Wil je de (uitverkochte) Disneyland Half Marathon runnen?

Ik heb twee zeer geweldige races in Orange County om vandaag met je te delen, inclusief een manier waarop je de Disneyland 10K en Half Marathon in september kunt uitvoeren. Ik heb vorig jaar de Disney -helft gerund en de 10K! Laten we eerst praten over eten.

Ik ben vol geobsedeerd door de gluten van Toufayan totaal gratis pita -chips. Ze zijn gekruid en knapperig zonder te moeilijk te zijn. Ik weet niet hoe ik ze moet beschrijven, maar ja. Geef ze een tijdje.
Mijn nieuwste video’s

Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
Gezichtsmasker suggesties voor rennen of naar buiten lopen tijdens het uitbraak van coronavirus. Moet je een gezichtsmasker en de beste opties voor hardlopers dragen.

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 15 seconden

Volgende
Hoe u de onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
03:09

Live
00:00
08:21
07:15

Ik had de zeezoutversie met lunch en daarna een deel van de gezouten karamel als dessert.

Gisteravond heb ik een watermeloen gekocht voor dessertgeluk. Ik heb het rond 20.00 uur gesneden Borussia Monchengladbach Thuisshirt en het was volledig om 8 uur ‘s ochtends weg.

Moet ik me voor mezelf schamen? Ik heb geen zelfbeheersing wanneer het Paris Saint-Germain Thuisshirt watermeloen betreft. Maar het maakt me zo blij!

En nu nip ik aan deze lage calorie -energiedrank die Sambazon me heeft gestuurd om het te proberen. Ik vind het erg leuk. Het smaakt naar sprankelend sap (geen medicijnen zoals sommige energiedranken).

Run Disneyland en rond Orange County voor de remedie

Gisteren sloegen twee verschillende racecontacten me op over geweldige wegraces in Orange County – de Disneyland Half Marathon Palmeiras Thuisshirt en de race voor de Cure 5K.

De Disneyland Half Marathon en 10K is uitverkocht (race is 5/6 september). Je kunt een slabbetje krijgen voor beide races door met alle 4 kinderen te werken. Om een ​​slabbetje te krijgen, moet je $ 750 dollar fondsen en dat krijgt je: de slabbetjes voor, 1 themapark ticket, shirt, trainingstips, voedingssuggesties en meer.

De Susan G Komen Race for the Cure is een 5K op 27 september op Fashion Island in Newport Beach, CA.

Vraag: Moet ik me schamen voor het eten van een hele watermeloen binnen 12 uur?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *