Houd uw vrienden dicht en uw kruiden dichterbij

Ik ben verslaafd aan kruiden. Ik hou van ze. Ik ben altijd een enorme Juventus Thuisshirt ketchup -fan geweest, maar de afgelopen jaren heb ik ketchup bedroog met nieuwe Beaus.

Telkens wanneer ik een maaltijd heb die ketchup vereist (wat in wezen iets buiten yoghurt is) voeg ik tonnen kruiden toe terwijl ik ook eet.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 4
Marathon Training Diary Day 4 inchecken

Meer video’s

Volgende
Golden Retriever neemt zijn pillen niet!
02:19

Live
00:00
08:21
01:21

Het was heel duidelijk vandaag omdat ik op de tv -lade heb gegeten en alle vier deze toppings nauwelijks passen bij mijn bord en drankje, maar ik weigerde ze in de keuken te laten.

Omdat ik een later ontbijt had, pakte ik een peer om te eten terwijl ik een paar boodschappen deed.

En kwam toen thuis bij een geweldig ei -klauteren. Ik heb uien, knoflook, champignons, spinazie en salsa gebakken en vervolgens eieren en een lachende koeienwig toegevoegd. *Terwijl ik aan het koken was, had ik een handvol tortillachips omdat ik honger had. Het bedroeg me dat ik nooit op zout voedsel heb gebield – alleen zoet of veel vet (notenbutters). Kan iemand anders zich verhouden?

Ik at het met tonnen kruiden (uiteraard), een tortilla en een stuk MIP -toast (MIP = ontbreekt in foto).

Ik pakte deze nieuwe (voor mij) pindakaas bij Target – Vanilla Cranberry. Ik hoop dat Ben het leuk vindt omdat hij niet de belangrijkste PB -fan is, maar hij houdt Mexicaans Voetbalelftal Thuisshirt van veenbessen.

Ik at wat recht van de pot voordat ik besloot om allemaal goed te zijn en wat Schalke 04 Thuisshirt niet en zet het op wat brood. Dit spul is heerlijk.

Vraag: Wat is je favoriete specerij?

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik kan niet kiezen tussen Tapatio en Ketchup.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *