Etenstijd!

Na een paar koele diners op tafel Ben en ik heb 19:00 uur uitgegeven. Deze methode begrijpt hij wanneer hij zowel huis moet zijn als ik begrijp wanneer ik zal eten en kan mijn snacks dienovereenkomstig plannen. Ik geloof tussen 3 en 16.00 uur is de allerbeste tijd voor mijn middagsnack, dus ik heb honger voor het avondeten. Heeft u een etentje? Ik heb er nog nooit een gehad, maar we proberen dit hele shack-up huwelijks ding net zo goed als we samen willen eten? precies hoe schattig.

In de situatie vroeg je je af hoe ik eruit zag als ik huis van mijn werk kreeg … Ik probeerde met Buddy te bespreken dat ik eruit zie alsof ik huis kom van een wandeling in de rol – niet werk, als ik thuiskom. Dit is omdat ik aanpassing van leuke werkkleding en wandelkleding opzet voor mijn ‘woon -werkverkeer’?
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 4
Marathon Training Journal Day 4 Inspecteer in

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 21 seconden

Volgende
Hoe u de onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
03:09

Live
00:00
08:21
01:21

Van mijn middagsnack werd verwacht dat ik dit zou zijn … maar uiteindelijk heb ik de yoghurt gedumpt voor een Kashi -bar. Het was goed, maar de yoghurt zou veel beter zijn geweest?

Ik had ook een paar van deze echte noordmoerclusters. Het bedrijf stuurde me een aantal monsters van hun goodies en dit was de allereerste die ik opende. Ik moet stellen dat ze heerlijk zijn! Naast ik stuurde wat in Ben’s lunch vorige week, net zo goed als hij naar huis kwam en zei dat hij ze leuk vond! Twee geweldige evaluaties in één en we hebben de andere monsters niet eens geprobeerd?

Hier zijn de voedingsstatistieken.

Mijn enige aarzeling bij het kopen van deze is dat 5 clusters een portiegrootte zijn. Het is moeilijk voor mij om te stoppen om 5 uur! Als je ze echter in je lunch inpakt, is het perfect. U kunt genieten van de clusters en heeft u onderdeelbeheer?

Bezoek de True North -site voor een kortingsbon van $ 1,00! Ik zal je laten begrijpen wat ik ook geloof over de andere soorten?

Het diner was overgebleven van Indiaas eten op zaterdag …

En ik heb echt echt het dessert gewenst, dus ik had een handvol chocoladeschilfers voordat ik ervoor koos om kaneel toast te maken met chocoladeschilfers! Een beetje later verlangde ik naar warme chocolademelk en Ben herinnerde me eraan dat we chocolade in Guatemala kochten die [bleek te zijn] voor het maken van (Mexicaanse) warme chocolademelk! Heb je ooit Abuelita gehad? De allerbeste warme chocolademelk ooit. Je breekt stukken van de chocoladereep af en mengt deze met melk.

Het is gekruid met kaneel en andere kruiden – het doet me denken aan mijn tante Martha omdat ik eraan herinner dat ze dit voor mij maakte, evenals mijn neven? Iemand vroeg naar de componenten van mijn waardevolle pompoenbot Crap – Ik heb veel e -mails gekregen over hoe mijn Crap -maand precies lijkt te doen mijn intuïtieve eten. Na veel nadenken, ben ik het ermee eens. Zodra ik zei dat ik niet iets ga eten dat mijn instinct is om het te eten! Het is extreem frustrerend, maar jaren van beperken/binging heeft mijn hoofd en het lichaam volledig verpest.

Ik heb het gevoel dat het een totale politieagent is om te stellen dat ik mijn inspanningen stop om de onzin te verminderen? Dus ik blijf een poging doen om voedsel te eten waardoor ik me geweldig voel en me goed voedt! Maar ik ga mezelf niet beperken tot X aantal traktaties per week.

Mijn kleine doelen elke week bouwen aan elkaar, ik ben het goed met die, dus ik ga door

1. Eet niet 30 minuten nadat ik thuis ben

2. mijn tanden poetsen na het eten/dessert en het sluiten van de keuken

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *