Dodelijke slaappillen worden nog steeds vaak voorgeschreven, onderzoeksstudie Discovers

door David Gutierrez, personeelsschrijver

(NaturalNews) Artsen schrijven nog steeds vaak een prominente klasse van slaap voor, evenals stress- en angstmedicijnen aan de extreem populaties die velen waarschijnlijk dodelijke bijwerkingen ervaren, volgens een onderzoek door onderzoekers van St. Michael’s Medical Facility in Toronto ook in Toronto in Toronto zoals gepubliceerd in het tijdschrift Medications en Montpellier HSC Thuisshirt Aging.

“Patiënten die dit moeten horen, evenals zorgverleners voor gezondheidszorg en wellnesszorg, moeten worden geloofd in wie ze deze medicatieklasse voorschrijven,” zei hoofdauteur Nicholas Vozoris.

Het medicijnhuishouden in bezorgdheid wordt opgevat als benzodiazepines, en het omvat topverkopers zoals Xanax, Valium, Ambien, Halcion, Klonopin, Lorazepam, Restorial en talloze anderen. Oorspronkelijk op de markt gebracht als anti-angst medicijnen, zijn de medicijnen krachtige sedativa en worden ze nu meestal op de markt gebracht als slaap. Ze kunnen ook worden gebruikt als spiermassa -ontspanning.

Deze spiermassa -ontspanningsimpact is een van de meest schadelijke kenmerken van de medicijnen, evenals benzodiazepines is verondersteld dat ze zowel grote als zelfs fatale ademhalingsklachten veroorzaken bij mensen met onderliggende ademhalingsaandoeningen zoals bronchitis.

Gebruik het grootst onder die velen lopen risico

Om te beoordelen of artsen rekening houden met beveiligingsproblemen bij het voorschrijven van benzodiazepines, analyseerden de onderzoekers de medicijnen die de medicijnen gebruiken bij cliënten met chronische obstructieve longziekte (COPD), een overkoepelende term die emfyseem omvat en chronische bronchitis. Benzodiazepines zijn in het verleden routinematig voorgeschreven voor COPD -cliënten, van wie vele ervaren met angst, angst en slapeloosheid.

Vanwege het gevaar van ademhalingsdepressie; Artsen worden nu echter aanbevolen om deze praktijk te voorkomen. Nog; Tot nu toe is er geen onderzoeksstudie geweest om te analyseren of artsen echt aan deze richtlijnen hebben voldaan.

De onderzoekers analyseerden gezondheids- en welzijnsgegevens over ACF Fiorentina Thuisshirt veel meer dan 100.000 COPD -klanten die tussen 2004 en 2004 boven de leeftijd van 65 waren. Ze ontdekten dat veel meer dan 33 procent van de COPD -klanten in die periode een nieuw benzodiazepine -recept kreeg. Cliënten met COPD hadden 40 procent veel meer kans om de medicijnen voor te schrijven dan cliënten met minder ernstige ontwikkelingen van de ziekte, en waren ook de meest waarschijnlijke herhaalde recepten. COPD-klanten kregen ook routinematig de medicijnen voorgeschreven tijdens flare-ups.

“Deze bevindingen zijn net zo goed als ze zorgen, omdat ze ons vertellen dat de klanten die velen in gevaar zijn om te worden beïnvloed door de nadelige effecten van dit medicijn exact dezelfde zijn die het met de meest frequentie gebruiken,” zei Vozoris. “Dit medicijn kan schade veroorzaken in deze reeds reeds ademhalingsverscheurende bevolking.”

“Gezien de toekomstige ademhalings bijwerkingen, evenals de goed gedocumenteerde neurocognitieve side-effecten zoals geheugenverlies, verminderde alertheid, valpartijen en verbeterd gevaar van ongevallen met motorauto’s, is de hoge frequentie van benzodiazepine gebruik in COPD extreem zorgwekkend.”

Een recent onderzoek dat in het British Medical Journal werd gepubliceerd, ontdekte dat mensen die benzodiazepines namen 50 procent veel meer kans hadden om dementie vast te stellen, terwijl een onderzoek van 2011 een verhoogd risico van 60 procent ontdekte. Naast een onderzoeksonderzoek uit 2012 ontdekte dat mensen die veel meer dan vier pillen per jaar namen 3,6 keer veel meer kans hadden om AZ Alkmaar Thuisshirt vroeg te sterven dan degenen die er geen namen, terwijl degenen die veel meer dan 131 pillen namen 5,3 keer veel groter waren sterven vroeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *