Rennen is lastig in de lies

Hallo! Hoe gaat het precies? Vandaag was een dag op lange termijn voor mij, dus ik stond zowel goed als vroeg op om me klaar te maken. Bereid worden voor een lange termijn is een langer proces dan je voorbereid worden op een typische dag van werk of school. Het omvat de badkamer, twee verschillende drankjes, eten, sunblock, ervoor zorgen dat mijn telefoon een geweldige podcast of boek heeft, brandstof pakt voor de run en het bijwerken van Instagram. Het maakt allemaal deel uit van mijn innovatieve proces.

Vanmorgen nipte ik zowel ijskoffie als Mango Strawberry Spark.
Mijn nieuwste video’s

4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
Standing ABS -training die u thuis kunt doen. Geen apparaten kernoefeningen die u kunt opstaan ​​voor of na een run. Snelle tutorial over 5 trainingbewegingen voor een sterke kern en om uw evenwicht te moeilijkheden.

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 31 seconden

Volgende
Covid 19 antilichaamtest
05:19

Live
00:00
08:21
04:31

Vegas houdt ervan om zo goed te zitten en soms te beoordelen/te beoordelen. Dit garandeert dat ik altijd zelfbewust en paranoïde ben dat wat ik ook doe, ongemakkelijk is. Bedankt kat.

Ik rende 20 mijl. Ik wil de Long Beach Marathon (vol) runnen, maar ik heb niet het gevoel dat ik volledig voorbereid ben (ha! Vol … helemaal klaar). Ik ging al in afstand neer toen ik naar de Suncadia -race in Washington ging, en ik geloof dat een volle een geweldige mentale training zou zijn voor Revel City ook!

Deze run was de langste die ik heb voltooid met dit hardloopwacht!

Ik gebruikte veel beter om mijn lange runs bij te houden. Dit is het slechte deel over het niet echt gebruik van een bepaald trainingsplan en een type C -personage AAAD zijn als een slapper zijn.

Maar rond mijl iets (ik heb geen concept wanneer nu) ik zag een vrouw met een T-shirt dat “er voor vecht” zei. Dat heeft me echt geïnspireerd! Ik bleef geloven dat toen het moeilijk werd – vecht ervoor.

Je moet ervoor vechten bij het rennen. Er zijn geen snelkoppelingen of suggesties of teamgenoten waarop u kunt vertrouwen om de oppervlaktelijn te bereiken. Jij bent het alleen beschikbaar op de racedag. Je moet de stemmen in je hoofd bestrijden met de tekst: “Ik ben zo moe. Ik verplicht te stoppen “…” Ik kan dit niet doen “…” Ik wil stoppen “…

Het was een geweldige trainingsrun, maar ik had een willekeurige pijn waar ik over wilde praten …

Tegen het einde van mijn run kreeg ik een strakke pijn in mijn liesgebied. Het was voldoende hoog op mijn dij dat het praktisch voelde alsof het in mijn ‘Bathing Fit -gebied’ was. Het kostte me een minuut om er echt rente aan te betalen en te evalueren wat er aan de hand was. Ik ben er vrij zeker van dat het bekken- en/of lies strakheid is en uit mijn spieren komt (geen vrouwelijke kwestie). Ik heb het uitgerekt toen ik terugkwam en het is nu prima.

Maar dat herinnerde me eraan dat een bezoeker hier recentelijk over heeft gemaild. Destijds begreep ik niet precies waar ze het over had. Maar nu geloof ik dat ik het snap.

Hey Monica !!! Ik heb afgelopen vrijdag mijn allereerste race (10 mijl!) Ran. Ik heb schoenen uit een hardloopwinkel aangebracht en ben in goede gezondheid. Ik ben 27 en heb geen enkele vorm van problemen gehad … Ik gebruik een schuimroller en werk aan het krijgen van voldoende koolhydraten en eiwitten in mijn dieet.

