Te veel pizza

Ik was tot ongeveer 13.00 uur bij Starbucks toen ik ervoor koos om te breken voor de lunch. Maar ik had de auto niet, dus mijn opties waren erg beperkt. Portugees Voetbalelftal Thuisshirt Ik voelde geen STARBUCKS -eiersandwich, dus koos ik ervoor om naast de deur te gaan en een grote oude deli -sub van Ralphs te krijgen.

Ik vind het niet leuk om meteen vegetarische broodjes te doen, omdat ze me 5 minuten niet vol houden, maar ze waren uit tonijn. Mislukking.
Mijn nieuwste video’s

Wat ik eet in een dag – Runner -editie
Wat ik in een dag at. Voedseldagboek van een hardloper die momenteel niet traint voor een marathon of halve marathon. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus tips.

Meer video’s

0 seconden van 14 minuten, 26 seconden

Volgende
Gezichtsmasker suggesties om te rennen en naar buiten te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
14:26

Ik eindigde met de eiersalade en tonnen groenten! De man ging een beetje overboord met de mosterd en hij was overweldigend. Oh nou ja.

Zodra ik de betrokken Sandwich Ben kocht, schakelde de auto uit en heb ik een paar uur doorgebracht met boodschappen.

Toen ik thuiskwam, had ik uit het niets honger en verslond ik een appel, sinaasappel en wat PB -pretzels. Ik had geen 2 stukjes fruit nodig, maar het gebeurde.

Ik heb eindelijk ontdekt wat ik doe voor de Foodbuzz Foodie Gift Exchange. Ik ben nogal verdrietig dat het niet grappig is, maar al mijn grappige ideeën waren borderline offensief nutteloos en ik wilde niet dat iemand zou zijn als: “Geweldig, wat ga ik eindigen met dit stuk onzin …”

Rond 19.00 uur ging ik eten, maar kreeg een telefoontje van Ben dat hij een lift naar huis nodig had. Toen ik eindelijk thuiskwam, gooide ik een Costco Take en bak pizza in de oven ($ 3 korting deze week!) En maakte snelle salades.

Wat betreft de titel: ik weet wat je denkt – kan er echt teveel pizza zijn? Ja, helaas was er vandaag.

Ik had bij 2 stukken moeten stoppen, want na 3 stukken pizza en een vitatop (en misschien een hap of twee van Ben’s ijs) had ik het gevoel dat ik zou ontploffen. Dit is nu mijn belangrijkste probleem nu – stoppen voordat ik vol ben, omdat ik altijd voorbij volheid eet en me rot voel. Dat is mijn nieuwe project voor de maand?

Dit is hoe ik me voel:

www.nataliedee.com

Waar is mijn enorme shirt?!

Winnaar van de Subway Very Fan Giveaway: Ella – stuur me een e -mail naar je info!

Ik ben erg bij je op de Laila Ali/roze bokshandschoenen juxtapositie. Ik heb het gevoel dat het een goede weergave van mij is, tomboyish en girly in één keer. Ik vind je blog leuk en tweede de opmerking van de bovenstaande lezer dat het zo zo verfrissend en echt is, maar ik denk ook dat je moet veranderen en ontwikkelt hoe Olympique Marseille Thuisshirt je je ook het beste voelt voor jou .

Morgenochtend ga ik naar San Francisco voor Foodbuzz! Als je gaat, vertel me alsjeblieft “Word Up!”. Als je niet Real Madrid Thuisshirt gaat, volg dan door RER en kijk wat er naar beneden gaat?

Ik hoop dat mijn vlucht wifi heeft …

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *