7.) Het niet tot stand brengen van een verbindingen van een mind-spues tijdens de training

Dit is iets dat geleidelijk moet worden geleerd door repetitieve ervaring, in plaats van onderwezen uit een boek. Het probleem is dat veel BB’s nooit echt leren hoe ze een sterke muscle-verbinding kunnen tot stand brengen, omdat ze het te druk hebben om zich te concentreren op de verkeerde dingen. BB’ing Training gaat niet over het verplaatsen van het gewicht van punt A naar punt B, zoveel mogelijk herhalingen te doen binnen een set, of zoveel mogelijk gewicht gebruiken. Er is maar één doel als het gaat om BB’ing -training – om de doelspier te stimuleren. Alles wat dit doel afneemt, is een aansprakelijkheid en zal uw voortgang alleen tegenhouden.

Om de doelspier volledig te stimuleren, moet je leren de spier te voelen werken gedurende het hele bewegingsbereik terwijl je je herhalingen uitvoert. Van een volledig stuk tot een volledige samentrekking, de spanning op de spier mag nooit opstaan. Je hebt misschien een aantal pro bb’s horen zeggen, wanneer je over dit onderwerp spreekt, om zich te concentreren op de weeën. Dat is wat ze bedoelen. Te veel BB’s denken dat het gebruik van een zwaarder gewicht voor meer herhalingen zich automatisch vertaalt in grotere spierstress, maar dit niet noodzakelijkerwijs het geval. Momentum, onnodige hulp van secundaire spiergroepen en slechte trainingsmechanica kunnen allemaal een rol spelen bij het verminderen van de stimulatie van de doelspier.

Het beheersen van de verbindingen van de mind-spier komt niet af in het fysieke, maar in het mentale. Je geest moet actief betrokken zijn als je het gewicht opheft en verlagen. Een techniek die nuttig kan zijn, is om je ogen te sluiten voordat je je set begint; Vergeet het tellen van herhalingen of hoeveel gewicht u gebruikt – en concentreer u puur op het plaatsen van zoveel mogelijk stress op de doelspier. Als je je vertegenwoordiger doet, vraag je jezelf af of je maximale spanning op de spier voelt gedurende het hele bewegingsbereik – zowel positief als negatief? Voel je de spier branden en zwellen met bloed met elke passerende vertegenwoordiger? Als je op zijn minst een gematigde hoeveelheid trainingservaring hebt verzameld en eerlijk tegen jezelf bent, zal het gebruik van deze techniek je een redelijk goed idee geven of je je vertegenwoordigers goed doet. Als u uw ego-aangedreven neigingen niet opzij kunt zetten, leer dan hoe u dit moet doen, u zult nooit uw lichaamsbouw kunnen ontwikkelen tot het maximale potentieel.

8.) onjuiste oefeningselectie

Men zou kunnen aannemen dat met als een grote hoeveelheid informatie die beschikbaar is over hoe spieren te bouwen, de meeste mensen deze kritische fout zouden kunnen vermijden, maar het is vandaag net zo gangbaar als 20 jaar geleden. Ik zou overal in het land een dozijn verschillende sportscholen kunnen binnenlopen en getuige zijn van een groot percentage van beginners en tussenliggende BB’s die zijn bezweken aan deze eigenzinnige praktijk. We hebben het allemaal gezien – de man zonder kist om te spreken over het wegsporen van het kabel crossover -station … of de man die zijn benen wil opbouwen, maar toch de squat vermijdt als een pest terwijl hij wordt gesloten, na set van beenverlengingen . De lijst is eindeloos.

De waarheid is dat de meest productieve oefeningen vaak het moeilijkst zijn. Er is lef voor nodig en vastberadenheid om zichzelf echt in de squat of deadlift te duwen, maar niet zozeer bij het doen van concentratiekrullen. De meest effectieve massabouwers zijn meestal die bewegingen waarmee de BB’R het meeste gewicht kan gebruiken en tegelijkertijd meerdere spiergroepen in dienst kan nemen. Dit omvat oefeningen zoals de squat, deadlift, platte en hellingsdruk, overheadpers, rijen, kin-ups, dips en deadlifts met stijve benen, evenals verschillende, noodzakelijke isolatiebewegingen, zoals barbell krullen, zij- en achterste laterale , kalveren verhoogt, enz.
Dit soort oefeningen worden routinematig “samengestelde” bewegingen genoemd omdat ze meer dan één gewrichts- en spiergroep betrekken om de oefening uit te voeren. Samengestelde bewegingen zijn in het algemeen superieure spierbouwers in vergelijking met isolatiebewegingen, simpelweg omdat ze u in staat stellen meer gewicht te gebruiken, waardoor u meer algehele spiervezels betreft. Als u uw ontwikkeling zo ver en snel mogelijk wilt pushen, zijn samengestelde bewegingen een noodzaak.

9.) Het niet gebruiken van het progressieve weerstandsprincipe

Kortom, progressieve weerstand is een methode om de sterkte van een spier te vergroten door de gewichten en/of herhalingen geleidelijk te vergroten op een bepaalde oefening. Kortom, progressieve weerstand draait helemaal om sterker te worden. Dit basistrainingsprincipe is de meest betrouwbare methode om winst te maken en de voortgang te bewaken als een beginner/tussenproductBb’r. In feite is het onmogelijk om zinvolle vooruitgang te boeken zonder, maar veel beginners en tussenproducten kiezen ervoor om deze beproefde methode te vermijden ten gunste van het gebruik van subjectieve gevoelens om winst te maken en hun voortgang te volgen, zoals de spierpomp, het niveau van uitputting, Pijn, etc.

Het probleem hiermee is dat geen van die dingen echte indicatoren van vooruitgang zijn. Je zou bij elke training de beste pomp ter wereld kunnen krijgen en geen pond spieren krijgen. Je kunt ook zo intens trainen dat je nauwelijks in staat bent om aan het einde van je training te bewegen, maar dat betekent niet dat je zult groeien. Dit betekent niet dat die gevoelens niet nuttig kunnen zijn, omdat ze dat zeker kunnen zijn. Een geweldige pomp in de doelspier kan bijvoorbeeld aangeven dat u een goede verbinding tussen geest-spiermus heeft tot stand gebracht. Een pijnlijk, brandend gevoel in uw spieren kan onthullen dat u hard traint, enz. Dus, hoewel ze mogelijk nuttig zijn voor het evalueren van de productiviteit van de training en kunnen helpen de vooruitgang te verbeteren wanneer ze worden gecombineerd met progressieve weerstand, zullen ze weinig alleen doen om de groei te stimuleren en zijn zeker geen betrouwbare indicatoren voor vooruitgang.

Een deel van de reden dat zoveel beginners/tussenliggende BB’s het progressieve resistentiesysteem onderscheidt, is omdat ze geen professionele BB’s zien die het heel erg gebruiken in hun trainingsvideo’s of erover praten bij het geven van instructies. Wat veel BB’s niet begrijpen, is dat al deze professionals vele jaren progressieve weerstand gebruikten, wat hen hielp het grootste deel van hun grootte op te bouwen.

Niemand kan echter voor altijd sterker worden. Uiteindelijk zullen Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt de krachtwinsten vertragen en uiteindelijk tot stilstand komen. Omdat Pro BB’s al zo’n enorme hoeveelheid sterkte hebben toegevoegd en hun krachtpotentieel bijna maximaal is, is het niet zo goed om te vertrouwen op krachtwinsten om vooruitgang te boeken. Ze kunnen blijven proberen om wanneer mogelijk gewicht toe te voegen, maar ze moeten ook beginnen met het zoeken naar andere manieren om spiergroei te stimuleren. Op dit moment beginnen de meeste pro bB’s verschillende technieken te gebruiken in een poging om het laatste van hun potentieel van spieropbouw te vervullen, maar onthoud dat het niet deze technieken waren die ze 90% van hun grootte bouwden. Het was progressieve weerstand.

Om groot te worden, moet je sterk worden. Er is geen manier omheen. Kent u een enkele persoon die alleen 185 pond kan opzetten, maar toch een kist zoals Ronnie Coleman heeft? Nee. Heb je ooit iemand ontmoet met benen zo groot als Ben Pakulski die slechts 200 pond kan hurken? Nee. Hoe zit het met iemand met een rug als Yates die alleen barbell -rijen met 150 pond kan doen? Het antwoord is niet meer. Het komt erop neer dat elke keer dat je een oefening doet, je wilt proberen je vorige beste cijfers op die oefening te verslaan door meer gewicht te doen voor dezelfde herhalingen … of meer herhalingen met hetzelfde gewicht … of beide. Je kunt niet elke keer sterker worden, maar doe je best. Zodra Ajax Thuisshirt je je weg hebt om indrukwekkende cijfers te gebruiken op alle basisoefeningen, zul je behoorlijk verdomd groot zijn, ongeacht de trainingsstijl die je daar vroeger kreeg.

10.) Niet genoeg slaap krijgen

Het krijgen van voldoende rust kan voor velen van ons moeilijk zijn, vooral degenen die veel uren op de werkplek hebben gestoken, familiale verantwoordelijkheden hebben en andere verplichtingen die ze moeten neigen, maar er geen vergis worden Betast niet alleen uw prestaties in de sportschool, maar ook het vermogen van uw lichaam om optimaal te herstellen en te groeien.
Ooit beschouwd als een passieve toestand, wordt slaap nu erkend als een zeer actieve periode waarin het onderbewuste geest en het onvrijwillige fysieke lichaam zich bezighouden met een groot aantal complexe biochemische functies die helpen herstellen, verjongen en herstellen van het evenwicht in het menselijk lichaam. Als het lichaam niet voldoende tijd krijgt om dit proces te voltooien, kunnen een groot aantal fysieke, mentale en emotionele gezondheidsproblemen het gevolg zijn. Verminderde testosteron, verhoogde cortisol en verhoogde niveaus van inflammatoire eiwitten zijn slechts enkele van de negatieve gevolgen die verband houden met een slaaptekort dat spiergroei nadelig kan beïnvloeden.

Als je serieus bent over je BB’ing -doelen, is slaap een ding waar je niet kunt beknibbelen. Het verliezen van een paar uur zo nu en dan zal slechts een klein negatief effect hebben op spiergroei, maar consistente ontbering zal een veel diepere effect hebben. Harde training BB’rs zou minimaal 8 uur per nacht moeten krijgen.

11.) Over training

Het woord over training kan worden gebruikt om elk aspect van uw programma te beschrijven dat voorkomt dat het lichaam volledig herstelt en/of een volledige groei-reactie van uw training bereikt. Variabelen zoals trainingsvolume, trainingsfrequentie en trainingsintensiteit zijn vaak de schuldige. Meer specifiek komt overtraining het meest voor, omdat mensen te veel sets doen en/of te vaak trainen.

Er zijn twee soorten over training-gespierd en systematisch. Gespierd-Training is vanzelfsprekend; Het treedt op wanneer een bepaalde spier (en) overgeleid is. Het vermijden van training die BodyPart (s) voor een passende tijdstip wordt vermeden, is over het algemeen alles wat nodig is om een volledig herstel te maken. Wanneer overtraining systematisch is, gaat het om het zenuwstelsel, dat het hele lichaam kan en zal beïnvloeden, waardoor het vermogen van het lichaam om verdere winst te maken, effectief kan voorkomen/verminderen. Bij het ervaren van dit soort over training voelen mensen zich vaak moe en rennen zich af. Motivatie voor training begint af te nemen en de krachtniveaus lijden meestal ook. Volledig herstellen van deze toestand, wanneer klein, kan alleen een tijdelijke vermindering van het trainingsvolume en/of intensiteit vereisen, maar in meer ernstige gevallen moet de lifter mogelijk een paar weken vrij van training volgen om weer op het goede spoor te komen.

Beginner-intermediaire BB’s lopen het grootste gevaar van de meer ernstige vormen van overtraining, omdat ze nog niet het vermogen hebben ontwikkeld om naar hun lichaam te luisteren, waardoor de kans op het verkeerd interpreteren van de tekens het verkeerde interpreteren. Zelfs geavanceerde trainers kunnen ten prooi vallen aan deze fout, hoewel meestal niet in dezelfde mate.

Door zich te concentreren op kwaliteit boven kwantiteit en dingen niet te ver in een richting te duwen, zul je dit probleem waarschijnlijk kunnen vermijden. Over training is echter niet altijd een direct gevolg van trainingsfout. Uw programma-opstelling kan bijvoorbeeld goed zijn, maar een gebrek aan slaap kan voorkomen dat u kunt herstellen van een werklaad die u normaal zou kunnen verwerken. Op dezelfde manier kunnen voedingstekorten de schuld zijn. Zoals vaak het geval is bij overtraining, moet u mogelijk problemen doen om het probleem te diagnosticeren.

12.) Deelnemen aan sport of andere rigoureuze fysieke activiteiten buiten de sportschool.

Als u het soort persoon bent dat graag een aanzienlijk deel van hun vrijetijdstijd besteedt aan deelname aan verschillende fysieke activiteiten, houd er rekening mee dat te veel fysieke inspanning een negatieve invloed kan hebben op herstel en groei. Niet alleen is het potentieel voor overtraining verhoogd, maar de wetenschap heeft aangetoond dat cardiovasculaire oefeningen en hypertrofie training een tegenstrijdige reactie genereren in termen van genactivatie. Op dezelfde manier als we verschillende vormen van training kunnen gebruiken om een sportspecifieke aanpassing op te wekken, kan het lichaam zijn interne omgeving aanpassen op basis van de training waaraan het wordt onderworpen, waardoor het meer compatibel is met dat soort training. In de termen van leken kan de cardiovasculaire oefening (die in principe alle sporten Club Tijuana Thuisshirt in principe omvat), vooral wanneer ze buitengewoon worden gedaan, uw BB’ing -inspanningen verstoren door het moeilijker te maken om spieren door meerdere mechanismen op te bouwen.

Het menselijk lichaam is beperkt in zijn vermogen om te herstellen van fysieke stress. Dit fundamentele feit moet worden gerespecteerd als u maximale resultaten wilt plukken van uw BB’ing -inspanningen. Het is prima om een paar keer per week een lichte cardiovasculaire activiteit uit te voeren en zal zelfs nuttig zijn in het stimuleren van de eetlust en het op afstand houden van het lichaamsvet, maar overmatige cardiovasculaire activiteit, zoals het spelen van een sport, zal grote binnenwegen maken in je herstelvermogen en compromissen winst. Prioriteer zoals u wilt, maar begrijp dat elke actie een gevolg heeft … goed of slecht. In dit geval zal het gevolg een verminderde capaciteit zijn om spierweefsel op te bouwen.

Ontdek hoe atletische therapeut Victoria Cleary werd geïnspireerd door haar cliënt om haar gewoonten te veranderen – en zichzelf te genezen

als een gecertificeerde atletische therapeut of CAT (C), ik werk met talloze cliënten die herstellen van hersenschudding. Een van mijn patiënten, die ik Betty zal noemen, is een inspiratie geweest. Ze heeft mijn leven net zo verbeterd als ik haar heb geholpen.

Betty is 69 en heeft ongeveer een jaar geleden een hersenschudding opgelopen. Zoals bij al mijn patiënten, vertelde ik haar dat ze haar werk/rustverhouding grondig zou moeten volgen en bijhouden. Terwijl je geneest uit een hersenschudding, is het essentieel om de hersenstimulatie en tijd te geven om te rusten en te herstellen. Je zou kunnen beginnen met Chelsea FC Thuisshirt 10 minuten werk, wat alles kan zijn, van het bekijken van tv tot praten met een vriend, gevolgd door 50 minuten rust. U kunt de verhouding aanpassen om veel meer stimulatie en kortere rustperioden te hebben als u herstelt. Het volgen van je slaap is ook van cruciaal Corinthians Paulista Thuisshirt belang.

Betty bracht mijn instructie naar het volgende niveau. Als we elkaar persoonlijk zouden ontmoeten, zou ze een bindmiddel met gegevens meenemen. Ze vertelde me hoe ze op haar Fitbit vertrouwde om haar actieve zone -minuten, slaap en andere biometrie te volgen, zoals haar hartslagvariabiliteit. Ik was vooral verbaasd over de diepte van gegevens die het Fitbit -apparaat over haar slaap produceerde. Het volgde niet alleen hoe lang ze sliep, maar kon melden hoe lang ze in diepe slaap- en REM -periodes doorbracht. Ze sliep lang niet, maar ze behaalde hoge slaapscores voor slaapkwaliteit en restauratie. Ik werd geïnspireerd door Betty om mijn slaap en mijn eigen geestelijke gezondheid te verbeteren.

Ik moest toegeven dat hoewel ik de waarde predikte van het hebben van een evenwichtige werk-/rustverhouding en de betekenis van slaap, ik deze dingen in mijn eigen leven liet glijden. Ik ben een alleenstaande moeder en de eigenaar van mijn eigen multidisciplinaire kliniek in Petawawa, Ontario. Ik ben ook een van de teamtherapeuten voor het nationale worstelteam van Canada. Ik ben altijd atletisch geweest, genoten van paddleboarden in de lente en zomer en skiën in de winter. Mijn leven is actief en druk maar vaak stressvol.

Na het eerste jaar van Covid voelde ik me veel angstiger en minder gezond. De pandemie dwong mijn kliniek om meerdere keren te sluiten, en er was veel personeelsverloop. Ik trainde minder en dronk veel meer dan normaal. Na Kerstmis ontdekte ik dat mijn langlaufbroeken ook niet passend waren, en mijn rustende hartslag was 74, wat voor mij hoog was. Het is gemakkelijk om je eigen gezondheid te laten slippen als je bezig bent om voor anderen te zorgen.

Dus in juni vorig jaar koos ik ervoor om in Betty’s voetstappen te treden en een Fitbit te krijgen om mijn algehele gezondheid beter bij te houden. Ik kocht een Inspire 2 voornamelijk om me te concentreren op mijn mindfulness en slaap.

Ik ben nog nooit iemand geweest die 8 uur slaap kon krijgen. Betty was vergelijkbaar. Ze zou slechts 5 of 6 uur slaap krijgen, maar kreeg hoge restauratiescores. Dus in plaats van me zorgen te maken over de totale uren, concentreerde ik me veel meer op het ontwikkelen van betere slaappraktijken en de kwaliteit van mijn slaap. Na het advies van Betty probeerde ik de begeleide meditaties van Fitbit en ontdekte ik dat ik mijn hartslag kon verlagen voor het slapengaan. Hierdoor kon ik eerder in slaap vallen, en de kwaliteit van mijn slaap en mijn restauratiescores zijn dramatisch verbeterd.

Mijn inspiratie 2 heeft mijn gedrag ook op andere manieren getipt. Ik wilde die actieve zonne -minuten klokken, dus begon ik te rennen om te werken in plaats van te lopen. Ik kreeg ook lichaamsbeweging en bespaarde tijd. Het Fitbit -platform geeft u talloze manieren om uw praktijken uit te proberen om te zien wat de meeste impact heeft. Ik koos ervoor om een droge februari te doen met mijn partner als experiment. Ik ontdekte een onmiddellijke verbetering van mijn slaapscore en hartslagvariabiliteit. Dat soort duidelijke feedback helpt u bij positieve veranderingen te blijven.

De keuzes die Betty en mijn andere hersenschudding moeten maken tijdens het herstellen van hun leven, veranderen vaak. Op uurbasis moeten ze zich afvragen: ‘Hoe wil ik mijn beperkte aandacht en mentale energie uitgeven?’ ‘Doe ik Vissel Kobe Thuisshirt de dingen die me afvoeren of verlichten?’ Ik vind dit inspirerend. Betty herinnerde me eraan dat je geen hersenschudding hoeft te hebben om jezelf deze fundamentele vragen te stellen.

Ik leid nu een veel meer opzettelijk leven met een duidelijke verbetering in mijn mentale en lichamelijke gezondheid. Mijn rustende hartslag is terug in de lage jaren 60. Mijn ski -broek past opnieuw, maar ze gaan snel in de kast. De sneeuw en het ijs smelten op de rivier de Ottawa en het is tijd om terug op het paddleboard te komen.

Zoals verteld aan Ethan Watters

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U zou deze informatie niet moeten gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine starten.

De slechtste naam om te hebben op een Starbucks Cup

Hallo! gelukkige maandag! hoe was je weekend?

De mijne was geweldig! Ik ging naar Ragnar Jezus en had veel plezier met Skinnyrunner en enkele andere nieuwe vrienden. Er was echter onderweg een kleine bult in de weg. Echt twee hobbels op de weg …
Mijn nieuwste video’s

Atleta running shorts review.mp4
Geen schurende hardloopbroek voor Corinthians Paulista Thuisshirt vrouwen. Nieuwe review van Athleta HIIT It 9 in Inseam Shorts.

Meer video’s

0 seconden van 8 minuten, 21 seconden

Volgende
Reis Jane Review
08:01

Live
00:00
08:21
08:21

Op vrijdagmiddag ontmoette ik SR bij Target naar Carpool naar de retraite. Ze kreeg daar een ritje en wachtte op me (ik heb de Monicaanse tijd). Terwijl ze wachtte, winkelde ze in de winkel met haar koffer, evenals twee dekens die ze had voor onze bergontsteking. Het was best grappig! Niemand gaf er om terwijl ze winkelde en uitcheckte. Omdat ik laat was, wachtte ze op me terwijl ik winkelde. Toen ik naar het afrekenen ging, stond ze bij me met haar koffer.

Om de een of andere reden zei de kassier dat de beveiliging nodig had om “mijn” koffer te controleren. De beveiliging kwam en maakte er een grote deal over, dus iedereen dacht dat ik de koffer vol met willekeurige doelgoederen had gevuld. Gelukkig is dit een zeer rustige/langzame winkel, dus er waren niet echt veel mensen die in de buurt waren/verzorgd. SR was echter als: “Ja! Je kunt een koffer Juventus Thuisshirt niet gewoon rond het doel slepen !! Dat is zo onbeleefd! Iedereen weet dat … ‘heel hard.

Ik verontschuldigde me overvloedig aan de beveiligingsmensen met haar die me op de achtergrond leek. Naast ik denk dat de veiligheidsmensen zich arm voor me voelden, dus ze waren van: “Het is niet onbeleefd, het is gewoon een regel …”

Ik begon te huilen en zei: “Ik kan niet terug naar de gevangenis!”

Oké, die laatste zin is niet waar, hoe de rest ook was.

Hoe dan ook. Toen ze zich eenmaal realiseerden dat de koffer net vol was met de chonieën van SR en de loopuitrusting, waren ze cool. Ik heb het uitgecheckt en we lieten geen grote deal achter.

Snel vooruit naar zondag. Nadat ik SR had afgezet in het huis van een vriend waar ze gisteravond in Californië voor haar verbleef, ging ik terug naar het toneel van de misdaad. Ik realiseerde me op vrijdag dat het doelwit waar we op hebben een goede is, omdat het super niet hectisch is en dat betekent dat het klaringsrek een heleboel geweldige dingen had waar ik geen tijd had om naar te kijken, net zo goed als ik het wilde controleren uit.

Terwijl ik de winkel binnenliep, zag ik iets in de prullenbak. Ik stopte om een ​​veel betere look te werpen. Terwijl ik het afval inspecteerde (met mijn ogen, niet mijn handen) liep een man achter me op en zei: “Zoek iets interessants?”

“Ja! Ik dacht dat Starbucks Cup penis zei als de naam erop … ”

(Man lacht) “Dat is interessant!” Hij lachte zo hard dat hij me op de rug sloeg (als een vriend, niet als een gewelddadige persoon).

Zijn reactie maakte me nog meer aan het lachen. Ik liep echter snel weg, omdat ik er geen diepgaand gesprek over wilde beginnen.

Uiteindelijk denk ik dat de beker Denise echt zei, maar ik kon de “E” niet zien. Waarschijnlijk kan ik het niet bevestigen.

Moreel van het verhaal: de doelreis was een succes, omdat ik deze jurk op goedkeuring vond voor $ 9,00 en het gisteravond droeg voor het diner. Naast de volgende keer dat ik naar Starbucks ga, ga ik zeggen dat mijn naam Denise is om te zien hoe het eruit ziet.

Boom!

VRAAG: Wanneer was de laatste keer dat u naar Target ging?

Bonusvraag: heb je alleen gekocht wat je nodig had ??

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Voer rapport uit voor 6 tot 12 mei

Voer rapport uit voor 6 tot 12 mei

Hallo! Hoe rende je en at deze week? Hier is mijn omloop van hardlopen, eten, grappig, willekeurig en updates van th

Ik nam de Covid19 AntiboDy Test & Alles wat je hebt is deze slechte blog

Ik heb de Covid19 -antilichaamtest gedaan en alles wat je hebt is deze slechte blog

Ik heb de COVID19 -antilichaamtest gedaan (dit is niet de actieve virustest, maar als je denkt dat je het in het verleden had en geen L

Nog een laatste liefdesbrief aan mijn katachtige vegas …

Nog een laatste liefdesbrief aan mijn katachtige vegas …

afscheid nemen van mijn katachtige genaamd Vegas. Foto’s en blogposts met in de hoofdrol mijn favoriete oranje kat, stagiair, kamergenoot en frie

Top 11 delen van Hamilton Musical

Top 11 delen van Hamilton Musical

Top 11 beste citaten van Hamilton en mijn favoriete onderdelen van het persoonlijk zien van Hamilton -musical in Los Angeles Pantages

Hoe heb je echtscheiding overleefd – echte tips die me hebben geholpen?

Hoe heb je echtscheiding overleefd – echte tips die me hebben geholpen?

Tips Flamengo Thuisshirt voor het omgaan met scheiding of een breuk. Hoe het om te gaan met verlies van een relatie, evenals de tools die ik gebruikte om Connec te blijven

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn ochtendroutine op een rustdag van rennen. Wat ik doe, wat ik eet op een rustdag en andere BTS zonder rennende dag

⚡ door Shareaholic

.

Stapel op de Miles Week Two $ 100 weggeefactie

Het is het einde van week 2 van Stack on the Miles Challenge! Hoe heb je het precies gedaan? Knip je vandaag nog steeds in een paar mijl of een training?

Ik heb gisteren een wandeling van 3 mijl gemaakt tijdens het luisteren naar podcasts. Ik geloof dat ik wil dat dat een van mijn doelen is voor de rest van het jaar – om elke dag een wandeling van 3 mijl te maken. Ik heb gewoon het gevoel dat het zo stress is dat verlicht. Ik kom terug met het gevoel Bayer 04 Leverkusen Thuisshirt dat ik iets zo goed heb bereikt als ik geloof dat het vooral is, omdat ik zowel kalmer als geaard ben.
Mijn nieuwste video’s

Wat ik eet in een dag – Runner -editie
Wat ik in een dag at. Voedseldagboek van een hardloper die momenteel niet traint voor een marathon of halve marathon. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus tips.

Meer video’s

0 seconden van 14 minuten, 26 seconden

Volgende
Marathon training dag 2
01:45

Live
00:00
08:21
14:26

Oké. Laten we het nu eens hebben met hoe je het deze week hebt gedaan. Ben je klaar?

Stapel op de Miles Physical Fitness Moeilijkheid Week 2

Heb je je doelen bereikt? Wat heeft u geholpen? Planning? Motivatie? Cupcakes? Deze uitdaging ??

Deel je week in de reacties – heb je je doel bereikt? Tottenham Hotspur Thuisshirt Hoeveel mijl Voetbal Thuisshirt heb je precies gedaan? Hoeveel trainingen precies?

Ik vind het echt leuk om samen met je updates op Twitter en Instagram te voldoen! Ga zo door !!

Volg mee door gebruik te maken van hashtag #POTM15 op Twitter en Instagram en deel ook je inspectie -ins!

Nu voor de wedstrijd …

Reageer op deze publicatie en je gaat een Amazon -cadeaubon van $ 100 winnen met dank aan Sabra.

Vraag: Wat is uw stapel over het Miles Week 2 -rapport?

Disclaimer: alle meningen zijn van mijzelf. Beschikbaar voor alle POTM -deelnemers. Sluit zondag om 12.00 uur PST. Champion onthulde maandag.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Stapel op het certificaat van de Miles Running Mully Finisher Finisher

Stapel op het certificaat van de Miles Running Mully Finisher Finisher

De jaarlijkse stapel op de Miles -moeilijkheid ligt dicht bij de oppervlaktelijn! Hoe heb je het precies gedaan? tag @runeatrepeat op Instagram met

Stapel op de Miles Running Moeilijkheid 2020

Stapel op de Miles Running Moeilijkheid 2020

Gratis hardlopende moeilijkheid 2020. Stapel op de Miles Run -moeilijkheid met afdrukbare kilometerstandstracker en looptips. Krijg de FR

Stapel op de Miles 2021 – Free Running Challenge

Stapel op de Miles 2021 – Free Running Challenge

Gratis hardlopende moeilijkheid 2021. Stapel op de kilometers voor lopers van alle niveaus. Koop de afdrukbare kalender en maaltijdplanner

Laat me je schoenen zien – stapel op de mijlendag 2

Laat me je schoenen zien – stapel op de mijlendag 2

Stapel op de Miles Day 2 – hardloopschoenen! Er is nu een weggeefactie op Instagram @runeatrepeat. Inspecteer het beschikbaar om ent

Stapel op de Miles Day 4 – hardlopen is niet therapie, maar het helpt

Stapel op de Miles Day 4 – hardlopen is niet therapie, maar het helpt

Online hardloopmoeilijkheid dag 4 inspecteren. Funny Runner Memes Instagram en tips voor het omgaan met stress en angst, evenals stress

Precies hoe je een loopdoel kunt stellen voor Stack on the Miles ChallengePrecies hoe je een loopdoel kunt stellen voor Stack on the Miles Challenge

Stapel op de MILES -moeilijkheidswerkblad. Precies hoe je een loopdoel kunt stellen voor de 21 -daagse stapel op de Miles Challenge. Gratis p

⚡ door Shareaholic

.