Ik begin te trainen voor een halve marathon (het is mijn allereerste week) en ik heb ontdekt dat ik bekkenpijn gewoon heb tijdens of na het rennen … praktisch als een pijn in de volgende dag. Ik heb op internet uitgecheckt dat dit heel gebruikelijk kan zijn, maar ik wil zien wat ik kan doen om het veel beter te maken of weg te gaan … Ik gebruik 3x per week, 2 dagen licht, 1 dag lang. Ik wil zeker niet oplossen, vooral omdat het zo essentieel is geweest in mijn persoonlijke en deskundige leven die me de laatste tijd helpt om gefocust te blijven en mijn hoofd te verwijderen.

Heeft u enige vorm van tips van wat ik anders Yokohama F. Marinos Thuisshirt zou kunnen doen? Ik ren op wegen, ik hoop dat het iets gemakkelijk is dat ik kan doen zoals een rekroutine of vitamine. Ik zou er kapot van zijn als dit me ervan weerhield om te rennen.

Ik geloof dat dit hoogstwaarschijnlijk een spiermassa -strakheid of onbalansprobleem is, evenals kan worden geholpen bij het uitrekken, waardoor dat gebied en massage wordt versterkt. Het is een moeilijk gebied om naar een sportmassage -specialist, fysiotherapeut of actieve release -expert te gaan, is waarschijnlijk nodig.

Hier zijn enkele bronnen over bekkenpijn bij lopers die ik nuttig ontdekte:

Sportblessure bij vrouwelijke loper bekkenpijn

Hip verkeerd uitlijning behandelen door actief

Osteitis pubis – Betekenis van ontsteking van het openbare bot veroorzaken zowel pijn als strakheid.

Als je vermoedt dat het van strakheid is, zou ik willen voorstellen om regelmatig een heup -opening yoga -serie te doen als onderdeel van je loopprogramma.

Yoga met admene heupopeners is een geweldige optie

*P.S.- De Revel City Half / Full Marathon Race is slechts 54 dagen verwijderd! Crystal Palace FC Thuisshirt Als u geïnteresseerd bent, indiceren voordat de kosten stijgen. Evenals het zal je wijden aan een race, zodat je zowel traint als gefocust! Je krijgt $ 5 korting wanneer je aanwijzint dat je die link (op Team RER) houdt, evenals nog een $ 5 DISCOUNT Rate wanneer u hun FB -pagina leuk vindt.*

Vraag: Cerezo Osaka Thuisshirt Heb je dit weekend gelopen? Hoe ging het?

Heeft u tips over de bekken/heuppijn? Is dit eerder in je opgekomen ??

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Uw hardloopdoelen moeten worden ingesteld op u gebaseerd

Uw hardloopdoelen moeten worden ingesteld op u gebaseerd

Wanneer u uw hardloopdoelen stelt, houd er rekening mee dat u Instagram @Runeatrepeat scrolt. Marathon training PRS

zou je stretch of schuimrol moeten strekken na een run, evenals OC Half Marathon Recap Podcast 79

zou je stretch of schuimrol moeten strekken na een run, evenals OC Half Marathon Recap Podcast 79

OC Half Marathon -resultaten en samenvatting. Racedag suggesties en evaluatie van de cursus. evenals schuimrollen versus strekken – dat is B

Run Disney Race Day Packing Listing volledig gratis afdrukbare PDF

Run Disney Race Day Packing Listing volledig gratis afdrukbare PDF

Helemaal gratis Run Disney Race Weekend Packing List. Walt Disney World Marathon, half, 10k en 5K racedag pakkinglijst.

Top 13 beste hardloopfilms

Top 13 beste hardloopfilms

Finest Running Films -lijst. Top 13 films over hardlopen moet je dit jaar bekijken. Documentaires, grappige films en inspi

De allerhoogste lijst van hardloopdoelen voor het nieuwe jaar

De allerhoogste lijst van hardloopdoelen voor het nieuwe jaar

De allerhoogste lijst van hardloopdoelen voor 2022. Nieuwjaar Run doelen Workbook volledig gratis gids om uw beste hardloopdoelen tot nu toe te stellen!

Voel je voorbereid versus voorbereid zijn op je race

Voel je voorbereid versus voorbereid zijn op je race

Het numnber 1 ding om in gedachten te houden voor je halve marathon of volledige marathon. Last minute racetraining suggestie voor

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *