Het leven is niet perfect

wow. Hoe heb ik twintig jaar lang op deze aarde gelopen (wanneer ben ik begonnen met wandelen, mam?) En dat is zojuist ontdekt?

Ik ben super gestrest geweest over het verwaarlozen van RER, mijn e -mail, mijn honden? en zoveel meer. Ik ben gefrustreerd over mijn woon -werkverkeer van meer dan 2 uur. Ik had vandaag bijna een storing tijdens de lunch omdat ik niet het gevoel had dat ik tijd had om de bank te bereiken en over 30 minuten te eten.
Mijn nieuwste video’s

Leren van een slechte run
Slechte runs gebeuren – hier is hoe ik er voorbij ben verhuisd en heb geleerd van mijn volgende run. Tip om u te helpen een betere hardloper te worden door een neutrale waarnemer van uw trainingen te zijn.

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 48 seconden

Volgende
Mijn lieve vrouw in de Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Live
00:00
08:21
03:48

Overweldigend.

Maar het leven is niet perfect.

Ik kan het nu niet goed doen, ik heb gewoon geen tijd. Maar ik kan mijn best doen. En ik kan ervoor kiezen om er niet over te benadrukken, omdat Welsh Voetbalelftal Thuisshirt dat de situatie niet helpt.

? De komende twee weken Frans Voetbalelftal Thuisshirt heb ik slechts een klein raam tussen diner en bed om te bloggen. Ik kan niet verwachten dat Pulitzer Prize winnende dingen daaruit zullen voortkomen (en jij ook niet of zul je helaas teleurgesteld zijn).

? Maar ik kan proberen het echt te houden met mijn runs, eten en grappen. Oké, ik kan geen grappen beloven, maar ik kan runs en eten beloven. Bloggers kunnen geen kiezers zijn.

? De komende twee weken heb ik geen tijd om te trainen Liverpool FC Thuisshirt voor de triatlon.

? Maar ik kan een duik nemen in het ijsbad van mijn moeder en misschien een yogales vinden om van deze stress af te komen

Vanmorgen moest ik een zwemmen of een draaiende les doen, maar ik ben niet dicht bij mijn sportschool/er is geen spinnen in de ochtend. Uiteindelijk maakte ik gewoon een wandeling, maar dat liet me gestrest over het verwaarlozen van mijn training.

Ik moet de komende twee weken van training volgens mijn locatie plannen totdat we verhuizen.

Na mijn wandeling kopieerde ik Ben en maakte een eierbroodje voor het ontbijt. Ik hou ervan om spinazie in mijn eieren te stoppen en een vegetarische serviende eerste dingen te knock -out.

Met een appelbanana aan de zijkant. Deze kwamen de boom van mijn buurman!

De lunch was eerder genoemde paniekaanval/ rende naar de bank/ lunchen snel. Ik pakte AB & J, Yoghurt en Veggies. Makkelijk te eten onderweg!

Nou, behalve dit … waarvan ik heb besloten dat ik mijn 2e favoriete Griekse yoghurt is na Chobani Pineapple !!!

Maar ik moest een cola dieed verdienen en belandde op de enige plaats zonder een lijn – een Chinese plaats.

Maar als je een Monica een cola light geeft, wil ze dat wat groenten erbij gaan …

En als ze een container vol zoute groenten eet, heeft ze nog een cola dieet nodig …

Zij hoe dat werkt;)

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *