Advocaat Tamika Tremaglio om te dienen als volgende NBPA -uitvoerend directeur

De National Basketball Marokkaans Voetbalelftal Thuisshirt Players Association (NBPA) heeft vandaag de selectie van Tamika Real Sociedad Thuisshirt L. Tremaglio aangekondigd als zijn volgende uitvoerend directeur, opvolger van Michele Roberts na haar pensionering aan het einde van het jaar aan het einde van het jaar . Tremaglio zal met pensioen gaan als de managing -directeur van Deloitte’s Greater Washington Practice, waar ze heeft gediend als een vertrouwde adviseur en specialist bij de NBPA vanwege 2012.

NBPA -president CJ McCollum zei: “Tamika staat al vele jaren aan onze zijde en beveelt ons aan de best practices en beleidsmaatregelen aan die onze organisatie nodig hebben om veel meer te opereren als een succesvol bedrijf. Gezien de sterke leiderschap en hulp van Michele die ons hebben gebracht waar we vandaag zijn, waren we op zoek naar een leider van de volgende generatie, die de vaardigheden, visie en geloofwaardigheid heeft om verder te gaan waar Michele zal vertrekken en onze vakbond naar zelfs te verhogen grotere hoogten. Tamika’s goed afgeronde ervaring in collectieve onderhandelingen, personeelsbeheer, inkomenscreatie, rijkdombehoud en cultuuropbouw, zal onze spelers ongetwijfeld in de beste positie brengen om te slagen. ”

Mevrouw Tremaglio, die J.D. en MBA -graden bezit, en wordt ook getraind als een forensisch accountant, leidt momenteel meer dan 14.000 werknemers in 23 kantoren in het Greater Washington -gebied. Ze dient als leider in de consumentenproducten van Deloitte en de sportindustriepraktijk, waaronder veel meer dan 15 jaar service aan verschillende spelersverenigingen. Naast haar kritische advieswerk om het interne bedrijf en Newcastle United Thuisshirt de nalevingspraktijken van de NBPA te versterken, stond mevrouw Tremaglio in 2019 aan tafel met de WNBA -spelers voor de succesvolle onderhandeling over hun huidige collectieve onderhandelingsovereenkomst.

“Tamika zal een uitstekende uitvoerend directeur zijn voor de NBPA,” zei Michele Roberts. “Ik heb de afgelopen jaren veel tijd met haar gewerkt en ik weet dat ze veel om de spelers geeft en het beste voor hen wil, net zoals ik. Ik kijk er naar uit om met pensioen te gaan, maar neem troost om te weten dat de NBPA in ongelooflijk capabele handen is. ”

“Ik heb samengewerkt met enkele van de slimste bedrijven en juridische geesten ter wereld,” zei mevrouw Tremaglio. “Ik heb barrières verbroken, misvattingen uitgedaagd en net als de professionele atleten die ik in de loop van de jaren heb ondersteund, heb ik de kansen getart. Ik ben buitengewoon dankbaar en gepassioneerd over deze kans om de spelers te dienen en een positieve bijdrage te leveren aan de rol die de NBPA zal spelen in de toekomst van basketbal, zowel op als buiten het veld. ”

De NBPA werd aanbevolen naar zijn zoekopdracht door het advocatenkantoor Dechert LLP, geleid door Christina Sarchio en Amisha Patel, en executive search -firma Heidrick & Struggles, geleid door Billy Dexter, Ben Weber en Jackie Zavitz.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *