Montgomery McCracken introduces sports medicine legislation newsletter

Montgomery McCracken is delighted to reveal that the firm has partnered with Hackney publications to introduce sports medicine as well as Law, a total source for news, situation summaries, articles, as well as methods Wat betreft sportgeneeskunde en de wet, of ze zich ontwikkelen op de professionele, collegiale, middelbare school, evenals amateurniveaus. Leden van de sportblessure van Montgomery McCracken, waaronder partner Steven Pachman en medewerkers Dylan Henry en Kim Sachs, zullen als editors dienen. Sportgeneeskunde en wetgeving worden gratis geleverd aan leden van de sportindustrie.

De sportblessemethode van Montgomery McCracken verdedigt zowel en adviseert hogescholen, universiteiten, evenals middelbare scholen, medische experts (artsen, atletische trainers, evenals verpleegkundigen), coaches, evenals organisaties op nationale basis, in overweging van dat 2005 in traumatisch Gevallen van hersenletsel (TBI), met een focus op hersenschudding, tweede effectsyndroom, evenals chronische traumatische encefalopathie (CTE).

Pachman is een partner op de procesafdeling van Montgomery McCracken. Zijn methode concentreert zich op de verdediging van TBI-gevallen, evenals het vertegenwoordigen van individuen en instellingssystemen in catastrofale sportletselzaken die voortvloeien uit vermeende voortijdige terugkeer-naar-spelbeslissingen, evenals andere nalatigheidstheorieën in de context van de sport. Zijn verklaringen omvatten een aantal spraakmakende, nationaal gepubliceerde hersenschudding en andere TBI-situaties tegen NCAA-ledencolleges en universiteiten, middelbare scholen, evenals instellingspersoneel, waaronder atletische trainers, coaches, artsen, artsen en verpleegkundige beoefenaars. Deze situaties omvatten catastrofaal geblesseerde voetbalspelers en andere atleten die naar verluidt eerdere hersenschudding hebben opgelopen, evenals het tweede effectsyndroom naast spelers met de diagnose CTE die voldoet aan een post-mortem autopsie van de hersenen. Pachman adviseert ook op regelmatige basis instellingsfunctionarissen en advocaten, gevarenmanagers, atletische afdelingen en hun personeel, evenals experts op het gebied van gezondheids- en welzijnszorg over institutionele aansprakelijkheidsproblemen met betrekking tot sportgerelateerde hersenschudding, tweede effectsyndroom, evenals evenals Andere sportgerelateerde verwondingen.

Pachman is Cerezo Osaka Thuisshirt een vaste spreker over juridische zaken met betrekking tot de juiste administratie van sportgerelateerde hersenschudding en andere sportgerelateerde verwondingen en heeft een aantal artikelen geschreven over de onderwerpen precies hoe het gevaar van wettelijke aansprakelijkheid voor sport kan verminderen- Gerelateerde verwondingen en beschermen tegen rechtszaken die voortvloeien uit catastrofale sportgerelateerde evenementen. Pachman wordt regelmatig geciteerd door nationale media, waaronder ESPN, The New York Times, The Washington Post, evenals CBS Sports, en heeft gast gegeven aan hogescholen Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt en wetgevingsscholen, waaronder de Universiteit van Michigan, het Universiteit van Oklahoma, de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill, de Universiteit van Maryland, Villanova University, evenals Virginia Tech. Bovendien heeft hij vóór de NCAA, de enorme 10, de enorme 12, de Ivy League, de National Athletic Trainers ‘Association, de Athletic Trainers’ Society, evenals de American Academy of Neurology, verstrekt.

Henry is een partner op de procesafdeling van Montgomery McCracken. Hij richt zijn methode op industriële rechtszaken. Dylan adviseert individuen, instellingssystemen, evenals organisaties over catastrofale sportletsel, de juiste administratie van sportgerelateerde hersenschudding en andere sportgerelateerde verwondingen, evenals TBI-zaken. Hij biedt vaak en heeft artikelen geschreven over deze juridische problemen en precies hoe deze individuen en instellingen Zuid-Koreaans Voetbalelftal Thuisshirt hun gevaar voor wettelijke aansprakelijkheid voor sportgerelateerde verwondingen kunnen verminderen, evenals beschermen tegen rechtszaken die voortvloeien uit sportgerelateerde evenementen.

Sachs is een partner op de procesafdeling van Montgomery McCracken en is onlangs lid geworden van de sportblessure van het bedrijf.

Over Montgomery McCracken

Montgomery McCracken is een full-service wetgevingsbedrijf met kantoren in Pennsylvania, New York, New Jersey en Delaware. Het bedrijf vertegenwoordigt toonaangevende bedrijven, multinationale ondernemingen, non -profitorganisaties en individuen in een grote verscheidenheid aan markten in complexe rechtszaken, aanzienlijke zakelijke transacties en moeilijke geschillen. Zie ons op internet op www.mmwr.com of op Twitter op @MMWR_LAW voor veel meer informatie over Montgomery McCracken of de methodegebieden.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *