Bang om niet te rennen

Ik ben doodsbang om niet te rennen. Vanmorgen was ik op het hek over yoga versus rennen voor de oefening van vandaag. Ik heb vanmorgen misschien om 7 uur een yogales gevolgd, maar ik zou niet kunnen rennen. Ik was doodsbang om niet te rennen, dus nam ik een beslissing om ‘s ochtends een eenvoudige 3 mijl te rennen en na het werk vandaag naar een yogales te gaan. Dus ik krijg beide! Maar het is een soort tragisch dat ik het gevoel heb dat ik moet rennen. Ik ben een verslaafde.

Na mijn 3 miler kwam ik terug en strekte me een beetje uit terwijl ik genoot van een infomercial over Sodastream. Ik wil er zo graag! Sodastream -mensen luister je? Elk type machines die u van uw handen moet afstaan?
Mijn meest recente video’s

Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
Face Mask Ideas voor rennen of naar buiten lopen tijdens het uitbraak van coronavirus. Moet je een deal sluiten met masker en de beste keuzes voor hardlopers.

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 15 seconden

Volgende
Marathon training dag 5
04:34

Live
00:00
08:21
07:15

Ik heb Pumpkin Oat Bran gemaakt als ontbijt. Om de een of andere reden was het gewoon oké. Ik geloof dat ik het vanmorgen gewoon niet voelde. Ik ben in een ontbijt sleur. Niets lijkt geweldig als ik ga eten, dus ik maak uiteindelijk een oude stand-by en neem er geen plezier in. Ik ga vandaag brainstormen over enkele nieuwe concepten, dus dit gebeurt morgen niet meer.

Ik ben vandaag extreem extatisch over yoga! Ik ga yoga 2 proberen, dus ik hoop dat het niet zo goed is!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *