Meer snel extreme gevaren voor gewichtsverlies gedocumenteerd in MMA

Zoals eerder besproken, zijn snelle extreme gewichtsgebonden methoden een voornamelijk niet -gereguleerd onderdeel van Battle Sports. Deze methoden omvatten inherente gevaren. Tot op heden zijn specificeren, evenals provinciale atletische commissies voornamelijk materieel om dit probleem een oogje dicht te doen met weinig gereguleerde drempels die deze praktijken aanpakken.

Onlangs documenteerde TOPMMANEWS twee extra voorbeelden van de schade veroorzaakt door deze praktijken. Op 16 juni werd dat gemeld

“Hopelijk voelt Jordan Murray zich veel beter. Jordan moest een chirurgische behandeling van nood op zijn galblaas hebben. Dit is wat hij te zeggen had … “Al mijn gewichtssnijden heeft ten slotte zoveel gepakt als ik denk, lijkt alsof ik mijn galblaas na de kosten altijd in noodgevallen moet elimineren en veel bloed verliest, de arts verklaart zijn 100% Van het snijden van gewicht, gek! ”

Deze week meldt TopMManews nog een in de buurt van catastrofe en merkt als volgt op:

“Enge voorkomen voor Jer Kornelsen snijden gewicht voor zijn BFL -gevecht. Dit is wat hij te zeggen had … “Dus ik flauwgevallen en stopte met het inademen van de sauna die probeerde aan te komen. Ik veronderstel dat ze me een tijdje reanimeren, net zo goed als ik kwam in het ziekenhuis … pissig en voelde me verschrikkelijk en voelde me vreselijk. Sorry voor mijn team, Battlefield en vooral mijn tegenstander! ”

Als deze methoden doorgaan, is er een catastrofe die wacht op MMA en wanneer het doet, zal de nasleep vierkant aan de voeten van de atletische compensatie landen die OGC Nice Thuisshirt toezicht houdt op het evenement Sevilla FC Thuisshirt Yokohama F. Marinos Thuisshirt ter discussie. Atletische commissies bestaan allereerst en vooral voor de veiligheid van atleet. Wanneer een methode vaststelt die duidelijk de sportdeelnemers in gevaar brengt, gaan atletische commissies in het rijk van nalatigheid als ze stoppen met werken om de situatie aan te pakken. Hopelijk zijn commissies bereid om nota te nemen en er rekening mee te houden dat gewichtsklassen bestaan om jagers te beveiligen, niet om methoden te motiveren die hun gezondheid en welzijn en goed zijn.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

BC Athletic Compensation Papers Gevaren, evenals competitieve nadelen van snel extreme gewichtsnijen Januari 5, 2018
Fighter gesuspendeerd voor extreem snel gewicht snijden februari 24, 2022With 1 opmerking
UFC Performance Institute merkt op dat gewichtsverlagingen “aanzienlijk risico” plaatsvinden “allemaal ook vaak vaak” 29 oktober 2020 met 1 commentaar

Advocaat Tamika Tremaglio om te dienen als volgende NBPA -uitvoerend directeur

De National Basketball Marokkaans Voetbalelftal Thuisshirt Players Association (NBPA) heeft vandaag de selectie van Tamika Real Sociedad Thuisshirt L. Tremaglio aangekondigd als zijn volgende uitvoerend directeur, opvolger van Michele Roberts na haar pensionering aan het einde van het jaar aan het einde van het jaar . Tremaglio zal met pensioen gaan als de managing -directeur van Deloitte’s Greater Washington Practice, waar ze heeft gediend als een vertrouwde adviseur en specialist bij de NBPA vanwege 2012.

NBPA -president CJ McCollum zei: “Tamika staat al vele jaren aan onze zijde en beveelt ons aan de best practices en beleidsmaatregelen aan die onze organisatie nodig hebben om veel meer te opereren als een succesvol bedrijf. Gezien de sterke leiderschap en hulp van Michele die ons hebben gebracht waar we vandaag zijn, waren we op zoek naar een leider van de volgende generatie, die de vaardigheden, visie en geloofwaardigheid heeft om verder te gaan waar Michele zal vertrekken en onze vakbond naar zelfs te verhogen grotere hoogten. Tamika’s goed afgeronde ervaring in collectieve onderhandelingen, personeelsbeheer, inkomenscreatie, rijkdombehoud en cultuuropbouw, zal onze spelers ongetwijfeld in de beste positie brengen om te slagen. ”

Mevrouw Tremaglio, die J.D. en MBA -graden bezit, en wordt ook getraind als een forensisch accountant, leidt momenteel meer dan 14.000 werknemers in 23 kantoren in het Greater Washington -gebied. Ze dient als leider in de consumentenproducten van Deloitte en de sportindustriepraktijk, waaronder veel meer dan 15 jaar service aan verschillende spelersverenigingen. Naast haar kritische advieswerk om het interne bedrijf en Newcastle United Thuisshirt de nalevingspraktijken van de NBPA te versterken, stond mevrouw Tremaglio in 2019 aan tafel met de WNBA -spelers voor de succesvolle onderhandeling over hun huidige collectieve onderhandelingsovereenkomst.

“Tamika zal een uitstekende uitvoerend directeur zijn voor de NBPA,” zei Michele Roberts. “Ik heb de afgelopen jaren veel tijd met haar gewerkt en ik weet dat ze veel om de spelers geeft en het beste voor hen wil, net zoals ik. Ik kijk er naar uit om met pensioen te gaan, maar neem troost om te weten dat de NBPA in ongelooflijk capabele handen is. ”

“Ik heb samengewerkt met enkele van de slimste bedrijven en juridische geesten ter wereld,” zei mevrouw Tremaglio. “Ik heb barrières verbroken, misvattingen uitgedaagd en net als de professionele atleten die ik in de loop van de jaren heb ondersteund, heb ik de kansen getart. Ik ben buitengewoon dankbaar en gepassioneerd over deze kans om de spelers te dienen en een positieve bijdrage te leveren aan de rol die de NBPA zal spelen in de toekomst van basketbal, zowel op als buiten het veld. ”

De NBPA werd aanbevolen naar zijn zoekopdracht door het advocatenkantoor Dechert LLP, geleid door Christina Sarchio en Amisha Patel, en executive search -firma Heidrick & Struggles, geleid door Billy Dexter, Ben Weber en Jackie Zavitz.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Kan het bedriegen van uw dieet u helpen meer af te vallen? – Deel 1

“Als u uw dieet bedriegt, zal dit u eigenlijk helpen meer vet te verliezen.” Die claim klinkt als een typische rage -dieethype. Desalniettemin lijkt het erop dat de meeste experts op het gebied van vetverlies enige flexibiliteit aanbevelen in de vorm van incidentele maaltijden van het reguliere plan, om psychologische redenen als geen ander. Een paar dieetgoeroes suggereren zelfs dat als je een volledige “cheat-dagen” neemt, je om fysiologische redenen beter vetverlies krijgt. Controverseel? Ja. Enige waarheid? Mogelijk, ja … het hangt allemaal af van hoe je het benadert …

Eerder deze maand bracht Joel Marion een dergelijk programma opnieuw uit dat een claim maakte die te mooi klonk om waar te zijn. Hij zei dat als je je dieet bedriegt – ik bedoel echt vals spelen, voor een volledige dag – het je eigenlijk zal helpen om meer vet te verliezen – in vergelijking met proberen 100% streng te zijn in een dieet en helemaal niet vals spelen.

Wanneer er zulke claims zijn voor een nieuw dieetprogramma, is er altijd een hoop buzz op internet en krijg ik e -mails van mijn abonnees, klanten en lezers die me vragen of dit nieuwste dieet een oplichterij is.

Mijn typische antwoord is dat je me tot de gelovigen kunt tellen om cheat maaltijden toe te staan (of gratis maaltijden zoals ik ze liever noem), en dat ik ook een supporter ben van carb-fietsen en ‘re-feding-dagen’.

Ik kon pas verder commentaar geven op specifieke claims totdat ik dit nieuwe programma had gezien of Joel rechtstreeks had gevraagd. Welnu, ik heb eindelijk de tijd uitgesproken om Joel op te sporen voor een interview en ik was erg blij dat hij ermee instemde al mijn vragen te beantwoorden, zelfs de moeilijke. Hopelijk helpt dit mensen om uit te zoeken of dit hele “vals op je dieet om slanker te krijgen” concept verdienste heeft.

Zonder verder oponthoud is hier deel één …

Tom: Joel, ten eerste, wat is je snelle definitie van vals spelen – ik denk dat we het moeten definiëren om op dezelfde pagina te staan als we het bespreken.

Joel: Bij gebruik in verwijzing naar diëten, verwijst de term ‘vals spelen’ door vrijwel iedereen naar wanneer iemand voedingsmiddelen eet die niet in overeenstemming zijn met het plan. U kunt bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet bedriegen door koolhydraten te eten. Betekent niet dat koolhydraten slecht zijn, alleen dat koolhydraten geen deel uitmaken van het plan waar je zich momenteel aan houdt. In de meeste gevallen heeft de term een negatieve connotatie, omdat u iets doet dat u niet zou moeten doen.

Wat ik leer is strategisch vals spelen, dat verwijst naar het periodiek “afgaan” van het dieet en jezelf toestaat om voedsel te eten dat meestal niet wordt beschouwd als “dieet” of “dieetvriendelijk” voedsel (pizza, ijs, friet, enz.). Het is eigenlijk niet per se “vals spelen” omdat het deel uitmaakt van het plan, maar we blijven bij dat woord omdat mensen het identificeren en ze “krijgen het” meteen wanneer ze iets horen als “cheat day” of “cheat maaltijd” of “cheat Je manier dun ”

Tom: Ik moet eerlijk zijn, ik weet niet zeker of ik het woord vals spelen of cheat leuk vind. Ik begrijp dat het gewoon semantiek is, maar dat is het punt – ik denk dat woorden ertoe doen. U suggereert dat mensen het voedsel moeten eten waar ze naar hunkeren zonder zich schuldig te voelen, zolang het maar een deel van een strategisch plan is, maar impliceert niet precies dat het valsspelen van het woord dat u iets verkeerd doet en dat iemand zich schuldig kan laten voelen? Vroeger noemde ik ze cheat meanls, maar noem ze nu liever gratis maaltijden omdat ik denk dat het een positievere of op zijn minst neutrale term is. Wat zijn uw gedachten?

Joel: Ik ben het eigenlijk met je eens, omdat ik hierboven heb aangegeven, maar “gratis” heeft niet de impact die cheat doet. Het heeft bijna niet dezelfde bekendheid in de dieetwereld, en in een wereld waar we woorden gebruiken om sterke berichten over te brengen, is cheat een veel geschiktere term om “het punt over te krijgen”. Vraag 100 mensen op straat wat het betekent om hun dieet te ‘bedriegen’ en alle 100 hebben hetzelfde antwoord. Vertel 100 mensen dat je een “gratis maaltijd” hebt als onderdeel van je dieetplan, en je krijgt waarschijnlijk veel blikken. Het is niet zo bekend van een concept en niet zo effectief in het overbrengen van de boodschap op een onmiddellijke manier naar het grote publiek.

Op dezelfde manier haat ik de term ‘dieet’ of ‘dieet’, maar ik gebruik het altijd (zelfs als de verwijzing naar mijn programma) omdat mensen weten wat het betekent. Het is bekend en ze “krijgen het”.

Nog een ding – de term “vals spelen” past eigenlijk ook perfect bij mijn programma in een andere zin, omdat je het dieet “bedriegen”. Dieet zuigt, want ik weet zeker dat we snel zullen bespreken, en door dagen te hebben waarin je min of meer ‘neuken’ tegen je dieet en eet wat je maar wilt, bedrieg je ‘diëten’ daadwerkelijk de gelegenheid om te vernietigen Uw metabolisme, plateau uw vetverlies en alle andere negatieve aanpassingen en gevolgen die 99,9% van alle calorie -beperkende voedingsprogramma’s vormen.

Dieet is een no-win strijd, en ik ben blij heel blij om de nepinstelling van “diëten” te bedriegen door meer mensen te beroven van de resultaten die ze elke dag verdienen.

TOM: Vijgen op je dieet om meer gewicht te verliezen, lijkt contra-intuïtief, zo niet volkomen onlogisch, maar afhankelijk van hoe je het benadert, ben ik het volledig eens dat er ‘Kan het bedriegen van uw dieet u helpen meer af te vallen? – Deel 1 (###) “Als u uw dieet bedriegt, zal dit u eigenlijk helpen meer vet te verliezen.” Die claim klinkt als een typische rage -dieethype. Desalniettemin lijkt het erop dat de meeste experts op het gebied van vetverlies enige flexibiliteit aanbevelen in de vorm van incidentele maaltijden Sao Paulo FC Thuisshirt van het reguliere plan, om psychologische redenen als geen ander. Een paar dieetgoeroes suggereren zelfs dat als je een volledige “cheat-dagen” neemt, je om fysiologische redenen beter vetverlies krijgt. Controverseel? Ja. Enige waarheid? Mogelijk, ja … het hangt allemaal af van hoe je het benadert …

Eerder deze maand bracht Joel Marion een dergelijk programma opnieuw uit dat een Flamengo Thuisshirt claim maakte die te mooi klonk om waar te zijn. Hij zei dat als je je dieet bedriegt – ik bedoel echt vals spelen, voor een volledige dag – het je eigenlijk zal helpen om meer vet te verliezen – in vergelijking met proberen 100% streng te zijn in een dieet en helemaal niet vals spelen.

Wanneer er zulke claims zijn voor een nieuw dieetprogramma, is er altijd een hoop buzz op internet en krijg ik e -mails van mijn abonnees, klanten en lezers die me vragen of dit nieuwste dieet een oplichterij is.

Mijn typische antwoord is dat je me tot de gelovigen kunt tellen om cheat maaltijden toe te staan (of gratis maaltijden zoals ik ze liever noem), en dat ik ook een supporter ben van carb-fietsen en ‘re-feding-dagen’.

Ik kon pas verder commentaar geven op specifieke claims totdat ik dit nieuwe programma had gezien of Joel rechtstreeks had gevraagd. Welnu, ik heb eindelijk de tijd uitgesproken om Joel op te sporen voor een interview en ik was erg blij dat hij ermee instemde al mijn vragen te beantwoorden, zelfs de moeilijke. Hopelijk helpt dit mensen om uit te zoeken of dit hele “vals op je dieet om slanker te krijgen” concept verdienste heeft.

Zonder verder oponthoud is hier deel één …

Tom: Joel, ten eerste, wat is je snelle definitie van vals spelen – ik denk dat we het moeten definiëren om op dezelfde pagina te staan als we het bespreken.

Joel: Bij gebruik in verwijzing naar diëten, verwijst de term ‘vals spelen’ door vrijwel iedereen naar wanneer iemand voedingsmiddelen eet die niet in overeenstemming zijn met het plan. U kunt bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet bedriegen door koolhydraten te eten. Betekent niet dat koolhydraten slecht zijn, alleen dat koolhydraten geen deel uitmaken van het plan waar je zich momenteel aan houdt. In de meeste gevallen heeft de term een negatieve connotatie, omdat u iets doet dat u niet zou moeten doen.

Wat ik leer is strategisch vals spelen, dat verwijst naar het periodiek “afgaan” van het dieet en jezelf toestaat om voedsel te eten dat meestal niet wordt beschouwd als “dieet” of “dieetvriendelijk” voedsel (pizza, ijs, friet, enz.). Het is eigenlijk niet per se “vals spelen” omdat het deel uitmaakt van het plan, maar we blijven bij dat woord omdat mensen het identificeren en ze “krijgen het” meteen wanneer ze iets horen als “cheat day” of “cheat maaltijd” of “cheat Je manier dun ”

Tom: Ik moet eerlijk zijn, ik weet niet zeker of ik het woord vals spelen of cheat leuk vind. Ik begrijp dat het gewoon semantiek is, maar dat is het punt – ik denk dat woorden ertoe doen. U suggereert dat mensen het voedsel moeten eten waar ze naar hunkeren zonder zich schuldig te voelen, zolang het maar een deel van een strategisch plan is, maar impliceert niet precies dat het valsspelen van het woord dat u iets verkeerd doet en dat iemand zich schuldig kan laten voelen? Vroeger noemde ik ze cheat meanls, maar noem ze nu liever gratis maaltijden omdat ik denk dat het een positievere of op zijn minst neutrale term is. Wat zijn uw gedachten?

Joel: Ik ben het eigenlijk met je eens, omdat ik hierboven heb aangegeven, maar “gratis” heeft niet de impact die cheat doet. Het heeft bijna niet dezelfde bekendheid in de dieetwereld, en in een wereld waar we woorden gebruiken om sterke berichten over te brengen, is cheat een veel geschiktere term om “het punt over te krijgen”. Vraag 100 mensen op straat wat het betekent om hun dieet te ‘bedriegen’ en alle 100 hebben hetzelfde antwoord. Vertel 100 mensen dat je een “gratis maaltijd” hebt als onderdeel van je dieetplan, en je krijgt waarschijnlijk veel blikken. Het is niet zo bekend van een concept en niet zo effectief in het overbrengen van de boodschap op een onmiddellijke manier naar het grote publiek.

Op dezelfde manier haat ik de term ‘dieet’ of ‘dieet’, maar ik gebruik het altijd (zelfs als de verwijzing naar mijn programma) omdat mensen weten wat het betekent. Het is bekend en ze “krijgen het”.

Nog een ding – de term “vals spelen” past eigenlijk ook perfect bij mijn programma in een andere zin, omdat je het dieet “bedriegen”. Dieet zuigt, want ik weet zeker dat we snel zullen bespreken, en door dagen te hebben waarin je min of meer ‘neuken’ tegen je dieet en eet wat je maar wilt, bedrieg je ‘diëten’ daadwerkelijk de gelegenheid om te vernietigen Uw metabolisme, plateau uw vetverlies en alle andere negatieve aanpassingen en gevolgen die 99,9% van alle calorie -beperkende voedingsprogramma’s vormen.

Dieet is een no-win strijd, en ik ben blij heel blij om de nepinstelling van “diëten” te bedriegen door meer mensen te beroven van de resultaten die ze elke dag verdienen.

TOM: Vijgen op je dieet om meer gewicht te verliezen, lijkt contra-intuïtief, zo niet volkomen onlogisch, maar afhankelijk van hoe je het benadert, ben ik het volledig eens dat er ‘Het plan, je gaat oneindig veel betere resultaten ervaren dan wanneer je na 2 weken elke keer stopt.

Tom: Beweert u dat deze technieken het vetverlies daadwerkelijk zullen vergroten, of gewoon het slechte spul dat met beperkende dieet gebeurt, zoals de adaptieve afname van het metabolisme en de toename van de eetlust zullen verhogen die vervolgens tot plateaus kan leiden? Ik denk dat dit een belangrijk onderscheid is.

Joel: Het slechte spul voorkomen = het goede spul vergroten (d.w.z. vetverbranding). Als je metabolisme vertraagt, betekent dit dat je minder calorieën verbrandt, toch? Dus laten we bijvoorbeeld zeggen dat je BMR 2000 cals/dag was toen je voor het eerst begon met dieet, en vervolgens door beperkende dieet gedurende een periode van een maand of twee (en de daaropvolgende afname van leptine en metabolisme), je verbrandt nu alleen 1500 cals/per dag.

Als je Leptin ‘gelukkig’ had gehouden door strategisch vals spelen en metabolisme niet af te vallen, zou je nog steeds 500 extra calorieën per dag verbranden. Denkt u dat het verbranden van 500 extra calorieën per dag waardevol is in termen van sneller vetverlies? Zonder twijfel.

In wezen, door de slechte dingen te ‘voorkomen’, kunt u automatisch en absoluut het vetverlies verhogen dan wat mogelijk zou zijn zonder maatregelen te nemen om leptine te manipuleren en het metabolisme van week tot week op zijn hoogte te houden.

Simpel gezegd, gebruik strategisch vals spelen op de juiste manier, en tegen het einde van elke week heb je meer vet verloren dan wanneer je er gewoon voor kiest om 7 dagen per week “streng” te blijven. Dat komt neer op verhoogd vetverlies zoals je ernaar kijkt.

Tom: Ik heb wat onderzoek bekeken dat zegt dat sommige mensen veel leptine hebben, maar ze hebben ook leptineresistentie. Ik heb niet veel mensen gezien die dit probleem van de leptineresistentie echt aanpakken, afgezien van het feit dat het bestaat. Denkt u dat dit een veel voorkomend probleem is en biedt uw programma inzicht in de oorzaken en oplossingen?

Joel: Oké, het andere dat ik niet heb genoemd, terwijl ik je eerder de “eenvoudige” definitie eerder probeerde te geven, was dat leptine -niveaus niet alleen niet alleen door calorie -inname worden gemedieerd – ze worden ook getroffen door de hoeveelheid lichaamsvet die je bent dragen.

Hoge niveaus van lichaamsvet = hoge niveaus van leptinlow niveaus van lichaamsvet = lage niveaus van leptine

Nu, van alles wat ik eerder zei, dat het klinkt als dikke mensen met een hoog niveau van lichaamsvet, zouden eigenlijk de magerste mensen moeten zijn als Leptin daadwerkelijk een verschil zou maken (en mager mensen zouden moeten aankomen zoals niemand’s zaken, vanwege extreem laag leptine niveaus).

Dit is waar leptineresistentie en leptinegevoeligheid binnenkomen.

Vergelijkbaar met insulineresistentie, als leptinereceptoren constant worden gebombardeerd door hoge niveaus van leptine, beginnen ze minder gevoelig te worden voor het hormoon.

Dit is wat er gebeurt met insuline bij diabetici type II. Mensen eten crap voedsel en veel sterk verwerkte koolhydraten voor jaren, overspoelen hun bloedbaan elk uur van de dag met insuline en geleidelijk worden in de tijd in de tijd insulinereceptoren zo ongevoelig voor het hormoon tot het punt dat insuline niet langer “werkt”.

Hetzelfde met leptine. Mensen met overgewicht, die al jaren overgewicht zijn, worden resistent tegen het hormoon vanwege enorme hoeveelheden leptine (veroorzaakt door hoge lichaamsvetspiegels en hoge calorie -innames) die gedurende langere periodes dichtgeslagen receptoren.

Aan de andere kant kunnen magere mensen relatief gezien zijn met lagere niveaus van leptine, omdat hun receptoren extreem gevoelig zijn voor het hormoon. Het is echter belangrijk op te merken dat dit relatief is ten opzichte van de persoon en hun individuele “baseline” niveaus van leptine wanneer voedselinname normaal is.

Laten we bijvoorbeeld zeggen, en ik trek gewoon een volledig willekeurig nummer uit omwille van de eenvoud, Borussia Dortmund Thuisshirt een bepaalde persoon met een laag niveau van lichaamsvet heeft een basel

Cacao flavonoïde (-)-Epicatechin remt myostatine en versterkt spieren

Cacao omvat (-)-epicatechin [structurele formule rechts], een flavonoïde die de uithoudingsvermogensprestaties bij diabetes verbetert, dierenstudies hebben aangetoond de resultaten van de conditie te verbeteren Training en – als de dieren stoppen met trainen – handhaaft de trainingsresultaten langer. Volgens onderzoekers van de Mexicaanse Escuela Exceptional de Medicine del Instituto Politecnico Nacional, kan dezezelfde (-)-Epicatechin ook interessant zijn voor krachtatleten: het remt myostatine, heeft een anabolisch effect en stimuleert spierkracht. In mensen.

CACAO omvat (-)-epicatechine [structurele formule rechts], een flavonoïde die de uithoudingsvermogensprestaties bij diabetes verbetert, dierenstudies hebben aangetoond dat de resultaten van conditietraining worden verbeterd Tunesisch Voetbalelftal Thuisshirt en-als de dieren stoppen met training-de trainingsresultaten langer handhaaft. Volgens onderzoekers van de Mexicaanse Escuela Exceptional de Medicine del Instituto Politecnico Nacional, kan dezezelfde (-)-Epicatechin ook interessant zijn voor krachtatleten: het remt myostatine, heeft een anabolisch effect en stimuleert spierkracht. In mensen.

De studie van de Mexicanen, die in januari 2014 werd gepubliceerd in het Journal of Nutritional Biochemistry, werd gedeeltelijk gefinancierd door Cardero Therapeutics, een bedrijf dat nieuwe behandelingen ontwikkelt voor metabole aandoeningen zoals diabetes. Hoewel deze studie ook de positieve effecten van (-)-epicatechine bij diabetici vermeldt, ligt de focus op de vraag of (-)-epicatechin ook kan helpen tegen sarcopaenie-het verlies van spierkracht en massa als gevolg van veroudering.

De Mexicanen probeerden de vraag te beantwoorden door een combinatie van dieren- en menselijke studies uit te voeren.

Om te beginnen bestudeerden ze de spiercellen van mensen in hun jaren Santos Laguna Thuisshirt twintig en in hun jaren zestig, en merkten op dat veroudering leidt tot een toename van de concentratie Mexicaans Voetbalelftal Thuisshirt van myostatine, een eiwit dat spiergroei remt en een afname van de concentratie van follistatine, een substantie, een substantie Dat remt het effect van myostatine. Veroudering vermindert ook de concentratie van de eiwitten MEF2A, MYF5, MYOD en myogenine, die allemaal indicatoren zijn voor spiergroei.

De onderzoekers probeerden vervolgens jonge muizen [6 maanden oud] en oude muizen [> 2 jaar] uit. De onderzoekers gaven de helft van de muizen 1 mg (-)-epicatechine per kg twee weken per dag oraal gedurende twee weken, dus de dieren kregen in totaal 2 mg (-)-epicatechine per kg per dag.

De onderstaande figuren laten zien dat (-)-Epicatechin een anabolisch effect had bij zowel jonge als oude muizen. De cijfers zijn vanzelfsprekend.

De flavonoïde die afkomstig is van cacao functioneerde ook als een myostatineblocker.

De Mexicanen deden vervolgens ook een kleine menselijke studie bij 6 mensen van in de veertig en 6 in hun jaren zeventig. De proefpersonen kregen twee dagen dagelijks twee doses van 25 mg (-)-epicatechin. De proefpersonen waren licht en kregen in totaal 1 mg (-)-epicatechine per kg lichaamsgewicht per dag. De onderzoekers keken vervolgens naar de effecten die het supplement had op het vermogen van de proefpersonen om hun vuisten sterk op te lossen, en in de concentraties van myostatine en follistatine in hun bloed.

Er zijn geen grafieken van de resultaten gepubliceerd in het artikel. “Behandeling gedurende 7 dagen met (-)-Epicatechine leverde een bilaterale toename van de handsterkte van 7%op, die gepaard ging met een significante toename (49,2%) in de verhouding van plasma follistatine/myostatinegehalte”, schrijven de onderzoekers.

Dat (-)-Epicatechin begint er ongelooflijk interessant uit te zien. Nu is het een kwestie van wachten op een supplementenproducent om iets in een verstandige dosering te lanceren.

Effecten van (-)-epicatechine op moleculaire modulatoren van skeletspiergroei en differentiatie.
Gutierrez-Salmean G, Ciaraldi TP, Nogueira L, Barboza J, Taub PR, Hogan MC, Henry RR, Meaney E, Villarreal F, Ceballos G, Ramirez-Sanchez I.

Abstract

Sarcopenie is een opmerkelijke en slopende leeftijd-geassocieerde toestand. Flavonoïden staan bekend om hun gezonde effecten en beperkte toxiciteit. De flavanol (-)-epicatechine (EPI) verbetert de inspanningscapaciteit bij muizen en EPI-rijke cacao verbetert de skeletspierstructuur bij patiënten met hartfalen. (-)-Epicatechine kan dus garantie houden als behandeling voor sarcopenie. We analyseerden veranderingen in eiwitniveaus van moleculaire modulatoren van groei en differentiatie bij jonge versus oude, menselijke en muis skeletspier. We rapporteren de effecten van EPI bij muizen en de resultaten van een eerste proof-of-concept-studie bij mensen, waar spierkracht en niveaus van modulatoren van spiergroei werden gemeten. Bij muizen nemen myostatine en senescentie-geassocieerd? -Galactosidase-niveaus toe met veroudering, terwijl die van follistatine en MyF5 afnemen. (-)-Epicatechine vermindert myostatine en? -Galactosidase en verhoogt de niveaus van markers van spiergroei. Bij mensen nemen myostatine en? -Galactosidase toe met veroudering terwijl follistatine, myod en myogenine afnemen. Behandeling gedurende 7 dagen met (-)-Epicatechine verhoogt de handgreepsterkte en de verhouding van plasma follistatine/myostatine. Concluderend heeft veroudering verwijderdEerious effecten op modulatoren van spiergroei/differentiatie, en de consumptie van bescheiden hoeveelheden flavanol (-)-epicatechine kan deze veranderingen gedeeltelijk omkeren. Deze flavanol rechtvaardigt zijn uitgebreide beoordeling voor de behandeling van sarcopenie.

PMID: 24314870 [PubMed – in proces] PMCID: PMC3857584 [Beschikbaar op 2015/1/1]

Bron:

Colorado bodybuilder Erik Fromm dood op 36 -jarige leeftijd

Erik â € œDe Vikingâ € fromm werd gisteravond (4 februari) dood aangetroffen in zijn huis in Wisconsin. De doodsoorzaak is niet bepaald. Erik was een consistente top 10 NPC super-zwaargewicht bodybuilder. De NPC Nationals uit 2004 zouden de laatste keer zijn dat hij het podium betrad.

Erik Fromm Bio

Volledige naam: Erik Gabriel Fromm
Bijnaam: The Viking
Officiële website: geen
Locatie: Denver, Colorado
Geboortedatum: 19 juli 1971
Geboorteplaats: Van Nuys, Californië
Hoogte: 5’11
Offenseizoengewicht: 300 pond.
Concurrentie Gewicht: 270 pond.
Oogkleur: blauw
Haarkleur: Cruz Azul Thuisshirt bruin
Chest (wedstrijd): 57 ″
Armen (wedstrijd): 21 ″ (koud) / 22 ″ (gepompt)
Dijen (wedstrijd): 32 ″
Flat Barbell Bench Press (2 herhalingen): 505 lbs.
Barbell Curl (3 herhalingen): 225 lbs.
Squat (20 herhalingen): 500 lbs.
Beroep: personal trainer / commerciële kunstenaar
Sponser: Muscletech

Concurrentiegeschiedenis

1991 NPC Mr. Wyoming Teen & Open Men’s Algemeen, 1e
1996 NPC Mr. Colorado Corinthians Paulista Thuisshirt Open (zwaargewicht) en algehele kampioen
1997 NPC Ironman Open (zwaargewicht) & algemeen, 1e
1999 NPC USA Super Heavyweight, 2e
2000 NPC Nationals River Plate Thuisshirt Super zwaargewicht, 5e
2000 NPC USA Championships Super zwaargewicht, 6e
2001 NPC Noord -Amerikaanse kampioenschappen Super zwaargewicht, 6e
2001 NPC USA Championships Super zwaargewicht, 5e
2003 NPC Nationals Super Heavyweight, 3e
2003 NPC USA Championships Super Heavyweight, 3e

$ 30.000 aan schadevergoeding geëvalueerd voor UFC 207 piraterij

Redenen voor het vonnis zijn net gepubliceerd door de Amerikaanse rechtbank D. South Carolina, Spartanburg Division die schadevergoeding van $ 30.000 beoordeelde voor de industriële piraterij van UFC 207.

In de recente situatie (Joe Hand Promotions, Inc v. Waymore’s Bar en Grill) toonde de beschuldigde UFC 207 in hun vestiging zonder de industriële sub-licensing-kosten te betalen om dit te doen. De eiser verwierf het standaardoordeel met $ 5.000 die werd toegekend in wettelijke schade, evenals een nog $ 25.000 aan verbeterde schade.

Bij het bereiken van deze beoordelingen bood districtsrechter Mary Lewis het naleving met redenen:

Bij voorzichtig overweging van het verzoek van de eiser om een ​​standaardoordeel (verzoek) in te voeren, het bijbehorende memorandum van punten en autoriteiten ter ondersteuning daarvan, evenals bewijsmateriaal, de pleidooien in het dossier, evenals de juiste autoriteiten, concludeert de rechtbank dat eiser heeft erkend SL Benfica Thuisshirt Het is een benadeelde viering onder 47 U.S.C. §§ 553 evenals 605 en erkent de verkiezingen van eiser om wettelijke schade te vragen. De rechtbank concludeert ook dat het bevoegd is over het Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt onderwerp en feesten voor deze actie; dat beklaagden niet reageerden of anderszins beschermen zoals aangeboden door de federale richtlijnen van de burgerlijke rechtsvordering die voldoen aan de juiste dienst; dat de aantijgingen in de oorspronkelijke klacht van de eiser worden geacht dat ze tegen beklaagden worden toegelaten; Dat beklaagden het gesloten circuit, Ultimate Combating Championship® 207: Nunes v. Rousey, exposeerden, inclusief alle undercard -aanvallen, evenals de hele televisie -uitzending, georganiseerd voor 30 december 2016 (uitzending), zonder autorisatie van eiser; evenals de acties van gedaagden waren opzettelijk evenals voor functies van direct of indirect industrieel voordeel of persoonlijk monetair winst. Daarom zijn extra schade vereist in deze actie.

Het is om die reden besteld, zowel beoordeeld als beslist:

1. Dat vonnis is standaard in het voordeel van eiseres en tegen beklaagden ingegaan.

2. Die eiser heeft wettelijke schadevergoeding opgelegd op grond van 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (i) (ii) van gedaagden voor een bedrag van $ 5.000,00.

3. Die eiser heeft extra schade hersteld op basis van 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (ii) van gedaagden voor een bedrag van $ 25.000,00.

4. Die eiser heeft de kosten van advocaten van gedaagden herhaald voor een bedrag van $ 1.500,00, evenals de kosten voor een bedrag van $ 500,00 met betrekking tot de vervolging van deze kwestie.

5. Die eiser, in het geval dat gedaagden niet meer werken om het vonnis te betalen, heeft recht op verstandige advocaten voor zowel post-trial en appellate services.

6. De rechtbank hanteert ook gedaagden om Montpellier HSC Thuisshirt ooit een ongeoorloofd programma te onderschatten of te tonen ter inflractie van de Federal Communications Act.

7. De rechtbank kent eveneens de kosten van eiseres en de rentevoet na de uitspraak toe op de hierin toegekende bedragen op grond van 28 U.S.C. § 1961 vanaf de datum van dit vonnis tot betaald.

8. Alle schrijvingen en processen voor de handhaving en het verzamelen van dit oordeel kunnen zich zo nodig hebben. In verband met elk type uitvoeringswrak in dit geval, stuurt de rechtbank de Marshals -dienst van de United States om elk type impliceert of redelijk vereist om dit vonnis te bevredigen.

9. Dit oordeel is een definitief oordeel.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

UFC 201 piraterij leidt tot $ 30.000 schade Awardoctober 29, 2017in “Piraterij”
$ 25.000 schade toegekend voor UFC 183 piraterij 16, 2017in “Piraterij”
Piraterij van UFC 119 leidt tot $ 4.800 schade Assessmentfebruari 10, 2016in “Piraterij”

Nevada specificeert Athletic Compensation neemt vroege evaluatie in voor UFC 200

die voldoen aan Californië, Ontario, Kansas, Cabmma en het Mohegan Arsenal FC Thuisshirt Department of Athletic Regulation, de Nevada specificeer Athletic Commission, waarschijnlijk de meest prominente strijdsportregulator, is de nieuwste om vroeg te evalueren ins.

Het NSAC -programma van vandaag omvatte het naleving van het product voor mogelijke actie

10. Overweging van het verzoek door Zuffa, LLC om de tijd van wegen van gebeurtenissen aan te passen, voor mogelijke actie.

Shaheen al-Shatti van MMAFighting.com meldt dat de compensatie het voorstel unaniem heeft omarmd.

In tegenstelling tot sommige rechtsgebieden waarvan de regels of voorschriften moeten worden geëvalueerd, zijn de INS 24 uur of minder gehouden voorafgaand aan een gevecht, zijn de voorschriften van Nevada met betrekking tot evaluatie van INS voldoende om de NSAC de discretie te bieden voor deze stap met NAC 467.496 -lezen als volgt:

Een ongewapende strijder Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt die een Bout -contract heeft ondertekend, is onderworpen aan een bestelling door de compensatie om op elk soort tijd OGC Nice Thuisshirt te verschijnen om te zijn:

1. gewogen; of

2. Onderzocht door elk type arts die de compensatie kan aanwijzen.

Niet alle rechtsgebieden hebben deze veelzijdigheid en die die niet moeten nadenken over het nemen van de stappen die nodig zijn om deze methode samen met andere hervormingen van het gewicht te omarmen om ervoor te zorgen dat MMA’s snelle extreme gewichtsbesparende letsellijst de verontrustende groei stopt.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Brazilië Nieuwste MMA -regulator om vroege evaluatie van insjune 20, 2016 in te omarmen “Gewichtsgebroken hervorming”
White Home reageert op Nick Diaz Nevada Suspension december 2015
Het bewijzen van fraude in Nevada die voldoet aan Mayweather / Pacquiao Record PPV Boutmay 5, 2015 With 1 opmerking

Koffie vermindert het risico op borstkanker, onderzoeksstudie suggereert

koffie vermindert het risico op borstkanker, onderzoeksonderzoek suggereert

ScienceDaily – Net recent gepubliceerd onderzoek toont aan dat koffiedrinkers niet Tottenham Hotspur Thuisshirt alleen de smaak van hun koffie leuk vinden, maar ook een geminimaliseerd gevaar van kanker met hun cuppa. Veel meer diepgaande onderzoeksstudie die op 10 mei wordt gepubliceerd in de open winst toegang van Biomed Central tot onderzoeksonderzoek van het tijdschrift Breast Cancer, toont aan dat het drinken van koffie met name het gevaar van anti-oestrogen-resistente oestrogeenreceptor (ER) -negatieve borstkanker vermindert.

Onderzoekers uit Zweden vergeleken de manier van levenselementen en koffie-gebruik Deens Voetbalelftal Thuisshirt tussen vrouwen met borstkanker en vrouwen met leeftijdsgebonden vrouwen zonder. Ze ontdekten dat koffiedrinkers een lagere incidentie van borstkanker hadden dan vrouwen die zelden koffie dronken. Desalniettemin ontdekten ze ook dat een aantal manier van levenselementen de borstkankerpercentages beïnvloedde, zoals leeftijd bij menopauze, lichaamsbeweging, gewicht, onderwijs, evenals een huishoudelijke geschiedenis van borstkanker. Toen ze hun gegevens hadden veranderd om deze andere elementen te verklaren, ontdekten ze dat de beschermende impact van koffie op borstkanker alleen meetbaar was voor ER-negatieve borstkanker.

De groep van Karolinska Institutet legde uit Brighton & Hove Albion FC Thuisshirt dat: “Er is vaak tegenstrijdige informatie over de nuttige effecten van koffie – toen we onze resultaten vergeleken met die van een Duitse onderzoeksstudie, ontdekten we dat hun gegevens exact dezelfde trend vertoonden, maar de verbinding was veel zwakker. . We suggereren dat dit iets te eindigen kan hebben met de methode die de koffie is bereid, of het type bonenvoorkeur. Het is onwaarschijnlijk dat de beschermende impact is vanwege fyto-oestrogenen die in koffie aanwezig zijn, aangezien er in deze studie geen vermindering van de incidentie van ER-positieve kanker was. ”

Dus hoewel het duidelijk is dat koffie nuttige gevolgen kan hebben bij het beschermen van vrouwen tegen ER -ongunstige borstkanker, zijn het precieze systeem en verbindingen opgenomen nog niet verwijderd en niet alle soorten koffie zijn hetzelfde.

Verhaalbron:
Het bovenstaande verhaal is herdrukt (met redactionele aanpassingen van ScienceDaily -personeel) van materialen geleverd door Biomed Central, door middel van Eurekalert!, Een service van AAAS.

Journal Reference:
Jingmei Li, Petra Seibold, Jenny Chang-Claude, Dieter Flesch-Janys, Jianjun Liu, Kamila Czeen, Keith Humphreys en per hal. Coffee-gebruik wijzigt het gevaar van oestrogeen-receptor ongunstige borstkanker. Breast Cancer Research, 2011 Link

Southwestern Law School Blog Spotlights Sport Law Professor Jeff Birren

door Matthew J. Downen ’20
Entertainment beat

De competentie van professor Birren werd benadrukt in twee recent gepubliceerde artikelen in Sports Litigation Alert, een op abonnement gebaseerde sportwetnieuws.

Professor Birren’s Sports Law Journey begon in 1980 toen hij werd aangenomen in een instapfunctie voor front-office door de Oakland Raiders. In 1981 werkte hij aan een proces met betrekking tot de NFL, de Raiders en de Los Angeles Memorial Coliseum Commission. Professor Birren’s ervaring met het werken met de invloedrijke advocaten van Lasky, Joseph L. Alioto en Max Blecher leidde tot zijn wens om een juridische opleiding te volgen. Professor Birren woonde ‘s avonds ambitieus naar Southwestern en werkte fulltime met de externe raad van het team. Hij pochte meer rechtszaalervaring bij het afstuderen dan de meeste advocaten in decennia. Vervolgens werd hij in 1985 de eerste interne advocaat van de Raider en werd hij na 12 jaar van toegewijde dienst aan de organisatie gepromoveerd tot algemeen adviseur.

Een van de meest recente tijdschriften van professor Birren omvatte het controversiële probleem van voormalige NFL -spelers die staatsarbeiderscompensatie ontvingen voor hun aanzienlijke letsel tijdens het spelen voor buitenstaatorganisaties. Een overgrote meerderheid van de voormalige spelers bevindt zich bijna verlamd, of lijdt aan traumatische hersenletsel die hun dagelijkse leven tot op zekere hoogte veranderen. Spelers helaas in deze positie zijn mentaal en fysiek niet in staat om te werken of een normaal leven te leiden, waardoor ze uit wanhoop dwingen om compensatie te zoeken.

Professor Birren’s periodieke vlekkeloos verklaart de jurisdictionele strijd tussen compensatieprogramma’s van de staatsarbeiders, spelers en hun potentiële organisaties. Het artikel toont de wettelijke controverse tussen voormalig NFL -speler en Los Angeles inwoner Larry Tripplett en de Indianapolis Colts. Professor Birren verwoordde de ingewikkelde analyse van de rechtbank van het contract van Larry Tripplett om te bepalen of de staat Californië al dan niet bevoegd was over dit trauma -geval met letsel die opgelopen was tijdens het spelen voor de veulen. Tegengestelde partijen betwisten of de contracten onderhandelingen, opstellen of daadwerkelijke ondertekening ondertekening jurisdictie hebben gecreëerd. Uiteindelijk merkt professor Birren op dat wanneer de werkelijke overeenkomst is ondertekend, bepaalt welke staat jurisdictie heeft, geen eerdere onderhandelingen of rekening houdend met rekening houden.

In een voortdurende strijd om spelersrechten sluit professor Birren dit periodiek met de verklaring van “men vraagt zich af hoeveel in afwachting van soortgelijke gevallen net werd afgeschermd door de gepubliceerde Tripplett -mening.” Hoeveel spelers die een vergoeding zoeken in de poging om een normaal leven te leiden, zijn net in het donker achtergelaten te midden van deze beslissing? ”

Het tweede periodiek van professor Birren betrof de aantrekkingskracht van Anselmo v. Grossmont-Cuyamaca Community College District en is een morph van collegiale sport- en onrechtmatige daad. Professor Birren schetste de problemen die zich voordoen wanneer een bezoekende speler tijdens het spelen een blessure oploopt vanwege onvoldoende veldomstandigheden. Hij uitte zijn verontwaardiging over de vastberadenheid van de rechtbank dat een thuisteam wordt geïmmuniseerd door claims van een bezoekende team en bepaalt duidelijk de factoren die door het hof van beroep zijn geïmplementeerd voor een opkomst van actie. De zaak werd teruggestuurd naar een beproeving dat universiteiten een plicht van de nare zorg verschuldigd zijn voor het bezoeken van deelnemers.

Zolang er controversiële kwesties met betrekking tot sport en rechten blijven ontstaan, kunt u garanderen dat professor Birren zijn kennis en vaardigheden op het gebied van spelen zal presenteren.

Wanneer u niet schrijft voor sportrjecten, is professor Birren gedurende de zomer te vinden die zijn wijsheid op Zuidwestelijke studenten projecteert terwijl hij sportrecht geeft. De cursus omvat de bestuursorganen van de sportindustrie, samen met arbeidsrecht, contractenrecht, concurrentie of antitrustwetgeving en dekt problemen die zich zullen voordoen binnen professionele organisaties zoals de NFL, NBA, NFL, MLA en de UFC enz.

Klik hier voor meer informatie Real Madrid Thuisshirt over de Sports Law Course van professor Birren.

Het originele bericht zoals het in Gremio Thuisshirt de Uruguayaans Voetbalelftal Thuisshirt blog verscheen, is hier te vinden:

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

10 Odd Foods die lopers eten

Lopers kunnen eten. Als je ooit vrienden of familie hebt geschokt door je gezicht te vullen voor, tijdens of na een lange termijn, welkom bij de club! Je fans begrijpen het gewoon niet. Er gebeurt iets wanneer u voor langere afstanden traint en uw wekelijkse kilometers toeneemt, u begint voedsel anders te zien. “Toen ik professioneel rende, zou ik alles eten om het beter te doen”, zegt Fitbit -ambassadeur Ryan Hall. “Voedsel is een prestatiebevorderende stof.” Hij geeft het aan – Hall heeft drie maaltijden en drie snacks per dag gegeten, plus een middernachtsnack, om te voorkomen dat ze te veel afvallen tijdens het trainen. En hoezeer hij ook van superfoodzalm en zoete aardappelen houdt, sommige van die voedingskeuzes werden een beetje veel meer … ongebruikelijk.

Uit de mentaliteit van atleten die echt en echt aan voedsel als brandstof beschouwen, hier zijn slechts enkele van de vreemde en geweldige voedingsmiddelen die lopers eten.

Chips en pretzels voor een snelle zoutlik

Aardappelchips zijn niet te eigenaardig, maar toeschouwers zijn misschien geschokt om zakken junkfood te zien flauwvallen halverwege de marathon. Atleten hebben zout nodig, en chips en pretzels zijn een snelle manier om natrium aan te vullen. Geen schaamte als je het zout van die krakeling zuigt, het achtervolgt met een paar slokjes water en daarheen ga.

Rennen op jelly beans & gummy beren

Dan zijn er de Candy Bowls op koers. Wanneer atleten eenvoudige koolhydraten nodig hebben, STAT, duidt op suiker! Je kunt sportsupplementen krijgen in bonen- en gummy-vorm, maar sommige mensen rennen graag op ouderwets snoep.

Zal rennen voor chocolade snoepjes en bars

Voor chocoholics kunnen nootachtige bars en snoepjes de plek raken. Licht en gemakkelijk te pakken, ze bieden suiker, een klein eiwit en een sprenkel zout. Het is niet zo anders dan een sandwich met pindakaas en jam, toch?

Bietensap als ontbijt

Duursporters gaan allemaal over bieten, omdat studies cardiovasculaire voordelen hebben aangetoond voor fietsers, hardlopers en andere atleten. In plaats van de wortels of greens te eten, slurpen veel atleten het sap. Olympische marathonloper Shalane Flanagan maakt een ochtendsmoothie die een schokkende kleur heeft.

Pucker-waardige taart kersensap

Niet zoet, maar zure kersensap heeft ontstekingsremmende eigenschappen, die pijnlijke spieren en snelheidsherstel kunnen kalmeren. Sommige hardlopers pakken voor en na trainingen in plaats van ibuprofen te knallen.

Augurkensap, alstublieft

Ooit een atleet gezien die na de training van een augurkpot dronk? Die pekel is een andere zoute truc om natrium op te nemen. Eén studie suggereerde dat de azijn ook kan helpen met spierkrampen. Zorg ervoor dat je het verdubbelt met een glas water om het natrium in evenwicht te brengen.

Cola voor cafeïne -duivels

Terwijl velen van ons moeten stoppen met het drinken van suikerachtige frisdrank (een ultra-verwerkt Schalke 04 Thuisshirt voedsel!), Swigpapierbekers vol met platte cola nog steeds met triatleten. Gelovigen beloven dat de suiker en cafeïne hen een verbetering geven door die harde laatste kilometers.

Sushi rijst op een rol

Beweeg over pasta-Rice is ook populair voor het laden van koolhydraten en sushi is de beste combinatie van koolhydraten plus eiwit. Veel marathonlopers maken er een pre-race diner van en het is bekend dat ultra-marathoners het op de weg opeten. Als de gedachte aan rauwe vissen uw maag flip-flop doet flipt, zijn de voordelen ook rijstballen en cakes inpakken.

Zoete aardappelen om te gaan

Ryan Hall wikkelt zoete aardappelen in folie voor een snack onderweg. “Ik doe alsof ik een burrito eet als ik vreemde blikken in een vliegtuig krijg,” haalt Hall Hall op. “Maar zoete aardappelen zijn een van de beste koolhydraten die een hardloper kan eten, met een lage glycemische index en krappeighting kalium.” Andere lopers laden aardappelpuree in plastic zakjes. Natuurlijk, ze zouden waarschijnlijk mooier zijn naast een gebraden diner, maar het werkt voor basiskoolhy’s op de vlucht.

Last but Never Ment: Liver

“Ik liep onlangs het huis binnen om te zien dat mijn vrouw Sara runderlever in de blender stopte”, zegt Hall. “Ik probeer altijd vreemd voedsel, maar het smaakte vrijwel zoals je je zou voorstellen. Eén hap was genoeg voor mij. ” Afstandlopers kauwen op lever voor ijzer, en de zalen hebben geprobeerd het in melk, yoghurt en andere marinades te weken om zijn sterke smaak te temmen. “Ik heb nog steeds geen manier gevonden om daadwerkelijk plezier te hebben in het eten van lever”, geeft Hall toe. “Maar voedsel is brandstof, dus het moet naar beneden gaan.”

Voor alle duidelijkheid: niemand suggereert dat u zich concentreert op chips, snoep en frisdrank in de aanloop naar uw volgende race. Op de lange termijn is er geen vervanging voor goede voeding. Maar het beleid is anders voor sportvoeding, en vooral na veel kilometers of uren, hebben ze de neiging om te buigen. Als een vreemd eten voor u werkt, kies het dan! En als je een vriend of teamgenoot een hap ziet halen uit iets bizarlijks, geef haar een high five. Soms moet je eten wat er nodig is om over die finishlijn te komen.

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor Yokohama F. Marinos Thuisshirt medische diagnose of behandeling. U mag deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een n beginnenEW Fitness -routine.

Becky Duffett

Becky Duffett is een bijdragende voedingsredacteur voor Fitbit en een lifestyle -schrijver met een passie voor goed eten. Een voormalige Williams-Sonoma-kookboekredacteur en afgestudeerd aan de San Francisco Cooking School, Bayer 04 Leverkusen Thuisshirt ze heeft tientallen kookboeken en vele recepten bewerkt. City Living heeft haar in een spinverslaafde veranderd – maar ze zou nog steeds liever op een paard rijden. Ze woont in de schattigste buurt in San Francisco, brengt weekends door op de boerenmarkt, probeert te lezen bij de bakkerij en het roosteren van grote diners voor vrienden.