Morning Walk and Breakfast in Morro Bay

Rijdt vrijdag naar Morro Bay. Toen Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt vertrok ik voor de race voor zonsopgang zaterdag en keerde terug in het donker na mijn dagwijnproeverij.

Dus ik was erg blij en verrast om dit beeld te zien toen ik zondagochtend wakker werd! Wat?! De oceaan! Die Morro Bay Rock! Heerlijk.
Mijn nieuwste video’s

4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
Standing ABS -training die u thuis kunt doen. Geen kernoefeningen voor apparatuur die u kunt opstaan ​​voor of na een run. Snelle tutorial over 5 trainingbewegingen voor een sterke kern en om je balans aan te vechten.

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 31 seconden

Volgende
Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
04:31

Dus het uitzicht eiste te worden verkend en Ben en ik vertrokken voor een ochtendwandeling naar de rots.

Prachtig doet het niet eens recht. Het was adembenemend.

Er waren nog een paar andere wandelaars eruit, maar het was behoorlijk stil (vooral in vergelijking met OC Beach Ochtenden).

Maar er was het geluid van de vogels en otters die open oesters tegen rotsen kraken. Ik kan het niet. Het was te schattig.

Dit rockt.

Kleine hond op het strand

Sport in mijn rer hoodie …

(Beschikbaar in mijn spreadshirt -winkel)

Een snelle Yelp -review liet Cerezo Osaka Thuisshirt ons weten dat we moesten eten in de koffiepot voor het ontbijt. Het gebied is vrij klein – een mijl naar de rots, nog een halve mijl terug naar het restaurant.

Toen we onze naam in de eigenaar stopten, schonk ons ​​een kopje koffie terwijl we wachtten. De klantenservice op deze plek was A+!

Het was echter maar vijf minuten wachten! Het is een kleine plek waar de lokale bevolking ook van houdt. We zaten naast een gewone en de serveerster vertelde ons: “Je mag naast de jarige gaan zitten!” Dus we hebben een beetje met hem gepraat – hij is 85 en zegt dat hij 6 dagen per week gaat. En toen zijn rekening kwam, zetten ze het op het huis – super lief.

Nieuwe-me-pepers saus!

De haven Benedict is Eggs Benedict met krab en avocado. Ja.

Toen probeerde AS Roma Thuisshirt ik te genieten in de laatste paar minuten van zeebries voordat ik naar huis ging

VRAAG: Heb je een ‘gewone’ plek die je al die tijd eet?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *