Ik heb een nieuw huisdier !!!

Hallo! Ik ben in een dierentuin. Er zijn zo veel dieren hier in Florida, het is als een hele nieuwe wereld. Eerst zijn er de normale dieren … Ben’s familie heeft verschillende honden en een kat. En een hondenhond die elke dag een paar uur rondhangt om elke dag een paar uur rond te hangen. Het is grappig en willekeurig.

Dit is beer. Hij is serieus de schattigste hond. Maar hij zou waarschijnlijk niet ongelooflijk hoog scoren op de IQ -test voor huisdierhonden. Nadat ik deze foto had gemaakt, blafte hij naar mijn telefoon omdat het hem in paniek raakte.
Mijn meest recente Welsh Voetbalelftal Thuisshirt video’s

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Meer video’s

0 seconden van 12 minuten, 7 seconden

Volgende
Covid 19 antilichaamtest
05:19

Live
00:00
08:21
12:07

Barney ziet eruit als een dakloze hond. Ze hebben hem ongeveer twee jaar geleden uit het asiel gebracht. Hij is slim, maar lijkt weer een beetje op een rata.

Ik hou van Miller van Next Door omdat hij zoooo groot is en altijd een knuffeldier heeft.

Hij en Bear zijn beste vrienden. En dat is Rufus in de onderste ideale hoek. Hij is doodsbang voor stormen en donder, wat aangeeft dat hij niet is gemaakt om in Florida te wonen, zoals ik.

George is een oranje kat die waarschijnlijk twee keer zo groot is als Vegas! Ik hou van grote katten en ik kan niet liegen. Hij en beren zijn vrienden, maar de andere honden willen hem gewoon vangen.

En tot slot heb ik vandaag een nieuw huisdier! Ik maakte een wandeling in de regen en vond een kleine kleine kikker. Hij is zo klein dat ik in het begin dacht dat het een bug was! Er sprongen er een aantal over het trottoir. Ik zal hem de kikker noemen.

Voor het geval hij een prins was …

In Food News ben ik blij dat Ben’s fam me niet echt (naar mijn gezicht) beoordeelt over mijn specifieke voedselgewoonten. Als ik hier maar een dag of twee was, zou ik gewoon eten wat ze eten (lees hierover in mijn integratieve voedingsboek en wil binnenkort verfijnd). Maar gezien het feit dat ik hier altijd een week of nog veel meer ben, ga ik naar de winkel en krijg ik een heleboel dingen.

Daarnaast werd mij gevraagd om te delen hoe ik groenten kook.

Ik heb Brussel -spruiten voor hen geroosterd tijdens een eerder bezoek. En deze keer heb Gremio Thuisshirt ik groene bonen gebakken, een beetje zoals ik groenboon frietjes maak. Ze proberen gezonder te worden en ik ben heel blij dat mijn neushersenen worden geplukt.

Eerlijk gezegd ben ik een manier om zelf betrokken te zijn om te beoordelen wat andere mensen eten (wat goed is als je mijn vriend wilt zijn en de hele dag hete cheetos wilt eten, vind je het) maar ik vind het leuk als iemand me vragen stelt over gezond eten, aangezien ik dat ik hou ervan erover te praten!

Vanmorgen was mijn run ruw. Ik ben zo niet gewend aan luchtvochtigheid! Ik heb 10 mijl gedaan met wat walkpauzes.

En gezien het feit dat ik geen spray sunblock heb, moest ik lotion sunblock verspreiden in het deel van mijn haar. Luxe.

Ik ben echter dol op de uitzichten!

Vraag: Wat is je favoriete groente en hoe bereid je het voor?

Ik heb nieuwe ideeën nodig!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf hiervoor kiezen:

Valentijnsdag voor lopers – Grappige memes voor Instagram

Valentijnsdag voor lopers – Grappige memes voor Instagram

Valentijnsdag memes voor lopers. Grappige kaarten voor 14 februari voor je hardloopmaatje of partner. Deel op Instagram A

Golden Retriever neemt zijn medicijn niet aan

Golden Retriever neemt zijn medicijn niet aan

Golden Retriever zal zijn pillen niet opeten. Probeerde zijn medicijn in een hotdog te stoppen, kip en hij wist het! Hij zal niet eens de

Stuur noods en voedselvakanties voor week van 6 oktober

Stuur noods en voedselvakanties voor week van 6 oktober

Dat is heet. Vandaag is National Noodle Day! Nu ben ik naar hunkg ramen !! De voedselvakanties voor deze week zijn: Sun – National No

Mijn huisdierhond moet haves om te wandelen of te rennen met uw pup

Mijn huisdierhond moet haves om te wandelen of te rennen met uw pup

Hondenhond lopen moet haves. Je hebt om mijn uitrustingsideeën gevraagd om met je huisdierhond te rennen – hier is een lijst met mijn favoriete riem, col

Rennen op Marco Island Florida 2021

Rennen op Marco Island Florida 2021

Waar te lopen op Marco Island Florida. Running ideeën voor reizen en strandtochten in de zomer. Florida Run Blog en

Instagram Live-Q & A-sessie en ander plezier op de vlucht!

Instagram Live-Q Deens Voetbalelftal Thuisshirt & A-sessie en ander plezier op de vlucht!

Hallo! Hoe gaat het? Ik wilde gewoon inchecken en zeggen hallo … Hallo! en update je over de huidige hardlopen en eten gaande

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *