Meer snel extreme gevaren voor gewichtsverlies gedocumenteerd in MMA

Zoals eerder besproken, zijn snelle extreme gewichtsgebonden methoden een voornamelijk niet -gereguleerd onderdeel van Battle Sports. Deze methoden omvatten inherente gevaren. Tot op heden zijn specificeren, evenals provinciale atletische commissies voornamelijk materieel om dit probleem een oogje dicht te doen met weinig gereguleerde drempels die deze praktijken aanpakken.

Onlangs documenteerde TOPMMANEWS twee extra voorbeelden van de schade veroorzaakt door deze praktijken. Op 16 juni werd dat gemeld

“Hopelijk voelt Jordan Murray zich veel beter. Jordan moest een chirurgische behandeling van nood op zijn galblaas hebben. Dit is wat hij te zeggen had … “Al mijn gewichtssnijden heeft ten slotte zoveel gepakt als ik denk, lijkt alsof ik mijn galblaas na de kosten altijd in noodgevallen moet elimineren en veel bloed verliest, de arts verklaart zijn 100% Van het snijden van gewicht, gek! ”

Deze week meldt TopMManews nog een in de buurt van catastrofe en merkt als volgt op:

“Enge voorkomen voor Jer Kornelsen snijden gewicht voor zijn BFL -gevecht. Dit is wat hij te zeggen had … “Dus ik flauwgevallen en stopte met het inademen van de sauna die probeerde aan te komen. Ik veronderstel dat ze me een tijdje reanimeren, net zo goed als ik kwam in het ziekenhuis … pissig en voelde me verschrikkelijk en voelde me vreselijk. Sorry voor mijn team, Battlefield en vooral mijn tegenstander! ”

Als deze methoden doorgaan, is er een catastrofe die wacht op MMA en wanneer het doet, zal de nasleep vierkant aan de voeten van de atletische compensatie landen die OGC Nice Thuisshirt toezicht houdt op het evenement Sevilla FC Thuisshirt Yokohama F. Marinos Thuisshirt ter discussie. Atletische commissies bestaan allereerst en vooral voor de veiligheid van atleet. Wanneer een methode vaststelt die duidelijk de sportdeelnemers in gevaar brengt, gaan atletische commissies in het rijk van nalatigheid als ze stoppen met werken om de situatie aan te pakken. Hopelijk zijn commissies bereid om nota te nemen en er rekening mee te houden dat gewichtsklassen bestaan om jagers te beveiligen, niet om methoden te motiveren die hun gezondheid en welzijn en goed zijn.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

BC Athletic Compensation Papers Gevaren, evenals competitieve nadelen van snel extreme gewichtsnijen Januari 5, 2018
Fighter gesuspendeerd voor extreem snel gewicht snijden februari 24, 2022With 1 opmerking
UFC Performance Institute merkt op dat gewichtsverlagingen “aanzienlijk risico” plaatsvinden “allemaal ook vaak vaak” 29 oktober 2020 met 1 commentaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *