Celestial kruidentournee en weggeefactie van de beste thee

Ik heb vandaag de beste theegiveaus voor je! Ernstig. Het zijn al mijn favoriete thees dingen! Maar laten we het eerst hebben over mijn avonturen bij Celestial Seasonings. Het bedrijf nodigde me uit om hun faciliteit te bezoeken en alle theeën ter wereld ooit te proeven.

Toen ze contact opnamen, was ik echt enthousiast omdat ik al dol ben op hemelse kruiden!
Mijn nieuwste video’s

Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
Gezichtsmaskertips om te rennen of naar buiten te lopen tijdens de uitbraak van coronavirus. Moet je een gezichtsmasker en de beste opties voor hardlopers dragen.

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 15 seconden

Volgende
American Dirt Book Review
12:07

Live
00:00
08:21
07:15

Expositie A: Dit is slechts de helft van de theeën die ik in mijn keuken had toen ze contact met me opnamen …

Mijn naam is Monica en ik ben een theeverslaafde.

Backtrack naar toen ik donderdag in Boulder was, beginnen we vanaf de ochtend. Na het ontbijt gingen we naar de celestiale kruidenfaciliteit.

Het hele bedrijf kwam naar buiten om de bloggers te verwelkomen! Dit was het warmste welkom van mijn leven.

En ik heb eindelijk de slaperige tijd beer ontmoet! Ik zie dit bekende gezicht op mijn favoriete nachtthee vaak

Van daaruit gingen we naar binnen om meer te weten te komen over het bedrijf en de nieuwe topgeheim dingen die ze koken!

De dag begon met een thee -proeverij. Het is net als wijnproeverij, behalve dat je niet slordig wordt. (Ben ik dat gewoon?)

Ik probeerde die ochtend zoiets als 10 theeën en bleef de laatste tijd teruggaan naar mijn persoonlijke favoriet – Sweet Harvest Pumpkin.

Een van hun nieuwe thee -recepten komt zeer binnenkort. Ik wou dat ik het kon delen omdat het mijn favoriete drankje van de dag was! Maar ik laat het je weten wanneer het zeker beschikbaar is.

Het bedrijf werd in 1969 in Colorado opgericht. Nu serveren ze meer dan 1,6 miljard kopjes thee per jaar! Ik ben er vrij zeker van dat ik ongeveer 100.000 daarvan verklaar … geef of neem.

Ik ben geen thee-oristing of zo, dus ik hield echt van de thee-smakende ervaring. We hebben twee verschillende soorten groene thee en een witte thee geprobeerd om te vergelijken. Veel Amerikanen kunnen niet aan boord komen met de typische smaak van groene thee, dus hemelse kruiden mengden het met wit voor een soepelere smaak. (Persoonlijk ben ik een fan van groene thee sinds ik naar China ging en het 3 maaltijden per dag dronk.)

We hebben elk van de afzonderlijke ingrediënten geprobeerd die Lemon Zinger vormen. Het was echt interessant om één component te proeven en vervolgens de thee te proeven. Ik kon echt zien dat elk stuk van vitaal belang was voor de puzzel.

De lunch was geweldig. Ik moet het gewoon vermelden omdat het echt was. Het enige dat ik in de wereld wil, is iemand die me zalm kookt op salade en me cupcakes voedt. bedankt.

Na de lunch zetten we ruimtepakken op om naar een geheime theeboerderij op Venus te vliegen waar ze hun speciale slaperige tijdruimte thee maken.

Dat, of we gingen naar een speciaal deel van de fabriek en moesten speciale pakken en haarnetten aantrekken voor sanitaire doeleinden. (Maar die versie is veel minder opwindend.)

De Celestial Seasonings Tea Factory Tour is een van de meest populaire activiteiten om te doen in Boulder! U kunt hier meer te weten komen over de gratis tournee. (Omdat we aan het bloggen over het evenement waren, hadden we toegang tot bepaalde gebieden die onze witte pakken vereisten – het publiek hoeft zich niet zo te kleden.)

Het meest populaire deel van de theetour is de Mint Room. Hier bewaren ze de munt achter gesloten deuren omdat de geur zo sterk is!

Het was echt geweldig om alle machines te zien zoemen, het samenstellen van de dozen, het mengen van de kruiden, het vullen van en meer.

Heb je ooit de leuke foto’s op de doos opgemerkt? Celestial Seasonings werkt samen met kunstenaars om de doos te illustreren volgens de smaak. Sommige van de originele kunstwerken liggen op de muren in de faciliteit.

Celestial Seasonings Giveaway

Aan het einde van de dag werd mij gevraagd om de cadeaubon van de Tea Shop aan te vallen en een paar items uit te kiezen voor een weggeefactie!

Ik koos voor mijn favoriete Celestial Seasonings -thee – inclusief Sweet Harvest Pumpkin en de beruchte vakantiesmaak – Sugar Cookie Sleigh Ride. Je krijgt ook een elektrische waterkoker om de perfecte thee te maken en een paar andere goodies die ik zelf heb gekozen!

een rafflecopter giveaway

Opmerking: deze reis en post worden gesponsord door Celestial Seasonings. Alle meningen zijn van mijzelf.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

PinDelen

Mail

Delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *