Waffle Wednesday voor een dollar

Ik stopte gisteren bij de 99 (Cent Store) op het methodehuis en kwam op de Egly Fruit Pizza van deze Kellog. Ik had het in de winkels gezien en ik ben een sukkel voor iets “nieuw!” Dus ik pakte er een.

De voedingswaarden zijn niet geweldig, zoals ik had verwacht … Maar nieuwsgierigheid VfL Wolfsburg Thuisshirt kreeg het allerbeste van mij en ik pakte het. Ik had niet verwacht dat ik het allemaal had opgeleverd, maar een paar hapjes waren $ 0,99 voor mij waard.
Mijn meest recente video’s

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever door Tiffany Jenkins Book Review. Snelle evaluatie Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt van het nieuwe memoires van het dubbelleven van een medicatie -verslaafde. uitgecheckt door de auteur.

Eenvoudig boek om naar te luisteren tijdens het rennen, eten of wat mensen ook doen.

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 12 seconden

Volgende
Marathon training dag 2
01:45

Live
00:00
08:21
06:12

Het is extreem plat en de “saus” is bedoeld als yoghurt-y, gegarneerd met fruit en granola. De aanwijzingen geven toe om het 1 minuut in de magnetron te plaatsen. Ik stop het ook in de broodrooster om een ​​beetje knapperig te worden.

Ik verwachtte dat het overweldigend geweldig zou zijn (zoals een pop-tart), maar dat was het niet. Gezien het feit dat ik verwachtte dat het net zo goed suiker zou zijn als het niet was, was ik verrast. Ik geloof niet dat het goed was. Ben geloofde dat het oké was. Eh. Ik zou het niet meer krijgen, ik Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt wilde het gewoon proberen voor de nieuwigheid.

Na 4 snelle kilometers maakte ik mijn echte ontbijt – een yoghurt/cottage kaaskom met banaan, chia -zaden, Vitatop en PB!

Ik ben zo jammer dat ik de laatste van mijn Chobani Honeynana -yoghurt heb gebruikt. Ik vond die smaak echt leuk! Het is het soort dat wordt aangeboden in het 4 -pakket van het kind, dus het is kleiner dan de normale Chobanis. Ik heb een half kopje cottage -kaas aan deze maaltijd toegevoegd voor wat extra eiwitten.

Mijn beetje broer of zus blijft huis omdat hij ziek is en ik ga naar mijn moeder om van hem te genieten. Zie je later

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *