Motiveer jezelf om te trainen

Ik wilde vandaag niet naar de sportschool gaan. Ik ben een ochtendtraining, een beetje meisje helemaal, maar kickboksen wordt alleen ‘s ochtends twee keer per week aangeboden. De rest van de dagen is het ‘s avonds. Boo.

Ik heb voor het grootste deel avondlessen vermeden omdat ik het na 10 uur haat. Maar ik wilde echt in een extra KB -klas komen voordat we vertrekken.
Mijn nieuwste video’s

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Review van het nieuwe boek van Jessica Simpson – Open Book. De zanger en ondernemer morst geheimen en achter de schermen verrast alles in haar memoires.

Review of the Audible Book – Jessica Simpson leest het zelf! Bovendien zijn er bonusaanbiedingsnummers als je de audioversie krijgt!

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 5 seconden

Volgende
Marathon training dag 4
01:21

Live
00:00
08:21
06:05

Toch was ik nog steeds helemaal niet gemotiveerd om naar de sportschool te gaan toen 17:45 uur. Ik stond op het punt om af te melden, maar besloot dat dit een moment was waar ik van kon leren. Ik was vastbesloten mezelf te motiveren om naar de sportschool te gaan!

Eerst had ik een herinnering aan de koelkast van toen mijn training was gepland. Ik heb net een tijdje geleden het schema van de sportschool afgedrukt en benadrukte de klas die ik wilde raken.

Hoewel ik de hele dag naar de herinnering keek, wilde ik niet echt mijn kont naar de les krijgen? Maar klaarmaken is de beste manier om jezelf de deur uit te krijgen. Dus ik veranderde en het hielp me wat meer te motiveren! (Dat rijmt!)

Ik was nog steeds niet helemaal verkocht, dus besloot ik voor een beloning! Ik hou van deze vitaminwaters en had er een voordat ik vertrok?

Ik heb de klas gehaald en ben echt dankbaar dat ik dat heb gedaan! Ik vond het eigenlijk geweldig. Dat is een beetje vreemd omdat ik niet eens van ‘s avonds rennen. Ik hou gewoon echt van KB !!!

Je hebt nooit spijt van een training, maar je kunt er misschien spijt van hebben dat je er een overslaan?

Eerder vandaag gaf ik mezelf een goede reden om ook te sporten! Mijn moeder vroeg om een ​​pakket van Anne’s House of Nuts, dus ik ging er vandaag heen. Ik heb een aantal goodies ‘geproefd’ voordat ik ze inpakt om te verzenden?

Met yoghurt bedekte pretzels

En trailmix!

“Lunch”

Toen ik thuiskwam van KB Ben begon bij het avondeten. Hij maakte een salade in een grote plastic tas, omdat we onze grote kommen Juventus Thuisshirt al hebben ingepakt.

Ik maakte zalm en couscous om mee te gaan met de salade. Ik heb het net op het Voetbal Thuisshirt fornuis gekookt met Pam, Old Bay en Knoflook. Ik heb de zalm gemengd met wat ICBNB en zout.

Ben’s belangrijkste klacht bij Couscous is dat het niet op de vork blijft. Ha. Ik hou van het spul!

en een vitatop als dessert. Ik hoop dat mijn Costco in CA deze verkoopt!

Zie je in de ochtend …

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

de beste bevestigingen voor hardlopers

de beste bevestigingen voor hardlopers

Hier is een lijst met 51 positieve bevestigingen voor hardlopers. Ik heb deze vandaag op Instagram genoemd omdat je je misschien niet realiseert

AB -training Feyenoord Thuisshirt voor hardlopers

AB -training voor hardlopers

AB -training voor hardlopers. Snelle lichaamsgewicht krachttraining voor hardlopers en wandelaars. kan een trainingskalender met runs en e

5 vragen om uzelf te stellen wanneer u wilt stoppen of een training overslaan

5 vragen om uzelf te stellen wanneer u wilt stoppen of een training overslaan

Hoe je kunt weten of je op je run moet duwen of het rustig aan moet doen. 5 tips om te weten wanneer u een pauze nodig hebt in hardlopen of

3 tips om deze maand op weg te blijven met uw trainingen

3 tips om op koers te blijven met uw trainings deze maand

3 Running -tips om gemotiveerd te blijven en bij uw plan te blijven. Grappige Runner Instagram Reels @Runeatrepeat! hoe

Graanmelk smoothie recept

Graanmelk smoothie recept

Hoe maak je graanmelk en lichte graanmelk smoothie recept. Eenvoudig heerlijke graanmelkrecept met echte Californische MI

Mijn kerstwensenlijst 2021

Mijn kerstwensenlijst 2021

Mijn vakantieverwensenlijst met links naar wat te koop is Cyber Monday. Runner cadeau -ideeën voor het kerstseizoen 2021

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *