Salade in een Sabra -container

Gelukkige Brighton & Hove Albion FC Thuisshirt donderdag! Deze week houdt me super druk en ik heb zelfs de stapel e -mails die ik dit weekend heb gemist niet aangeraakt!

Midden Mexicaans Voetbalelftal Thuisshirt in de ochtend snackte ik op wat aardbeien, maar ze waren vies. Dus ik pakte een appel en het was Ashy. Ik ben op weg naar de winkel voor een paar kersen zodra ik een paar werkzaken afmaak. Must.have.good.fruit.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 6
Marathon Training Dag 6. Blogupdate uitvoeren.

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 19 seconden

Volgende
Reis Jane Review
08:01

Live
00:00
08:21
01:19

De blogwereld houdt van haver in een pot. Ik snap het, maar normaal lik ik mijn notenpotten te schoon om het de moeite waard te zijn. (Klinken die niet ongepast?)

Nee, salade in een potemmer is meer mijn ding. Ik koop Sabra Hummus bij de emmer van Costco. Ik heb dit eerder gezegd, maar Sabra Hummus is de enige hummus voor mij. Vertrouwen.

Wanneer mijn emmer O’Hummus laag wordt, vul ik het met groenten en gebruik ik de overgebleven hummus als 2e saladedressing.

Salade in een emmer bevat: sla, uien, tomaten, 1 hard gekookt ei, kalkoen, kikkererwten, kaas, een paar chips tijdens het maken.

Ja, ik heb mijn hummussalade met kikkererwten bekroond. Ik kan niet genoeg krijgen.

Deze maaltijd had wat extra koolhydraten nodig, dus ik heb een rijstcake toegevoegd met PB & J

Een tijdje later had dit meisje een zoete iets nodig, dus ik heb een vitatop toegevoegd.

Ik dacht gewoon dat ik mijn ijscontainers moest gebruiken Stade Rennais FC Thuisshirt om ontbijtgranen uit te eten, dus ik krijg die extra ijselijke goedheid. te veel?

Winnaar van de Better Chip Giveaway: Fancy Nancy! E -mail mij uw info?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *